”Ekeroth måste bort om SD vill ha trovärdighet”

INRIKES. Så länge Kent Ekeroth representerar Sverigedemokraterna reduceras partiledningens prat om nolltolerans mot extremism och rasism till tomma ord, skriver Henrik Johansson från sajtenInte rasist, men…” i ett inlägg på Expressen Debatt.

Han menar att det senaste uppmärksammade utspelet, om att asylsökande bör hållas i förvar, bara är det senaste i lång rad av övertramp från riksdagsledamoten som Jimmie Åkesson valt blunda för.
”Vill SD framstå som det minsta trovärdig i sin nolltolerans och om de någonsin vill påbörja sin resa mot bredare allianser inom svensk politik måste Ekeroth sparkas ut”, skriver Johansson.

-Pettersson tror och hoppas inte Sverigedemokraterna bryr sig om vad Henrik Johansson tycker, men fackliga LO som sponsrar Henrik och sajten ”Inte rasist men idiot” kan inte framstå som seriösa så länge de gör det…

Henrik och inte rasist men idiot har varit på bloggen en hel del…

27 thoughts on “”Ekeroth måste bort om SD vill ha trovärdighet”

  1. Kent Ekerot har MOD att säga det som ska göras för Sverige trots att det SVIDER i ÖGONEN på ”GODHETSGRUPPER” som i sin IVER att VARA GODA FÖRSTÖR SVERIGE! HEJA EKEROT VI HÅLLER PÅ DIG!

  2. Är du med i facket så borde du protestera – då är ju även du med och sponsrar Henrik Johansson. Stå upp mot f_cket – det är dina pengar de använder!!

  3. ”Inte rasist men….” + AFA har under decennier stört och med våld försökt stoppa SD:s torgmöten bland annat i Malmö 2011….HJÄLTEN KENT ska hålla tal här men tvingas avbryta….
    Att muslimer/araber som har lika stor rätt att vara i vårt land som en inbrottstjuv i ditt vardagsrum tillåts demonstrera i Stockholms City är en skandal….Titta på klippet och betänk vilka odemokratiska krafter LO:s medlemmar tvingas stödja ekonomiskt, en gapig, skränande pöbel villig att gå till attack mot SD:s företrädare….
    https://youtu.be/pvE4MP_Z7KI

  4. De som vill ha hit mängder med mördare, bilbrännare och våldtäktsmän vill ha bort alla i SD. Ekeroth SKA VARA KVAR!!!!!

    • Vi skiter i vad Henrik Johansson på någon kommunistpublikation tycker. Kent Ekeroth är en hjälte och måste finnas med i Sveriges rikspolitik för att trygga vårt lands framtid. Vi skall inte börja anpassa oss efter 7klöverjuntans ansvarslösa politik.

  5. Henrik ”Nyrbörn” Johansson, väx för fan upp och skaffa ett jobb istället för att snylta på svenska arbetares löner.

  6. Det behövs många många fler som Kent Ekeroth ,han gör ett fantastiskt bra jobb i riksdagen,en av få som tar sitt politiska uppdrag på riktigt och verkligen vill svenska folket och vårt lands bästa.Kent Ekeroth jobbar hårt för och håller på lag,rätt,ordning och reda,inget daltande med brottslingar,tvärtom,skärpta straff och utvisning av utlänningar som begår brott.SD får inte bli en del av sjukklövern – åttaklövern,nej nej nej då har vi inget Sverigevänligt parti och ingen opposition överhuvudtaget.
    Alltför många inom sjukklöverjuntan är hemliga kommunister för deras uttalanden och ageranden avslöjar dem helt,de vill ha fullständigt kaos och laglöshet och detta kan vi inte tillåta fortsätta.Kommunism,nazism och islamism är i grunden lika djävulska ideologier.Kommunister samarbetar med islamister men förstår inte att det blir deras egen undergång och död,se bara på vad som hände i Iran 1979,islamiska revolutionen.Inget har de förbannade kommunisterna lärt av historien och därför är de dömda att återigen upprepa samma sak.

    Det här är precis vad sjukklöverjuntan och deras alla allierade inklusive hatiska massmedia bedriver dagligen i Sverige mot alla som är emot regimens Sverigeförstörande psykotiska massinvandringsideologiska projekt och som motsätter sig att kriminella från hela världen har rätt att komma hit och våldta,råna,misshandla och mörda svenskar och ha mer rättigheter och förmåner än deras offer.
    Dessa riktlinjer från Sovjetunionens Kommunistpartis centralkommitté har sossarna lärt av och tagit fasta på till punkt och pricka ,det kan var och en som har ögon,öron och ett sunt förnuft intakt begripa.


    Riktlinjer från Sovjetunionens Kommunistpartis centralkommitté föreskrev
    redan år 1943:

    ”Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen 
    besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. 
    När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister 
    eller nazister eller antisemiter… Kopplingen kommer efter tillräcklig 
    upprepning att bli ett ”faktum” i det allmänna medvetandet.”

  7. En sak ska Henrik Johansson ha klart för sig!! KENT EKEROTH är en politiker som vi svergievänner har förtroende för!! Henrik J.borde skämmas när han ockrar på våra hårt arbetande svenskar.USCH USCH!!!!

  8. Den där vidriga skithögen betald och sponsad av LO och sossarna. Gå och dränk dig så man får lite att glädjas över.

  9. Henrik Johansson och hans lakejer är rädda för Kent Ekeroth. De har inga argument mot hans sakskäl. Då övergår man till hot.

  10. Samma krav borde då ställas på hela KD-ledningen som förespråkade transitzoner redan förra året. Fast sosse-Henke har väl bara ögon för SD

  11. Om Sd ska vara ett trovärdigt allternativ i nästa val måste de betydligt tydligare i sin politik och inte falla i PK-fällan. De har tyvärr redan ett ben i PK-fällan men de kan om de vill backa ur den och inte falla till föga för alla vidriga PK-vänner. Sd ska helt enkelt skita i vad 7-klövern tycker är ”det rätta”.
    Om Sd menar allvar med att de vill rädda Sverige måste de bli precis så ”extrema” som situationen kräver. Sluta fjäska och kör på, låt dom skrika rasist och fascist för döva öron.

  12. Jag citerar den s.k. ”demokraten” Henrik Johansson.

    ”Fram tills den dagen, om den mot förmodan kommer, är det varje demokrats förbannade plikt att ge SD kalla handen och förklara att Sverige”demokraterna” är ett parti av extremister för extremister.”

    Tips från mig då……………….

    Du som är en så ”god demokrat” , bör väl då dag byta namn på din sajt.

    ”Inte rasist men…” måste väl ändå heta ”Inte extremist men…” , nu när man läser ditt inlägg.

    Sedan får du även starta en ny sajt, riktad mot moderaterna ,för även de vill ha tuffare tag mot asylsökande. Kolla nedan.

    ”Tuffare tag mot asylsökande som begår brott”

    ”Moderaterna i Göteborg och i Västra Götaland har ställt sig bakom vår motion till stöd för tuffare tag mot de som kommer till Sverige och begår brott.

    Vår förhoppning nu är att moderaterna nationellt också ställer sig bakom förslaget om en hårdare och tydligare linje mot de som kommer hit och begår brott, senast på partistämman nästa år.”

    Hampus Magnusson (M), biträdande kommunalråd
    David Josefsson (M) ,ledamot kretsstyrelsen Göteborg
    Joel Wickman (M) ,ledamot Askimsmoderaterna

    http://www.gp.se/nyheter/debatt/tuffare-tag-mot-asyls%C3%B6kande-som-beg%C3%A5r-brott-1.3545517

  13. SD ska verkligen inte låta andra styra vilka som får vara aktiva i partiet
    Bara ignorera dylikt pladder från personer utan hjärnan påkopplad.

  14. Jag skiter i Expressen, Ekerot skall vara kvar, han är oumbärlig.
    Allt som SD har sagt, införs av både Lövén och Batra.
    Det tar bara lite tid.

Kommentera