Tre barn knivrånade i Stockholm

BROTTSLIGHET. Tre barn, varav en så ung som sju år, knivrånades i Skogås söder om Stockholm på söndagskvällen. Det finns ingen gripen för rånet, men polisen tror att de tre misstänkta gärningsmännen har fastnat på övervakningsbilder.

Det var vid 21-tiden på söndagskvällen som tre barn i åldrarna sju till tolv år ska ha rånats på en ipad och mobiltelefoner av tre knivbeväpnade gärningsmän i 20-årsåldern.

Rånet ska ha inträffat på Kvintettvägen i närheten av Östra gymnasiet.

Polisen fick uppgift om rånet en timme senare och ska då ha sökt i området kring Skogås station, utan att träffa på någon av de misstänkta rånarna. Men man har nu begärt in övervakningsfilmer från stationen.

– Vi har hyfsat bra signalement på hur gärningsmännen ser ut, och polispatrullerna som var där har utrett så pass mycket att de tror att de misstänkta gärningsmännen har fastnat på övervakningsbilder, säger Johan Siverland, förundersökningsledare vid polisen i Huddinge.

De tre misstänkta gärningsmännen är förutom rån även misstänkta för övergrepp i rättsak efter att ha hotat barnen att inte prata med polis.

-Pettersson noterar att polisen har ett hyfsat signalement men av någon anledning inte går ut med det…

Mitti

6 thoughts on “Tre barn knivrånade i Stockholm

  1. Sveriges befolkning måste fatta att när polisen INTE går ut med signalementet så är de på order av de politiskt korrekta etablissemanget. Att inte bli kallad rasist, rädslan att kallas ”rasist” tycker de är värre än att fe signalement på våldtäktsmän och mördare och i detta fall rånare som kränkt barn för livet.
    VILL VI LEVA I ETT SÅDANT SAMHÄLLE ?
    https://youtu.be/XRJE2gRtD1A

  2. Klockslagen spelar ingen roll in these days. Nu läser man om rånöverfall i brett dagsljus i tidningen, när glöttarna är på väg till och från skolan etc. Mina vuxna barn bor kvar i Skåne med båda planerar att flytta utomlands. Kriminaliteten som förr fanns i Malme är nu spridd till nästan hela västra och södra Skåne. Man får fanimaj inte va ifred nån stans, sar di. Att titta över axelen vem som står bakom en i affären – när blev det OK i Sverige?

Kommentera