OS-byn skakas av ännu en sexskandal

Namibias fanbärare Jonas Junius greps i natt misstänkt för sexuella övergrepp på en städerska. 22-åringen har nu förts till häktet i Rio de Janeiro där han kommer att förhöras.

globo

Nyheten kommer bara tre dagar efter en liknande skandal i OS-byn i Rio de Janeiro. Det var i fredags som den marockanske boxaren Hassan Saada greps av brasiliansk polis misstänkt för sexuellt ofredande mot två servitriser inne i OS-byn.

Den här gången rör det sig, enligt brasilianska tidningen Globoesporte, om Nambias fanbärare och boxare Jonas Junius. Tidningen skriver om att 22-åringen greps under natten till måndagen misstänkt för att ha sexuellt förgripit sig på en städerska. .

Enligt städerskans vittnesmål ska Junius ha förgripit sig på henne och även erbjudit pengar till henne för att ha sex.
Enligt Globoesporte har Junius nu gripits med brottsrubriceringen våldtäkt – men enligt svensk lag är den korrekta översättningen sexuellt övergrepp.

-Pettersson tycker att han känner igen herrarna men det är säkert tillfälligheter, men vi kan konstatera att PK har rätt, det är män som utmärker sig…

11 thoughts on “OS-byn skakas av ännu en sexskandal

  1. Förhoppningsvis får de inte deltaga i sina grenar.
    Ett ganska härligt straff – tänk att ha kämpat flera år för att komma till OS och då behöva tillbringa tiden i fängelse.

  2. I absurdska medien kommer detta knappast att nämnas.Om,i så fall kommer det att stå att niggern ”tafsat” …Eller som de brukar skriva,en aning stökigt och ungt oförstånd !

KommenteraAvbryt svar