Muslimer låter inte OS stå i vägen för dåligt uppförande


ISLAM. Ni har redan hört det – arrangörerna hade placerat OS-lagen från Israel och Libanon på samma buss. Det är ju OS, hela evenemanget står för internationell gemenskap och sportmannaskap, men inte för libaneserna.

Då libaneserna insåg att de skulle dela buss med israeliska idrottsmän krävde de att busschauffören skulle stänga dörren. Organisatörerna lyckades då ordna fram en till buss. Det israeliska laget ansåg att det ju inte var de som hade gjort något fel och att libaneserna i sådana fall fick byta buss. De israeliska idrottarna hade ju trots allt gått till den buss de skulle. Då busschauffören öppnade dörren ställde sig den libanesiske delegatchefen helt enkelt i vägen och vägrade släppa ombord dem.

Den libanesiska olympiska kommittén med Salim al-Haj Nakoula i spetsen sa i ett uttalande efter händelsen att ”det var ett missförstånd”. Ännu en källa avslöjar att de libanesiska idrottarna ”kommer vägra vara på samma plats som israelerna”. Han tillade också att Libanon kommer fortsätta sitt motstånd mot Israel.

Om vi lyssnar på vad libaneserna säger så får vi väl bara hoppas på att de ställs mot Israel i någon idrottsgren och sedan direkt avviker från platsen.

-Pettersson säger att Libanon en gång var ett bra land, sedan blev muslimerna i majoritet…

Läs mer:

Lebanese Olympic team scolded by IOC for refusing to let Israelis on bus

Political Play in Rio: ‘The Lebanese refused to board a bus with Israelis”


11 responses to “Muslimer låter inte OS stå i vägen för dåligt uppförande

 • Tobbe

  Här har vi ett exempel på rasism i bästa 30-talsmodell. Men det väljer pk att blunda för. Osmakligt.

  Gilla

 • Eddy Karlsson

  Var kan läsa om det här i svenska pk-fulmedia? Någon?

  Gilla

 • ELVIS

  Du vet Hitlers djävla gubbar Hess himler osv många av dom dårarna var judar eller halvjudar judar är ett djävla pack det OCHSÅ det utvalda kyss mig i arslet

  Gilla

 • jgarn

  Den libanesiska OS-truppen skall givetvis uteslutas från OS. Allt annat är en skymf mot OS idé.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Undrar hur många år det skall gå innan det går upp för folk att muslimer inte kan leva ihop med sig själva hur skall de då kunna leva ihop med andra.

  Gilla

 • Pekka Rousu

  Libanon förstördes som land pga naiv invandring. Det fanns muslimer i landet sedan lång tid, men så gick att på tok ca 1985. Det var för 30 år sedan. Då var det ca 70% kristna och nu är de 35%. Med stor sannolikhet om man räknar 30 år framåt så blir de kristna nära nog 0%. Muslimerna föder fler. De har dessutom 1/2 miljoner permanenta flyktingar som är palestinier som också föder många barn. När muslimerna om 10-15 år har makten helt i politiken lär kristna fly och fördrivs. Detta gäller i SAMTLIGA länder i Mellanöstern.

  De blir fråntagna egendom. En del mördas. De flesta flyr. Vissa konverterar för att få leva ifred. Nu är kristna 5% och det är fullt möjligt att de är 2% bara inom 15 år. På låt säga 40 år troligen 0% (dvs under 0,5%). De enda kristna kvar då i Mellanöstern bor då i Israel.

  Om Sverige gör EXAKT samma sak med invandring 20 år framåt som vi gjort 10 år bakåt blir vi 40% muslimer. Ytterligare 20 år, dvs år 2055 är vi 70% muslimer och de ickemuslimska är då bara gamlingar. Om 60 år nästan helt muslimskt. Troligen har då miljontals svenskar flyttar för länge sedan.

  Det är inte en fråga om åsikter utan matematik.

  Gilla

  • Eddy Karlsson

   Ja, enkel matematik! Och därför måste alla muslimer ut ur Sverige och islam förbjudas eftersom ideologin inte står för människors lika värdighet.

   Gilla

  • Lisa.

   Är det dit Sverige är på väg?

   Gilla

   • Pekka Rousu

    Att Sverige blir muslimskt tror jag är omöjligt att säga emot. Allt handlar om tid. I Afghanistan finns ett uttryck om Europa. ”Ni har klockorna, vi har tiden.” Khadaffi sa en sak som var klok och sanna. Islam behöver ej bomber och svärd, det behövs bara att föda barn och vara tålmodig.

    Europa är befolkat av individualister. Absolut NOLL människor tänker på vad som händer landet om t ex 100 år. 75 år samma sak. Redan 30 år uppbådar enormt ointresse med motiveringen ”man vet aldrig vad som händer på lång sikt”. Det finns en vurm för ”fånga dagen” vilket jag hatar av hela mitt väsen. Det är att sluta vara människa.

    Muslimer föder fler barn. Det ligger i teologin, i historiken och i statistiken. Vad blir resultatet på sikt då? Tänk också att nästan alla våra muslimer är ytterst unga, vilket har betydelse.

    Svenskar äldre än reproduktiv ålder är ca 50% och bland muslimer kanske 5%.

    Muslimer är ca 10% idag. Dags att räkna. Men.man måste göra antaganden och invandring och utvandring. Antagande om antal, ålder, kön osv. Om vi säger att ut- och invandring blir samma sak 20 år framåt som det varit 10 år bakåt så har jag tråkiga nyheter. De blir 40%. Och ALLA är unga.

    Tycker man 20 år är jääääääättelång tid? Kommer ni ihåg fotbolls-VM i USA?

    Även om man stoppar invandring helt så är utvecklingen given. Jag gråter över detta och är URSINNIG för att ingen bryr sig om vad som händer på låt säga 30 år. Vi kommer att bli ett muslimskt samhälle. Samma sak med Holland, Belgien, England, Frankrike till att börja med. Är osäker vilket land som först blir muslimskt… skulle gissa Belgien eller Sverige.

    Jag tror inte Sverige kommer att slänga ut muslimer. Vi begår kulturellt självmord. Det är redan givet. För egen del så har jag räknat klart. Jag vet hur det slutar. Visst, vi kan sprattla en stund ännu och vara vita, sekulärt kristna, utbildade, rika och självgoda. Om mindre än 50 år är det definitivt slut med det vi älskar och kallar Sverige.

    Folk säger jag är dyster. Ok, det är sant. Jag är ingen överpositiv, fjollig, ickematematisk 12-årig tjej som tror och hoppas det blir bra. Min värld baserar sig på matematik, logik, statistik och kloka gissningar. OM allt fortsätter så är det inom kort kört. Frågan är bara hur fort och hur kört?

    Gilla

 • Observator X

  Våld, våld, våld, de söker hela tiden efter våld.
  Det är det som är så jobbigt med araber, de går hela tiden omkring och inbillar sig att de har ett land här, ett land där samt att de tror att de är någonting, att de har någonting att säga till om.
  Icke. De ska bara hållas kort. Ger man lillfingret och resten av kroppen ryker…det har vi ju sannerligen sett exempel på under de senaste åren.

  De ska bara hållas kort, på avstånd, tryckas ner samt tillbaka.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: