OS-byn skakas av ännu en sexskandal

Namibias fanbärare Jonas Junius greps i natt misstänkt för sexuella övergrepp på en städerska. 22-åringen har nu förts till häktet i Rio de Janeiro där han kommer att förhöras.

globo

Nyheten kommer bara tre dagar efter en liknande skandal i OS-byn i Rio de Janeiro. Det var i fredags som den marockanske boxaren Hassan Saada greps av brasiliansk polis misstänkt för sexuellt ofredande mot två servitriser inne i OS-byn.

Haasan_Saada

Den här gången rör det sig, enligt brasilianska tidningen Globoesporte, om Nambias fanbärare och boxare Jonas Junius. Tidningen skriver om att 22-åringen greps under natten till måndagen misstänkt för att ha sexuellt förgripit sig på en städerska. .

Enligt städerskans vittnesmål ska Junius ha förgripit sig på henne och även erbjudit pengar till henne för att ha sex.
Enligt Globoesporte har Junius nu gripits med brottsrubriceringen våldtäkt – men enligt svensk lag är den korrekta översättningen sexuellt övergrepp.

-Pettersson tycker att han känner igen herrarna men det är säkert tillfälligheter, men vi kan konstatera att PK har rätt, det är män som utmärker sig…

11 thoughts on “OS-byn skakas av ännu en sexskandal

  1. Hej.
    Ni vet väl att regeringen har sålt sverige
    Vad tycker ni att vi ska kunna göra
    Regeringen borde straffas för evigt

  2. Sven Melander sa, att det är vi som är problemet. Jag visste inte att han är kompis med dessa idrottsmän.

  3. Förhoppningsvis får de inte deltaga i sina grenar.
    Ett ganska härligt straff – tänk att ha kämpat flera år för att komma till OS och då behöva tillbringa tiden i fängelse.

  4. ”Vad var det jag sade, brasilianskor är rasister! De underlåter att släppa till när en svart man vill ha sex! Usch, denna rasism!”
    -G.Schyman, Fi

  5. I absurdska medien kommer detta knappast att nämnas.Om,i så fall kommer det att stå att niggern ”tafsat” …Eller som de brukar skriva,en aning stökigt och ungt oförstånd !

Kommentera