Varning till svenska folket

Från Lars-åke Stålhandskes Facebook

Ja då fick man besöka flyktingförläggningen i Gessie igårkväll , började med att jag körde dottern ner till busshållplatsen skulle åka in till emporia o möta en vän, såg då 4 st män, stå på samma busshållplats, fick tyvärr dåliga vibbar redan där, men såg att det var övrigt folk som stod där , ett par vänner till oss, så jag åkte hem igen, efter 3 timmar ringer dottern mig , helt förtvivlad, tyvärr hade hon ej haft batteri på sin tfn, visar sig att de här männen hade följt efter henne o hennes vän på emporia i 2 timmar, bl.a. Med glåpord o saker som de ville göra med dem, sa åt personalen på boendet att de får bara en varning, det jag fick till svars, var att de kommer från annan kultur och vi måste acceptera detta enl personalen, från o med nu har min personliga ribba sänkts ytterligare för dessa , har inte ord vad jag skall kalla dem, inte ens djur beter sig så här.
VARNING TILL FOlLK I GESSIE O TYGELSJÖOMRÅDET ( nej förresten till hela Sverige skall det vara), dags att åka buss snart kanske.

28 thoughts on “Varning till svenska folket

  1. Jag bor sedan 80-talet utanför Sverige i olika länder. Jag lider med alla svenskar när jag läser hur samhället förändras och förvärras i en rasande fart. Vad jag inte förstår är varför alla missnöjda människor finner sig i detta fastän de numera säkert utgör en majoritet. I andra länder skulle befolkningen i massor gå ut på gatorna och demonstrera och protestera men här har de få demonstrationer som äger rum knappast några deltagare.

    • Svenskar vill inte ta ansvar de älskar att leka och bli underhållna.
      Underhållningen kommer att komma i form av islamistiska värderingar av vad underhållning är.
      Blodiga / grymma tider väntar.

  2. Kommer från stugan där jag träffat grannen. Han är snart 80 år, saknar tänder, kan inte tvätta sina kläder för han har inget indraget vatten. Köper det sämsta och billigaste kläderna på Rödakorsets sekondhand. Vedspis.
    Han frågar mej
    – kan du slå ner några stolpar jag kan hålla mig i när jag hämtar vatten i din källa, knäna bär mig knappt när marken lutar.
    Han har arbetat och betalat skatt hela sitt liv, men får ingen hjälp från kommunen.
    När jag åker tåget hem ser jag flera flyktingungdommar i min vagn. De har märkesskor, märkeskläder, välfriserade, naturligtvis ny IPhone.
    Jag tänker bara, vad i helvete har hänt?
    Här göder man utlänningar som inte gjort något för vårt land, medan de som har byggt upp landet får leva i armod.
    Nu kommer mitt löfte till mitt hemland Sverige: får jag det lika dåligt ställt som min granne när jag blir pensionär, ska jag starta organisationen millitanta pensionärer. Vår uppgift blir att skadeskjutna galna politiker. Inte döda.

  3. Jag är helt övertygad om att Pursvenskarna har ingenting att hämta från 8Klövern när det gäller vår trygghet och framtidsutsikter. Det kommer att bli upp till var och en att fixa för sig själv och sina närmsta och låta andra fixa för sig sej. Det ser illa ut redan nu på många samhällsområden men detta är bara en västanfläkt mot hur det kommer att vara om 10-20 år när era barn och barnbarn skall ta över. Jag har inte satt några barn till världen och detta är jag idag otroligt tacksam över. Jag varnade redan 1975 när riksdagsbeslutet togs att Sverige skulle vara mångkulturellt men detta var för döva öron.

  4. Vad fan ska man rösta på i nästa val SD är ju samma skjojare som övriga partier de ser till att sko sig själva på höga arvoden och feta pensioner precis som övriga partier skiter de i pensionärernas misär de är ta mig fan lika ruttna som sjuklövern, nej det blir till att rösta blankt. Inte blir de i majoritet heller så vi får dras med dessa satans muslimpacken.

  5. På Filippinene har den nye presidenten, Duterte, gitt sivilbefolkningen lov å drepe narkopushere. Om svenskene skulle fått lov, på samme vis, å statuere samme eksempel mot skjeggbarn som voldtar….

  6. Gessie är en liten ort i Vellinge kommun. Vellings har varit väldigt dominerad av moderaterna, som vissa perioder haft över 50% av rösterna.

    Nu har alltså en förälder upptäcka vad moderaternas ”Öppna hjärtan” politik förorsakat. Det är alltså dags att vakna nu…

    Gratulerar säger jag, till att familjen fått det som de ville ha.

    • Mja, i Gessie var det faktiskt uppror för ett par år sen, om jag inte minns fel, för att Malmö stad förlagt ett boende för ensamkommande dit. Lokala Vellingepolitiker var också förbannade. Sen blev Gessieborna och kommunpolitikerna kallade för ”rasister” och fick sitta i skamvrån. De fick också press från moderaterna centralt att vika sig. Så då blev det som det blev…ordningen blev återställd och nu vet jag inte hur många ”boenden” det finns i Vellinge kommun.

  7. Aldrig i h-vete att vi svenskar skall anpassa oss till barbarikulturmän från mena som sjukklöverjuntan importerat i hundratusentals till Sverige utan att vi har fått rösta om det gigantiska folkutbyte och skenande sexualbrottsligheten som kommer med dessa barbarimän.
    det är inte vi svenskar som skall assimileras med islam och sharialagar och barbari och förflyttas 1400 år tillbaka till mellanöstern och pedofeten muhammads tid.Nu jäklar får det väl ändå vara nog med svenskens flathet,undfallenhet och tigande,vi skall inte offra våra barn och döttrar på djävulens offeraltare.Vi behöver avsätta den extremt svenskfientliga Löfvenjuntan och kräva nyval NU annars blir Sverige den första demokratin (i den mån vi har demokrati) som avskaffar sig själv,begår kollektivt självmord,betalar den grovt kriminella sjukklöverjuntan och deras barbarimport och alla deras svenskfientliga allierade inklusive hatmedia för att tortera,dränera,byta ut oss och döda oss.Vakna Sverige!!

  8. När det blir för mycket för många av något så tar de över.
    Där vi bor är ett segrerat område, det var en del nyinflyttade svenskar ett tag men nu försvinner de en efter en eftersom att de byggt flertalet asylanläggningar så vi svenskar har redan blivit minoritetsgrupp där vi bor.
    Kring 100 st ensamkommande muslimska män har flyttat in i närheten av gatan och folk har blivit rädda, en granne, liten blond tjej blev förföljd av ensamkommande när hon var ute med sin hund i skogen, det är fullt av ulänska män överallt i området.
    Min egen dotter vågar inte gå till samma busstation längre utan måste gå långt till nästa där inga asylanläggningar finns och långa skogspromenader som hon älskade är det inte tal om längre.

    • Fruktansvärt att vi inte ens skall kunna gå ut i skogen längre utan att riskera att bli våldtagna och misshandlade.Känner flera kvinnor som skaffat stora hundar och tränar dem stenhårt till bra försvarshundar för att de skall kunna jogga och vistas ute i naturen.Korantrogna muslimer är livrädda för demoner-jinns som de kallas i koranen,är något som muslimer får lära sig existerar och är mycket farliga.Svenska kyrkan har ju avskaffat djävulen och demoner för länge sedan så kristna är dåligt upplysta om detta.Det är väldigt viktigt att vi sprider denna information till alla muslimska barbarikulturmän att i svenska skogen finns det massor av farliga jinnis och onda andar så det är bäst att barbarerna håller sig långt borta från våra skogar annars kommer de att bli besatta förföljda av dessa jinnis och onda andar. Bra att informera om nordens alla onda skogsväsen också så blir skrämseleffekten dubbelt så stor.Sprid detta vidare tack!

  9. I Sverige gäller inte allas lika värde, det detta uttryck verkligen betyder är en del människor (svenskar och de som sköter sig) ska acceptera att vissa människor beter sig som skit och skadar andra och ursäkta dem med att ”de har en annan kultur” (där det är ok att skada andra) -för de från dessa kulturer är värda mer än dig och dina barn.

    Det är skrämmande hur snabbt vi vant oss. När jag växte upp på 80-talet var det aldrig några problem att åka till badhuset, ta bussen, gå på stan mitt på dagen med en jämnårig kompis eller till och med själv genom centrum från en festival sent på kvällen. Sådant gjorde jag och mina vänner. Skulle jag låta mina egna barn göra det, nu när de är i samma ålder som jag var då? Nej, det gör jag inte. Jag skjutsar och varnar och ”hönsar” – nej, jag hönsar inte, för ofredande och rån och tom våldtäkt och mord ÄR ett verkligt hot idag – det kan vi se i nyheterna flera gånger i veckan. (Nyheter man aldrig skulle trott skulle gälla i Sverige 2016 om någon sagt det på 80-talet.) Vet man hur det ser ut, utsätter man inte sina barn för att ignorera de verkliga farorna, att ignorera är inte att bejaka sin frihet, ignorera farorna är idiotiskt.

    Den som säger att ”vi måste acceptera deras kultur” ska jag fråga om ”hen” menar att vi ska acceptera att våra barn är deras (=de som beter sig som skit) leksaker, slagpåsar och matrial för att de ska kunna leva ut sin ”kultur”?
    – För det är vad ”hen” säger i klartext. Det ska bli spännande att höra vad hen svarar då!

    Detta borde vara den viktigaste frågan inför nästa val: Vilka beteenden som samhället ska visa inte är ok med kraftfulla åtgärder.

  10. Det verkar som invällarna har rätt att begå sådana brott enligt Migra ,där är det minsann ingen nolltolerans. Hur mycket ska vi tåla ? Fy fan för dessa politiker som är ansvariga för detta som händer i Sverige idag. 🙁

  11. Stora köpcentra har väl vakter. Med ögon och ansvar. De borde inte tillåta dylikt beteende.
    Och stämmer det, gratis busskort till nyanlända är det att förenkla fenomenet.
    Hela Sverige blir en stor ”lekplats”.
    Dessvärre.

  12. Har migränverkets Anders Danielsson någon slags
    inlärnings skola i vad Svenska folket bör vänja sig vid?
    Dårskapen blir bara värre för var dag?

  13. Har varit ute i Gessie, Tygelsjö och delat ut SD information i brevlådor. På sista sidan av var det en medlemsansökan. Börja med fyll i denna och hjälp sedan till.
    Vi som delar ut är i övre medelålder men har fattat betydelsen av att verkligen göra något för våra barn, barnbarn m.fl.
    Sett detta komma för många år sedan. Fler börjar se men fortsätter ändå rösta på samma förrädarpartier.

    • SD är INTE lösningen på Sveriges problem för dagen och speciellt INTE för framtiden. Det krävs betydligt tuffare metoder än de som SD presenterar. Jag har varit SD medlem i ett antal år men jag kommer INTE att förnya mitt medlemskap nästa gång. SD liknar alltmer övriga partier så nu är det inte en 7Klöver mot SD utan mer en 8Klöver med SD..

  14. Vad är det för personal, som tycker vi ska finna oss i detta?? Kom tbx till verkligheten, för att dom har en annan kultur. Dom är ju i Sverige nu. Otäck personal

    • Ja precis VARFÖR kör ni bussarna, ni spelar dom ju rakt i händerna, säg upp er och sök nya jobb börja studera eller vad som helst, ni är ju med och upprätthåller denna skiten så länge som ni är kvar, det är inte fören ni slutar och busschaufförerna försvinner som saker brakar ihop, precis som polisen dom säger upp sig för att dom vill helt enkelt inte vara med att upprätthålla denna skiten som politikerna skapat och när tillräckligt många poliser slutat så brakar skiten ihop och DÅ först DÅ får vi till en förändring (idag säger 2 poliser varje månad upp sig från sina tjänster som poliser).
      Så ni busschaufförer borde gå samman och skapa en gemensam sammanhållen grupp och säga upp er direkt redan idag.

      • Helt rätt! Om alla svenskar som jobbar för asylindustrin byter arbete och om personal inom vård,skola och omsorg ,kommuner mm konsekvent vägrar att prioritera och positivt särbehandla kolonisatörer och illegala före svenska medborgare och skattebetalare så kommer den Sverigeförstörande asylindustrin falla samman och upphöra,och hundratusentals bidragsmigranter utan asylskäl och äkta id handlingar ,illegala måste åka hem.Svenska folket måste sluta ställa upp på och betala för sin egen undergång när de låter sig förslavas av sjukklöverjuntan och deras nyadel.

KommenteraAvbryt svar