Öööööhhö du Steffe statsminiministern

Ä dä inte dax att du sätter fart nu? Dina så kallade stackars flyktingar som flyr för sina liv inte bara våldtar i grupp, dom har en hel massa andra ”pojkstreck” för sig, rån, misshandel, mm. Hur många väljare tror du kommer att rösta på Åkesson efter varje gruppvåldtäkt?  100? 500? 1000?

Å dåm redan ”etablerade” som kastar sten på poliser o bränner bilar o säljer knark mm, hur många väljare tror du att dom hjälper Åkesson med?

Äre inte dax att du sätter fart på det där snabbspåret ut ur riket till att börja med för dom 80.000 som det talades om före semestern?

Å du Steffe svara nu på frågan: hur många pensioner räddar en gruppvåldtäkt?

12 thoughts on “Öööööhhö du Steffe statsminiministern

  1. Steffe Röfven tänker trögt så vi kan inte vänta oss något snabbspår. Vet ni skillnaden på en häst och en politiker? Hästen kan inte sko sig själv.

  2. Ett parti med kommunist & terroristsympatier har överhuvudtaget inte i ett demokratiskt land att göra. Se på vart deras biståndspengar gått genom åren så förstår ni. Idioten kan ta sina röda fanor och köra upp i röve`n!

  3. Nyhet! 4 importer ställde sig i ring runt en 13 flicka i dag i nässjö.utanför järnvägsstationen.de hade följt efter och trakasserade flickan.inte ens när hon grät släppte de henne.importenaa var mellan 15~20 år.ingen ingrep för att hjälpa flickan.
    Det var ju i helgen en kvinna blev sextrakasserade av 9 st araber alt afrikaner.
    Bägge dessa fall är redan nerlagda.enligt polisen har de inget att gå på.dessutom hade de inte resurser.det finns helt enkelt inte personal.
    Frågan är om det ens finns nån polisstation kvar i Jönköpings län!? Nässjö har tagit emot enormt mycket araber och afrikaner de sista 5’åren.jag bor 3 mil därifrån och har länge. Tänkt att det här kommer att Gå åt helvete.nu har det även kommit hit.är väl bara en tidsfråga innan de börjar med våldtäkter,elda bilar,råna,skjuta ihjäl folk mm.
    När det gäller den åriga flickan hade jag snabbt slitit tag i killarna.jag hade slagits till antingen jag eller dem legat utslagna.kunde lika gärna varit min flicka..så är väl bara att tacka de styrande i nässjö för samhället vi nu får leva i. Tack.

  4. ÄNTELIGN KLARTEXT kommer att rekomendera o sponsra ditt ansvar för vårt – gAmmla SVEA FÖDD PÅ -40- talet o nu måste vi uppleva SVEAS FÖRFALL blir många självmord bland oss VI ORKAR INTE SE detta SÅ TÄNKER VI

  5. Landsförrädaren Löfven lär gå till historien som den sämsta stasiminister vi haft, förutom Reinfeldt. Maktfullkomlig, inkompetent, arrogant, opålitlig och ful.
    Avgå och utlys nyval!!

    • Jag har sagt det förr: Flygvapnet har transportflyg som man öppnar bakänden på. Sätt dom i ett sådant och när man kommer ut över Atlanten så gör man en brant stigning och öppnar där bak och vips är man av med dom.

KommenteraAvbryt svar