Araber ofredar småflickor i Nässjö, ingen ingriper

INVANDRARBROTT. Flera ofredanden rapporteras ha hänt i centrala Nässjö, nära stationen och på Storgatan, under den senaste tiden.

En vanlig vardagseftermiddag mitt på gågatan, Storgatan, i Nässjö, klockan är fyra: ett gäng killar blockerar vägen för en ensam 13-årig flicka och vägrar släppa fram henne.

De skriker på vad hon bedömer vara arabiska, de går emot henne med axlarna, tätare och tätare, och hon blir rädd. Hon skriker. Hon gråter.

Hon har redan tidigare, nere vid stationen, bett dem låta henne vara, men de dyker upp igen och har blivit fler. Fyra, fem har blivit åtta, kanske tio.

Det är inte folktomt runt om. Men ingen gör något för att hjälpa henne. När hon trotsar sin rädsla och tar sig fram kommer killarnas händer på henne, på kroppen, på rumpan.

— Jag var rädd redan innan. Nu har det blivit så mycket värre, säger flickan.

Vi kan kalla henne Lisa, hon får förbli anonym för läsarna.

Det var alltså inte ens sen kväll när hon var på väg, det var klockan fyra en vardagseftermiddag.

Det hela började när hon och jämnårig kompis, som vi kan kalla Ella, satt på stationen och väntade.
Ella berättar: — Då kom de här killarna och började skrika och det blev obehagligt, så vi gick ut. Men då följde de efter oss. Vi sa till dem att vi inte ville det men då bara skrattade de åt oss. Sen kom min buss och jag åkte.

Kort efteråt ringde det på Ellas telefon. Det var Lisa: — Hon var alldeles förstörd, berättar Ella.

Lisa själv berättar att hon hade lämnat Ella vid bussen, efter att de upprepade gånger hade bett killarna låta dem vara.

— Jag gick mot Intersport och upp och svängde sedan runt hörnet. Där ser jag de här killarna igen och tänker direkt att jag ringer Ella. Men då svarar hon inte, först.

— Jag tänker att jag går bara förbi, för de kommer inte att göra någonting. Då börjar de prata och skrika på arabiska, det är jag nästan helt säker på att det var. Då blev jag rädd! Jag tittade på dem och skrek nästan: gå härifrån, lämna mig!

— De släppte inte förbi mig. Då fick jag ännu mer panik. Jag försökte verkligen komma förbi, men de sprang fram och tillbaka, det gick inte.

— Sen lyckades jag på nåt sätt komma förbi men då började de gå in i mig, med axlarna och så. Jag blev så rädd att jag började gråta. Jag sprang och sen ringde jag Ella igen.

Ella säger att killarna vid stationen såg ut att vara 15 till 20 år gamla:— En del såg äldre ut, en del var yngre.

Vad tänker du nu efteråt, Lisa, om att folk bara gick förbi? — Jag fattar inte hur man tänker om man ser flera killar med en liten tjej som gråter. Fattar man inte att någonting är fel då?

-Pettersson fattar att folk går förbi. För gör någon, något mot de stackars arabiska flyktingbarnen så kommer PK och hänger ut den som ingriper som rasist, islamofob, främlingsfientlig…’Tack så in i helvete mycket Reinfeldt, Löfven och 87:an.

Vetlanda-Posten

22 thoughts on “Araber ofredar småflickor i Nässjö, ingen ingriper

 1. Her skulle svenske MENN flydd på menabøllene og banka dem helseløse. Knekt armer og ben på dem for å statuere et exempel på at det vil skje alle som plager forsvarsløse uskyldige barn. No pardon!

 2. Varför är inte svenska flickor/kvinnor utrustade med FÖRSVARSSPRAY?????????? Mycket effektiv!!!!!

 3. Det här handlar om att svenskar har inget djävla kurage hur svårt har det varit för en karl bett dem gå skyll inte bara på politiken det fodras lite karl tag. Ibland

 4. Var är den feministiska regeringen? Borta, med svansen mellan benen? Prata strunt och lova runt går bra men när det kommer till verkställighet……?

 5. Och vår fege ynkrygg till statsminister lyser med sin
  frånvaro, att ta ansvar för det kriminella avskum som
  han öppnat dörrarna för på vid gavel får andra ta?
  Rån av gamla människor, gruppvåldtäkter på löpande
  band, tafsning på små flickor, våld, rån, stölder av alla slag,
  bilbränder i hundratal, och fegisen håller sig undan, och dyker
  bara upp om någon sagt något ofördelaktigt om en MUSLIM
  eller lallar runt på Pride festivaler? Tölpaktighet är bara förnamnet!

 6. Jag hoppas att flickans föräldrar röstade på ett parti i valet som vurmar för invandring, de kanske får sig en tankeställare nu när de inser va de ställt till med och detta på bekostnad av dotterns upplevelse. Nä fy faan det är dags att vi står upp mot dessa as som håller på att ta över.

 7. Problemet är lagen, ingriper man är man automatisk den “Onda” och sen är det inte var mans sak att ge sig in i slagsmål som det bli i 90% av fallen.
  Det är så djävlar lätt att basunera ut “Var man skulle göra” helt annan sak när man stå ensam mot ett gäng 16-18 åriga killar för de vet alldeles väl att den som stå upp mot dom inte få någon hjälp. Och skulle man slå ner någon av dem bli han på en handvändning ett offer ett ensamkommande barn som fick utstå ett rasistisk påhopp, bara för att man “ville hälsa på en tjej”. Och den som hade kurage att ingripa stå yrvaken fram för åklagaren och ett par senil dementa nämndemän/kvinnor.
  Spåra upp dessa ass och fixa dem när ingen se eller hör något, detta kommer att sprida sig dom emellan, om man rör en tjej kan man råka väldig illa ut och kan bära hem sina kulor i en plastpåse.

 8. Nej, just det. Ingen ingriper. Det är nog dags för lite seriös diskussion i Sverige om varför ingen ingriper när sådana här vidrigheter inträffar.

  Själv är jag mycket kluven: Kvinnor har, nära nog, som standard att komma med de mest dräpande kommentarer om vad vi män inte duger till, vad vi är för skitskallar, vänstrar och har oss, hjälper inte till hemma och mycket, mycket mer.
  Allvarligt, de i artikeln är visserligen bara jäntor men på det stora hela: Ska ni kvinnor ha hjälp så får ni allt skärpa er!
  Gå och kräva hjälp i en nödsituation men spotta och fräsa och håna, både innan och efter…det är ju inte jag som blir våldtagen eller tafsad på. Det är ju ni.
  Tills dess så är åtminstone jag reserverad och avvaktar. Jag tar inte skit från någon, nu för tiden. Ingen.

  ps.Det är inget jag diskuterar, det sagda är min ståndpunkt och vad som gäller. Sedan får andra ge sitt besked och allt blir därefter.ds

 9. De har en mycket stark grupp mentalitet från muslimska länder, jobbar nästan alltid i grupp. Riktiga fegisar. Tänk om alla svenskar när de såg detta gick samman och omringade dessa män och visade vem som bestämmer i Sverige egentligen, vilken dröm. Vad ska få svensken att vakna. Hjärntvätten är på max vi är globalisternas ultimata försökskaniner. Tänk på dig själv och skit i andra, vi är ju blott en gurka, en apa eller välj själv, så varför bry sig om ingenting egentligen spelar någon roll längre?. Snart ska vi ju täckas över och ned i marken. Ateistens hopp. Peace

 10. 87:an måste ju förstå att deras 13-åriga flickor redan är giftasvuxna. Man har ju röstat för ett sådant samhälle, så de borde ju ta ett allvarligt samtal med sina döttrar så att de slutar gapa och skrika så fort de blir uppvaktade.

  Som man bäddar får man ligga, heter det. För 87:an gäller eftertankens kranka blekhet. Så dags att börja klaga nu. Men gör om och gör rätt i valet 2018.

 11. Om jag såg dessa rasbastarder antasta en svensk flicka och var beväpnad, skulle jag inte tveka en enda sekund. Lär ju hända…

 12. Nässjö har länge varit en soptipp för inavlade araber och somalier. Stans politiker hör till landets värsta. Sign “Bekymrad Nässjöbo” rapporterade för ett par år sen regelbundet på Exponerat om tillståndet i denna förlorade stad.

 13. Jag skulle nog fått tok spelet om jag så det och spöa på dom skäggiga”barnen riktigt ordentligt,,,men o andra sidan ,,tänk om tjejen var en av dom med “Welcome refuges”plakaten som demonstrerade ,,alltså en blattevurmare ,,skulle det få mig att tveka?Det är ju polisens plikt att fixa sånt ,,och med tanke på att jag riskerar att bli uthängd och dömd ,,nä fan jag skulle nog reflexmässigt ingripa ändå

 14. Va fan är detta??, inget att gå på !!!! detta är alltså något som vi måste tolerera i det nya mångkulturella Sverige? Kan inte Sven Melander uttala sig om att alla män gör på detta sätt. Dags för ett medborgargarde i Nässjö eftersom polisen har order från Dan Eliasson att inte göra eller säga något som kan gynna SD.

 15. Undrar om etablisemanget PK patraskfeministerna förstår vad som händer när orden tar slut och ord övergår i handling?

 16. Ofredar 13-åriga tjejer nu, görs INGET åt PATRASKET så kommer det fortsätta såhär med de fredliga och humana.
  http://edition.cnn.com/videos/world/2014/08/06/idesk-iraq-christians-persecuted-mark-arabo-intv.cnn
  Isis beheads christian children / The American Center for Law and Justice (ACLJ):
  http://aclj.org/jihad/isis-reportedly-beheads-four-christian-children-in-iraq-for-refusing-to-convert-to-islam?view=donFrmB&utm_expid=7567081-5.fzRm1xgQQhyllR37uZmC9g.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Faclj.org%2F%3Fview%3DdonFrmB
  Vänstersopornas vänner:
  http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/behead-those-who-insult-islam.png
  Röfven och andra as i riksdagiset; AVGÅ
  OCH
  för Svenska folkets skull UTLYS NUVAL NU!
  NUUUUUUUU!!!!

  • En flicka/kvinna har inget värde i Sverige,återigen får vi läsa om ett stackars flickebarn som blir sexuellt antastad och vettskrämd,skamligt att ingen kom till hennes undsättning.Fega jävla asbarbarer som ger sig på ett barn och fega svenskar som inte ingriper till flickans försvar.Förbannade sjukklöverjuntan som bär ansvaret för detta övergrepp och alla andra som våra barn utsätts för dagligen i Sverige.Löfvenjuntan har mycket ondska på sina smutsiga händer.Att utlämna våra försvarslösa barn som byte åt vettvillingar och våldsverkare är det värsta brott politiker kan begå.

   Löfvenjuntan har också stillatigande gett sitt medgivande till att muslimer få bedriva häxerianklagelser i Sverige idag 2016.Det hitbjudna barbarihelvetet har inga gränser.I Saudibarbarien är det dödsstraff för häxeri och samma sak predikar imamerna i moskerna i Sverige också.Muslimerna är livrädda för häxor,trollkarlar och demoner som det står mycket om i koranen.

   Läs Muhamed Omars krönika i Samtiden om Häxan i Halmstad och sprid den,för detta är riktigt ruggigt skrämmande att detta får pågå helt utan några konsekvenser och protester.Stäng moskerna!

   “https://samtiden.nu/26008/haxan-i-halmstad/

Kommentera