Sverige har dött


Man dör nästan lite själv när man vet hur det en gång var.


13 responses to “Sverige har dött

 • Stromboli

  Det räcker så bra att ta en liten promenad i den förra idyllen en semesterstad med ca 7000 invånare, ”inget är längre som förut”, riktigt kusligt att inte hälsa igenkännande på de som man möter. De mötande i dag är som från en annan planet, aldrig att vi kan mötas, fakta är att det utbytts från båda håll misstänksamma blickar och bildas ett så stort avstånd från varandra som är möjligt.
  Allt det som uttråkade svenskar önskade sig av ”äventyr”, de sökte sig ur landet för att finna det , nu är ”äventyret” här och …………………………..FÖR ATT FÖR ALLTID befinna sig här och för att FÖRÖKA sig då det är lönsamt för drönare.
  Tänk före än efter !

  Gilla

 • jockfall

  Skickar din txt till korkskallen själv, landsförrädaren, Stefan Röfven.

  Gilla

 • Göte

  Vilka tider vi lever i. Det var bättre förr, mycket bättre. T.ex. på den tiden då Sverige hade en regering, alltså före 1969. Vi kommer aldrig någonsin få det så bra som vi hade det på 60-talet. Då fungerade Sverige. Nu fungerar INGENTING. Efter att ha haft två s.k. statsministrar efter varandra som bara tänkt på sig själva och sina otroligt överdimensionerade löner så har landet som dom skulle ha styrt försvunnit. Dom har ju absolut inte skött sitt jobb och skall därför ha som alla arbetare som är i samma sits avsked på grått papper utan möjlighet till avgångsvederlag.

  Gilla

 • Sverre

  Tryckte fel på RN’s lilla trekant. Tjocka fingrar….

  Gilla

 • Globus

  Ja, Sverige är på väg att dö. Och den etniskt svenska befolkningens bödlar är Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven och deras lakejer.

  Gilla

 • hdmi

  SVERIGE ÄR INTE död – MEN VI ORKAR INTE MED DETTA vi begår själmord – vi viil sluta våra liv – innan totala förfallet Vill minnas mitt -70 o -80 talet TAR MED MIG I DÖDEN

  Gilla

 • Nisse

  Hörde ett inslag på lokalradion i dag om singnalkräftan som inte hör hemma i Svenska faunan. Flodkräftan är nästan helt utrotad. Just det är lika med importen av människor från en anna kultur dom hör heller inte hemma i Sverige……..

  Gilla

 • Involuntarium

  Ibland blir jag tvungen att bli nostalgisk och lite sentimental för att inte lyckas ta ihjäl mig själv med den ilska och det hat jag känner inför det som sker med mitt fosterland den suveräna nationalstaten Sverige!

  Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  ”Det blir bättre och bättre dag för dag”? NEJ! ”Det blir bara sämre och sämre dag för dag”!

  Gilla

 • Android77

  Om hundra år finns problemen kvar och då kommer Reinfeldt och Löfven framstå som de landsförrädare de är. De förstörde Sverige!

  Gilla

 • Janne

  Även om gränsen skulle stängas i morgon (vilket nog tyvärr inte kommer att ske) så har vi ändå näst intill evig försörjningsplikt av minst 2 millioner utländska parasiter, vilket kostar oss som tvingas arbeta minst 600 MILJARDER varje år. Våldtäkterna, mordbränderna, stölderna, åldringsrånen, morden, upploppen och förstörelsen av vårt land skulle ändå fortsätta i samma takt, bara ökningen skulle avta något.
  Alla 2 miljonerna måste ut omgående annars är Sverige förlorat för tid och evighet.
  Men eftersom ingen politiker eller tjänsteman varken vill, kan eller törs ta sitt ansvar så kan endast en revolution rädda oss från den totala undergången.

  Janne

  Gillad av 1 person

  • Pekka Rousu

   Nja, inte riktigt 2 miljoner, men många är det. Det finns smarta och enkla lösningar som förhoppningsvis SD kan införa. Några snabba och enkla.

   1. Vid brott som de blir dömda för som har fängelse i straffskalan = utvisning. Lagen medger detta redan men lagen kan enkelt ändras så det är ett obligatorium. Då skulle vi år ett få ut 50 000.

   2. Fler brott ska ha fängelse i skalan.

   3. Kolla t ex 5 år bakåt. Kolla alla som varit fällda för brott. Kolla om de ljög för att få PUT. Om så, så utvisa. Enkel lagändring.

   4. De som fått medborgarskap och fällts för brott. Ogiltigförklara medborgarskapet, ge fängelse och sedan utvisning.

   5. Verkställighetshinder. Inget problem. Vi fixar ett asylläger i snällt och billigt land i Afrika. Dit får de åka om de inte kan bli utvisade till det egna landet i krig. Vanligt läger för brottslingar som ska utvisas och för de som inte får asyl i Sverige. Ett bra u-landsprojekt.

   6. Fängelse i Sverige dyrast i världen till kostnad 6 000 kr/dygn. Bygg fängelse i Afrika landet ovan. Bra u-landsprojekt. Alla utlänningar som ändå ska utvisas får sitta där.

   Inom 5 år så skulle vi få ut minst 200 000 av de värsta utan att sossar etc skulle bli allt för galna.

   Gilla

 • Galten

  Friskt mod ni söner och döttrar sprungna ur Svears stamrötter.

  Gilla

 • jockfall

  Landets ÄR förlorat med dagens ledare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: