Välkomnade flyktingar, vill nu att de reser hem


Anette Walden från Ansbach var en av många tyskar som välkomnade flyktingar från Mellanöstern. Nu vill hon att de reser hem.

De senaste veckornas attentat i Tyskland har fått Anette Walden att byta åsikt.

Likt tiotusentals tyskar var hon en av de som ställde upp som volontär och tog emot de över 1 miljon asylsökande som kom till landet under förra året. Nu är hon en av alla som vänt ryggen åt detta volontärarbete och som istället vill att flyktingarna reser hem igen.

Anette Walden bodde på samma gata som självmordsbombaren Mohammad Daleel och hade lärt känna honom genom sitt volontärarbete. Hon hade t.o.m. ställt upp och hjälpt honom när han förra året skadade en arm och lades in på sjukhus.

”Jag är inte längre villig att gå ut och hjälpa till och detta av rädsla för att du verkar vara vänlig, men att du i själva verket är något helt annat”

Dessa ord från ex-volontären Anette Walden tror jag sammanfattar situationen ganska bra. Dessa ”goda” människor som stått på perrongen med banderoller som förkunnar att ”Refugees Welcome”, har förmodligen ingen aning vilka det är de välkomnar och att många av dessa ”utsatta flyktingar” i själva verket spottar på dessa godhetens apostlar, deras välvilja och det samhälle de lever i.

Hur många ”goda” har inte tagit emot människor med öppna armar, helt ovetandes om att många  är terrorister, extremister och grovt kriminella personer? Må vara hänt att Anette Walden ångrar sitt välkomnade, men tyvärr är det försent. Bara i Tyskland finns i dagsläget hundratusentals muslimer som inget hellre vill än att skapa kaos och göra att islam får en allt större betydelse i vår del av världen. Det accentuerades idag när över 30 000 turkar demonstrerade i Köln som stöd till islamisten Erdogan.

Anette Walden från tyska Ansbach är en av tiotals miljoner européer som ville så mycket, men som kommer att få ångra sin godhet i framtiden.

Express


14 responses to “Välkomnade flyktingar, vill nu att de reser hem

 • angelicaplacet

  Hur ska hon göra nu?Hon kan väl inte snällt be att dom åker hem igen – och att dom gör det?

  Gilla

 • Stromboli

  Så enkelt är det inte, de som har samarbetat för att förgöra våra samhällen, de ska nu eskortera förstörarna och följa med de tillbaka till där våldsverkarna kommer ifrån.
  En enkel är det som gäller !!!

  Gilla

 • br

  Välkommen till verkligheten!där finns vi sverigevänner sedan länge!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Det finns 3miljoner turkar i Tyskland, idag hyllar 10,000 tals den blodtörstige diktatorn och ISIS backaren Erogan….Dessa + 1000.000 unga aggressiva muslimer/araber betyder att allt kan hända i Tyskland framöver….
  Att välkomna dessa unga män är väldigt naivt, ja, idiotiskt, de är ingenting annat än lyxsökare med krav, kriminella sådana och de har en mördare och pedofil till förebild….
  Denna Anette Walden bekräftar min bild av tyskar, dryga stöddiga skitstövlar, kanske dags att skaka på huvudet är nog bara sågspån där….Tråkigt att det är nära från Tyskland till Sverige, den av Röven självutnämnda stormakten….
  Nu ger vi ordet till en vettig karl istället från USA, Anthony Brian Logan heter han och han råkar vara svart.

  Gilla

  • Kurt

   Du skriver ”min bild av tyskar, dryga stöddiga skitstövlar” Jag skulle kunna säger detsamma om Svenskar min vän. Jag tycker du bör hålla käft och se till din egen ”tröskel” och håller rent!
   mvh.
   En tysk, dryg stöddig skitstövel

   Gilla

 • Jocke

  De är och förblir främlingar. De vill inte heller vara något annat.

  Och de som är kvar i hemländerna är precis likadana. De har inte haft möjlighet att flytta till Europa.

  Gilla

 • jan

  Islamiseringen fortgår. Snart är EU ett kalifat. Halshuggningar blir vardag.

  Gilla

 • eri

  Ann Heberlein är en typisk svensk roddare ,hon är dessutom docent i etik
  och anlitad expert (kanske att telefonen tystnat nu) lappkastet kom när hennes egen dotter inte vågar gå ut längre pga gruppvåldtäkterna ,,hon gömmer sig hemma för att få ha sin värdighet kvar ,,alla som själva råkar ut för de ny importerade mörka krafterna kommer med all säkerhet göra en liknande helomvändning dvs ut med dom jävlarna nuuuuu

  Gilla

 • Android77

  PK folket borde ha en egen ”hall of fame” med varsin staty som har huvudet nerkört i backen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: