15-årig flicka utsatt för sexbrott av mörkhyade vid fotbollsturnering


INVANDRARVÅLD. En 15-årig flicka från Norge har rapporterat till polisen att hon utsattes för sexuella övergrepp vid en Nordjysk fotbollsturnering. Det säger den Nordjylländska polisen i Danmark. 

Flickan var med i den pågående fotbollsturnering Dana Cup i Hjørring och har förklarat att hon utsattes för angreppet av tre män med Medelhavsutseende. Den 15-åriga flickan förklarade att hon hölls fast och utsattes för andra sexuella aktivitet annan än samlag.

De tre männen beskrivs som 17-18 år  gamla och med mörk hy. En var klädd i en mörk munkjacka med röda märken.

Det sexuella övergreppet pågick i flera minuter, och flickan förklarade för polisen att flera personer passerade området, medan attacken varade. Polisen efterlyser vittnen som kan ha sett gärningsmännen.

-Pettersson säger att det är inte bara på Gothia Cup som drabbas, och jag tror knappast att flickan menar italienare eller spanjorer när hon säger sydländsk utseende med mörk hud…

BT.dk


One response to “15-årig flicka utsatt för sexbrott av mörkhyade vid fotbollsturnering

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: