Expressen erkänner: alternativa medier och SD har rätt, flyktingarna ska hjälpas på plats


INVANDRING. Expressens reporter Magda Gad har gjort flera artiklar mycket bra från krigets Irak. Där är man inte så imponerad över Sveriges asylmottagande. Man vill ha mer hjälp på plats. Framför allt vill man få stopp på kriget.

– Hur många flyktingar har kommit till Sverige? frågar en man som är ansvarig för ett flyktingläger i Kurdistan-regionen i norra Irak.

“Vi har inte tillräckligt med platser i lägren, vi har inte tillräckligt med mat, vatten, hälsovård. Vi behöver mer hjälp här.”

Magda Gad säger ungefär 160 000 förra året och tror att mannen ska bli imponerad men det blir han inte.

Han blir tyst och säger – Vi har tagit emot två miljoner flyktingar.

Magda Gad – – Men vi ger dem boende, skola, försörjningsstöd om de inte får jobb…

Han är fortfarande inte imponerad. Irriterat avbryter – Vi har inte tillräckligt med platser i lägren, vi har inte tillräckligt med mat, vatten, hälsovård. Vi behöver mer hjälp här.

-Pettersson är heller inte imponerad av Expressen eftersom de är medskyldiga till den idiotiska politik som förs och säger att bara kostnaden för de ensamkommande barnen i Sverige, lätt skulle räcka till platser i lägren, mat, vatten hälsovård och skola. Sverige skulle enkelt kunna betala hela FN:s budget för 60 miljoner flyktingar och ändå få pengar över om vi valt en annan migrationspolitik.

Jag hoppas Expressen, Reinfeldt, Löfven, 87:an och de andra är nöjda…I Irak, Syrien och på andra håll svälter kvinnor och barn och i Sverige sitter unga män och klagar över långsam Internet och dålig mat för minst 1900 kronor om dagen och vi tycker synd om de unga ljugande männen…

Läs Magda Gads artiklar HÄR…


5 responses to “Expressen erkänner: alternativa medier och SD har rätt, flyktingarna ska hjälpas på plats

 • eri

  Jag ser inget fel i att hjälpa barn ,,oavsett härkomst ,tanken var säkert fin ,, men det finns inga eller väldigt få ,,,ensamkommande flyktingbarn ,dom som är här och kallar sig barn är mellan 20-40år
  och dom har alla betalat stora pengar för All Inclusive-resan till det förlovade landet ,,du vet säkert redan allt det där ,,jag skriver ändå för att jag är så jävla förbannad på allt skit
  mvh

  Gilla

 • eri

  Reinfeldt, Löfven, 87:an och de andra är per definition torterare och massmördare när dom låter massorna svälta ihjäl,bara för att dom vurmar för ett gäng (35000)skäggiga barn och ger dom dygnetruntuppassning ,iphones ,dyra märkeskläder och visakort och tillåter att dom gruppvåldtar våra döttrar (riktiga barn)och det stannar inte där ,,,dom har skapat ett klimat som så småningom leder till inbördeskrig i Sverige

  Gilla

  • eri

   kostnad ca 100 miljoner/dag,,,hur många Quattro Stagioni+fanta och netflix är det schyffert ?jo 1miljon stackars barn ,,och om man köper maten där nere så räcker det säkert till att mätta 10 miljoner pers

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Sedan öser vi ännu mer skattepengar på att subventionera arbetsmarknaden och då finns det företagare som tar tillfället i akt, att ta del av den skattekakan………….

  ”Var tredje utbetalning av bidrag till nystartsjobb inom den svenska taxibranschen är felaktig.

  Det visar en undersökning från Arbetsförmedlingen som i en del fall tror det handlar om rent bidragsfusk

  Fler än 1.300 av landets 6.800 taxiföretag har någon eller några anställda med lönesubvention. I de flesta fall handlar det om nystartsjobb vilket innebär att arbetsgivaren genom bidrag får tillbaka nästan halva lönekostnaden när de anställer en långtidsarbetslös person.”

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/misstankar-om-bidragsfusk-inom-taxibranschen

  Gilla

 • Jan svensson

  Ja det är för jävligt

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: