De islamiska korstågen


ISLAM. I västvärlden får vi lär oss att de kristna korstågen är unika och en evig fläck i vår historia.

Etablissemanget är inte sena med att belysa västvärldens synder och våldsamheter genom historien och brukar ta upp händelser som de kristna korstågen, kolonialismen och slavhandeln som exempel. Det var förvisso grymma händelser i historien men i islams historia finns det långt mer fruktansvärda saker som försummas, marginaliseras eller helt enkelt ignoreras av den politiska och journalistiska eliten i deras iver att införa islam och det som kallas mångkultur i västvärlden.

När PK pratar om IS (som även kallas Isis och Isil) Boko Haram, al Shabab, al qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas och de andra mördarorganisationerna och påstår att de inte representerar islam så ljuger de eller har inte en aning om vad de pratar om.

Sedan Muhammed grundade islam har den islamska världen begått oerhörda grymheter, oftare och hårdare än vad väst någonsin gjort. Islam är en ideologi av krig och våld.

Introduktion

Del 1. Ockupationen av Konstantinopel

Del 2. Före islam – Egypten, Iran, Irak

Del 3. Ockupationer av Jerusalem

Del 4. Lektion från islamsk jihad i Thailand

Del 5. Varför hatade de oss år 1783

Del 6. Indiens tusenåriga börda

Del 7. Indiens moderna kamp

…och det var bara en liten del av ideologin islams historia och den fortsätter varje dag från Gibraltar till Filippinerna och kommer allt närmare oss,,,


15 responses to “De islamiska korstågen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: