Fyra syrier döms för människorov, bögvåldtäkt, grov misshandel m.m. slipper utvisning och hatmedia mörkar


INVANDRARVÅLD. Tre män och en kvinna dömdes i dag till fängelse för att ha kidnappat, misshandlat och våldtagit en man i Timrå. Den utsatta mannen fördes bort från en busshållplats i mars i år. Efter att ha utsatts för våld och grovt sexuellt våld hällde gärningspersonerna vätska på honom och hotade med att elda upp honom. Enligt åtalet har en av personerna försökt få offret att skriva över en lägenhet. En femte åtalad har ännu inte fått sin dom då han först ska genomgå en rättspsykisk undersökning.

De dömda:

 • Saad Yahya Abdal Halem Affori, född 1986
 • Mohammed Al Hassan, född 1990, medborgare i Syrien
 • Myasar Albouch, född 1992, medborgare i Syrien
 • Ragda Khatba, född 1990 (kvinnan), medborgare i Syrien.

Samtliga slipper av någon anledning utvisning och hatmediet Sundsvalls Tidning låtsas som araberna är Timråbor.

Sundsvalls TR B 601-16 Dom 2016-07-22

TIDIGARE 2016-06-24. Fem syrier misstänkta för våldtäkt, misshandel, människorov, olaga hot, rån, övergrepp i rättssak…

Våldtäkten filmades i utpressningssyfte. Men nu ligger både filmen och utskrifterna på förövarnas avlyssnade samtal hos åklagaren. Där finns också bilderna på mannens brutalt misshandlade kropp.

Enligt polisens förundersökning är det fyra män och en kvinna som misstänks för att ha plågat mannen den 16 mars i år. Kidnapparna knöt en t-shirt runt hans ögon och förde bort honom i en bil i Timrå kommun. Bilresan ska ha tagit omkring en kvart. På en avlägsen plats band de sedan fast mannens armar och ben runt ett träd och han ska även ha haft en bit av den blå presenningslinan runt midjan.

Innan våldtäkten ska de åtalade ha hällt någon slags lättantändlig vätska över honom samtidigt som de sa att han skulle ”brinna”.

Därefter begicks våldtäkten med en dildo. Det grova övergreppet filmades enligt åtalet i utpressningssyfte eftersom förövarna bland annat var ute efter en lägenhet i Syrien som ägs av en av mannens anhöriga. Om inte lägenheten skrevs över skulle de även skada delar av hans familj.

Tre dagar efter övergreppet ringer en av förövarna upp en person och berättar om dådet. Både det och flera andra telefonsamtal har avlyssnats och på den aktuella ljudupptagningen säger mannen att offret plockades upp på gatan, att han slog honom mycket och tog honom till skogen. Han säger också att kvinnan ska ha spottat på den bundne mannen och han beskriver våldtäkten och säger att han filmade den.

Förundersökningsmaterialet innehåller även bilder på offrets blåslagna kropp. Där syns svullnader, rodnader och skärsår på insidan av händerna. En av männen ska ha sagt att: ”Vi ska ta dig och slakta dig här”.
Bortförandet ska ha planerats under några dagar men eftersom mannen var tillsammans med sin familj hade man inte kunnat övermanna honom tidigare.

Mannen uppger att han har bott på samma plats i ett tiotal år. Han ska ha haft vissa affärer ihop med en del av förövarna.

Enligt den av de misstänkte, som enligt offret var mest aktiv under våldtäkten, är målsäganden känd för att ljuga. Han hade fått ett löfte om att få hjälp av mannen med en familjeangelägenhet, men så blev det inte.

Det är fyra män och en kvinna som åtalas för grov våldtäkt och grov misshandel. Tre av männen och kvinnan åtalas för människorov och en man för medhjälp till människorov. Åtalet omfattar även rån, olaga hot, övergrepp i rättssak och försök till utpressning.

-Pettersson noterar att Sundsvalls Tidning som skriver om händelsen och tydligen läst förundersökningen missar att de misstänkta som kallas ”Timråbor” hör hemma i en annan del av världen. Fyra av de åtalade är syriska medborgare. Den femte, en man född 1986, är svensk medborgare, men av namnet att döma hör han hemma i samma område. Dessutom har åklagaren yrkat på utvisning för de syriska medborgarna, även det glömmer den lokala hattidningen att glömma…


21 responses to “Fyra syrier döms för människorov, bögvåldtäkt, grov misshandel m.m. slipper utvisning och hatmedia mörkar

 • Jan svensson

  Det var inga islamister denna gången men han hade persiskt blod i sig

  Gilla

 • Pekka Rousu

  Utvisningar är krångligt och jag har fått förklarat det av en jurist som har god insyn. Problemet är att många olika lagar måste tas i beaktande. Själv vill jag ha utvisning redan vid ett brott som har fängelse i straffskalan, men det funkar inte så.

  Vad som är samtidigt oerhört intressant är vissa utvisningar som även vi skulle anse vara ringa. En arab hade i påstådd fylla (jag tror honom efter att ha läst domen) knyckt några mobiltelefoner av folk, fick utvisning.

  Det är inte så att jag gråter mig sömnlös för detta, men hur tänkte man då? Det är ok att göra som i artikeln eller som i ett fall jag läste där man våldtog en tjej och stoppa in knytnäven i ….ja ni fattar, utan att bli utvisad. Även fall där vuxna män våldtar 13-åringar i överfallsvåldtäkter som får 4 års fängelse utan utvisning. Utevaron av utvisning beror inte på verkställighetshinder utan att det vanligtvis är för lite våld. Det är en aning svårt att smälta.

  Samtidigt som vissa blir utvisade för några begagnade mobiltelefoner….?

  Gilla

 • Stromboli

  Hur kan det politiskt korrekta etablissemanget stå ut med sig själva……….det är en gåta som jag tror inte har ett värdigt svar.
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/pensionarer-har-inte-rad-att-kopa-mat

  Gilla

 • Stenbock

  O B S !
  Ett stort attentat pågår just nu i München där Olympiska inköpscenter har angripits av Islamïster…Undantagstillstånd eller närmast har utfärdats.Alla taxi förbjudes att köra in mot Centrum av München eftersom man befarar att dessa har för avsikt att åka in i centrum och föröda ytterligare anslag.

  Gilla

  • Stenbock

   Följer detta i direktsändning från lokala TV. Just nu talas om flera döda,och att ambulanser kör i skytteltrafik mellan Olympiastadion och lasaretten.Alla gator är nu avspärrade och läget mycket allvarligt,eftersom man inte vet exakt hur många islamister som slagit till.100-tals poliser söker nu avskärma hela byggnaden från alla sidor.

   Gilla

   • Stenbock

    All U-Bahnstrafik är inställd,eftersom man inte vet var attentats-männen just nu befinner sig.Platsen är omgärdad av många stora hyreshus,och nästan omöjligt att övervaka.Vissa misstänker att terroristerna redan är på väg mot centrum.En sådan stor aktion har inte skett i staden sedan 1972 då PLO överföll OS-byn. Skotten skall ha avlossats så snart dessa kommit innanför dörrarna till detta stora köpcentrum kl 18:18.

    Gilla

 • Cathrin

  Varför utvisas de inte??? Varför!!!???
  VARFÖR?????

  Gilla

 • modernghost

  Svenskar verkar tåla precis vad som helst.

  Kvinnor är inte längre kvinnor, män har blivit till hens. Alla låter varandra bli våldtagna av importerade budala…
  Njuter ni av det? Eller är det något annat fel på er?

  Gilla

 • Synonymen

  Tanzania sätter stopp för glidmedel

  Tanzanias regering förbjuder glidmedel, eftersom det anses uppmuntra homosexualitet.

  http://www.svd.se/tanzania-satter-stopp-for-glidmedel

  Ta hit alla Tanzanias bögar per omgående för helvete. Sverige är ju en humanitär stormakt och bör skyndsamt flyga in alla negrer med sårig anal.

  Ta hit alla defekta människor på hela jordklotet för bövelen.

  Smörj in röven på reinfeldt med glidmedel. Sedan stoppar vi upp alla udda existenser i den vidriga mannens röv.

  Gilla

 • eri

  Inga gruppvåldtäkter i Kalmar inom manna minne och sedan sker 4 st under 2 dygn och stackars gåshjärnan till plit ser inget samband antingen så är idioten PK (enl mig politiskt inkorrekt) eller så e snutjäveln dum på riktigt eller både och .Det var väl fan att det skall vara så svårt att nämna saken vid sitt rätta namn ,,jag ser att det var ett gäng killar som stoppade en gruppvåldtäkt och etnicitet på vem som gjorde vad är förstås oviktigt eller hur …Jag sätter en tunna skit på att det var kalle erik mats och jan som stoppade abdhulla mohamed rafik kalib josuff från att förnedra en av våra barn/tjeier/kvinnor och att få underlivet sönder knullat med allt vad det innebär ,,,det är väl för fan bara att åka till närmaste ställe där skäggebarnen bor och ta dna prov ,,,hur jävla svårt skall det vara

  FY FAAAN JAG MÅR ILLA ,,JÄVLA IDIOTER
  Och hör och häpna inga signalement finns att tillgå mao så har fyra kvinnor blivit gruppvåldtagna utan att ha sett ett jävla dugg ,,,det är en ren och skär lögn för att skydda förövarna ,,har samhället blivit spritt språngande galet,,har alla mist både förstånd och värdighet

  Gilla

 • Stenbock

  På tal om bögar,så har vi i Europa också fått in den typen av sjuka från Orienten.
  Läste just om en av de ”förföljda” från Pakistan,som nu ville bli opererad i Tyskland.Om något skulle skäras bort,eller om något skulle transplanteras framgick inte.I varje fall hade PI en bild på den ”lite annorlunda”:

  Tja,varför inte karva i den figuren ? Kan man tillåta i vår civiliserade del av världen skända unga pojkar,genom att snitta organet….så v.g. !

  Gilla

  • Stromboli

   Är det något som jag vill att kraft och skattemedel inte ska gå till ………………………………….så finns typen på bilden ovan.
   Fy Fan !

   Gilla

 • Stromboli

  Ibland så tror jag att det som kittlar i de nedre regionerna på vissa är så det blir i Sverige. Åklagare i Sverige 57 % kvinnor, domare i Sverige 58 % kvinnor och de är troligtvis inte så gamla att det handlar om efter fertilitet.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Hur tänker de som dömer i domstolarna?

  Vill de förstöra Sverige för all framtid?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Tack för denna viktiga samhällsinformation, läser på texttv:n att två män fick fem år och sex månader för människorov, grov misshandel, medhjälp till grov våldtäkt och rån. En man dömdes till fängelse i 4 år och sex månader för medhjälp till människorov, grov misshandel, medhjälp till grov våldtäkt, kvinnan fick även hon fängelse.
  Dessa dysfunktionella arabsvin och muslimsvin har kommit i stort antal de senaste två åren, c:a 350,000 och Stefan Löven, SOCIALDEMOKRATERNA har stått och gastat att de flyr för sina liv…Att inte utvisa dessa vinstlotter är en grov kriminell handling som jag ser det. Dessa blir ytterligare en belastning på det svenska samhället och nu måste tamesatan 87:an vakna upp och inse allvaret…
  Ger ordet till Tino Sanandaji….

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Stefan Löven säger att dessa blir en förtjänst för samhället/Sverige litet längre fram men det är inte sant, – endast c:a 50% jobbar efter 10 år och det kommer inte Sverige att klara av framöver, det kommer att komma en fullständig samhällskolapps så småningom!

   Gilla

   • Thor

    Tack för att ni valde Sverige.

    Bästa hälsningar

    Fredde

    Gilla

   • Thor

    34% har heltidsarbete (inte närmare specificerat om samhällssubventionerat arbete ingår) efter 15 år i Sverige enligt riksdagens utredningstjänst. Jag tror tid i Sverige räknas efter PUT så i realiteten kan det vara längre tid än 15 år. Katastrofalt är det i alla fall och detta var innan förra årets 163 000 dök upp.

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Thor….Ja, vad fan är det som pågår som Donald Trump frågar sig beträffande muslimerna/araberna….!
    Våra barn och barnbarn kommer INTE att få några pensioner och vi går mot ett inbördeskrig…..
    Vi ger ordet till den begåvade Dr David Duke

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: