Trovärdig propagandist

ASYLPOLITIK. Staffan Landin diskuterar världspolitik med sin femåring, intelligent kille och då menar jag femåringen. 

20 thoughts on “Trovärdig propagandist

  1. Jag förbjöd skolan att ta med min son på olika evenemang typ FN dagen mm. Inte blev jag poppis bland lärarna.

  2. Finns människor som Staffan Landin på riktigt?

    Jo, klart han finns…fast sanningen är att han ljuger i sin tweet. Hans lilla son han använder i sin propaganda har troligtvis andra skäl att gråta. Inte tusan har han pratat asylpolitik med en grabb som knappt kan skilja på vänster och höger.

    Är den här Staffan den där Staffan?
    http://staffanlandin.se/

  3. Jag har i skolan sett hur man tvingar svenska barn att ställa upp på dessa överåriga araber och somalier som placeras i klasserna. Lärare till rektor indoktrinerar de svenska barnen allas lika värde.

    Resultat killarna blir misshandlade och bestulna och tjejerna antastade och våldtagna p g a denna indoktrinering.

  4. Staffan Landin en till sinnessvag individ, förstår inte kraken att man undanhåller sanningen för en femåring! Underhåller sanningen precis som PK patraskfeministerna undanhåller hela svenska folket den bittra sanningen om asylturistandet och vad det i slutändan kan medföra för Staffan Landins döttrar om Staffan nu har några sådana! Tydligen har Staffan någon fru eller partner, eftersom Staffan har en femåring! Frun, partnern eller Staffan själv kanske får förmånen att träffa någon eller några av de våldsverkare som han ömmar så för, kanske på något mycket mycket otrevligt och smärtsamt sätt!

    Nu får vi hoppas att Staffan lärt sig att undanhålla sanningen för sin femåring!

  5. . Vem är han? Han lever som pk-elien gör. Moraliserar andras liv och levende. Bättre med Babben Larsson, som står upp, med man och dotter (enl. Hemmets Veckotidning ). Före8%99 ?

  6. den hämskaste desiformationen drabbar ungarna i plugget
    Som ex; min grabb blev utskälld av majjen (inför hela klassen)
    då han försynt rättade Majjen, då denne påstod att en Kolare
    (förr) bodde i själva Kolmilan…fördumningen i skolan satt i
    system av de styrande sedan tidigt 60-tal…ju dummare väljare
    desto bättre = lättare att manipulera (te förmån för makteliten)
    En elev som gick ut Folkskolan efter 8 år på 50-talet, kan minst
    lika mkt…som den ”student” som idag, har pluggat i12 år

  7. Äktheten finns i djupet. Äktheten av sann förtvivlan över vår situation, i Sverige av idag, det visar fem-åringen exempel på. Vad säger man” Vill du veta sanningen, så fråga alkisar och barn.”

  8. Thomas Gür: ”Folk som offentligen kallar in sina barn att vittna om att de som föräldrar lyckats med att forma och indoktrinera dem i den riktning som de så tydligt eftersträvar.
    Det förakt jag känner över ett sådant agerande, överträffas bara av det förakt som jag känner för handlingen att därefter stoltsera med det.”

    • Stackars lille pojke.Hjärntvätt är grov barnmisshandel oavsett om det gäller en religiös sekt eller politisk totalitär ideologisk sekt som massinvandringen är.Undrar hur många timmar den lille pojken måste tillbringa framför Sveriges vänster television och se och höra alla vinklade och lögnaktiga snyfthistorier om de stackars ”flyktingarna som flyr för sina liv”.Pojken traumatiseras,barn kan inte hantera all denna vidriga massinvandringssekt propaganda.Föräldrarna måste varamentalt bortom all räddning själva.

    • Risken är ju att han bli som Pappan, synd att det inte finns tvångs sterilisering kvar. Karln hade varit en utmärkt kandidat för detta

KommenteraAvbryt svar