Landshövdingen i Kalmar sparkas efter telefonsex

Efter telefonsexavslöjandet så avsätter nu regeringen landshövdingen Stefan Carlsson. Beslutet kommer formellt att fattas under torsdagen. Han kunde inte få fortsätta, säger Annelie Roswall Ljunggren, statssekreterare hos civilminister Ardalan Shekarabi.

Beskedet kom i Kvällsposten den 5 juli kl 18. Lusharpan kan bara konstatera att där ligger Expressen på efterkant. Det hade väl varit alldeles utmärkt att kabla ut denna nyhet i samband med Stefan Löfvéns tal i Almedalen, men icke. Det är mer produktivt att rota i flera år gamla SD-nyheter uppenbarligen.

Annars kan man väl konstatera att Landshövding Stefan Carlsson är ytterligare ett bra exempel på en sosse som tycker att skattebetalarna ska stå för hans privata förlustelser. Förutom telefonsex för 16400 kr så har Stefan Carlsson tidigare varit i blåsväder när det gäller att bjuda sin fru på hotellnätter och sprit för skattebetalarnas bekostnad. Dessutom dras han med alkoholproblem enligt egen utsago.

En perfekt socialdemokratisk landshövding med andra ord. Lusharpan undrar bara hur stor Stefan Carlssons fallskärm blir.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

17 thoughts on “Landshövdingen i Kalmar sparkas efter telefonsex

  1. Media bevisar dagligen sin ynklighet, här tar P4 Kalmar åt
    sig äran att ha lyft fram landshövdingens snaskigheter, men
    alla ska veta att det var Thoralf Alfsson som redan i Maj tog
    fram dessa uppgifter, om nu figurerna på P4 Kalmar tycker
    att dom gjort jobbet, varför väntade dom då till den 4 juli att
    offentliggöra det???

    • Stefan Carlsson är uppenbarligen en mycket ensam olycklig människa, TRAGISKT att sparka honom på dessa grunder! YNKLIGT!!!

  2. Det värsta är ju att idioten ska ersättas med en ny katastrof! Mona Salin ska väl kunna ligga bra till. Fy fan vilket elände!

    • I så fall gräver nog Sossarna sin egen grav, tror att
      alldeles för många Svenskar är in i märgen trötta på
      alla dessa fifflande Sossar, som istället för straff får
      guldkantade förmåner, dom spottar skattebetalarna
      rätt upp i ansiktet ?

  3. Jävla svinpäls! Lyssna här hur det feta kräket stod och blåljög på nationaldagen.

    • Mer än lovligt oinformerad, landshövding? Hahahahoaaaaahoha, grannarna tre gator bort skrattar så de kiknar!

      En sexmissbrukare, telefonsex! Har frugan åkt hem till mamma för att komma undan sexmissbrukaren?

      Alkoholism och att vara utomeuropé är tydligen förmildrande omständigheter för att slippa straff för missbrukande av statliga ekonomiska medel och grov brottslighet!

      Tror ta mig fan att jag ska bli alkoholist för utomeuropeisk har jag nog förbannat svårt att bli!

      Nån förmildrande omständighet måste man ju självklart skaffa sig i dagens Sverige! Bra att ha utifall att det skiter sig!

      • TRAGISKT ATT HAN LJUGER PÅ ORDER AV CHEFEN STEFAN LÖVEN!!!!!!

    • Såklart att Stefan Carlsson ljuger MEN på ORDER AV SOCIALDEMOKRATERNA!
      På något sätt tycker jag ändå synd om mannen, ensam, han ser ut som Thomas Mattsson på Expressen, BMI 35+….Såklart att han har behov MEN varför porrsurfar inte mannen, ex. tube8, gratis filmer….Telefonsex, det låter som stenåldern! Han har såklart BEHOV han också, som alla andra män men fixade inte den biten, klumpigt sätt att åka fast på….

      • Att Stefan Carlsson tvingats avgå PÅ GRUND AV TELEFONSEX ÄR JU JÄVLIGT DUMT, KARLN HAR VÄL FÖRFAN BEHOV…..!! Att han lät staten betala tror jag INTE är något ovanligt och vad spelar det för roll vad skojarna lagt pengarna på….
        Men ett tips, det finns mycket gratisporr för de som är intresserade på nätet…..GRATIS, INGA 1000-TALS KRONOR….-Det behöver man inte betala!
        Men smaken är som baken, han ville kanske höra en röst i luren….
        Vilken tragisk ensam människa!! MEN det finns ett komiskt inslag i det hela….

    • Han har helt rätt ett snitt av ”Feministregeringen, 7-klövern, Fi och Jonas Vänsterpatrask”.
      Grattis alla PK idioter, vakna för fan!

  4. Ett perfekt föredöme för vad socialdemokrater står för genom att hämningslöst använda skattepengar för eget bruk tycker Feministregeringen, grattis PK.

  5. Undrar om inte Thoralf Alfsson (SD) haft ett finger med i spelet för att sätta dit den dryge landshövdingen? Heja Thoralf, en sann kämpe för rättvisa!

Kommentera