Finlands utrikesminister på besök i Israel

UTRIKES. Timo Soini, Finlands utrikesminister, uttalar sitt stöd för Israel.

”Israel och Finland har en bra relation. Det är viktigt att den står på hållbar grund. Detta besök är viktigt. Vi har en långvarig bra relation medborgarorganisationer emellan och på statlig nivå. Nu när världen är mycket komplicerad är det viktigt att träffas vänner emellan.” säger utrikesministern Soini i intervjun.

Sveriges utrikesminister Margot Wallström är portad i Israel och Sverige anklagas dessutom för att stödja terrorism.

7 thoughts on “Finlands utrikesminister på besök i Israel

  1. Det är en skam för hela mänskligheten att vi har en skitregering som stödjer terrorism och jag förstår att Margot Wallström ä portad från att besöka Israel. Hur gynnar det Sveriges intressen ?
    Margot var inbjuden av Arabförbundet men blev portad, hon tänkte kritisera koranen/sharia men är så dåligt påläst att hon inte fattade det själv. Kvinnan är en obildad katastrof till skada för Sveriges intressen. Att Israel anser att Sverige stödjer terrorismen är allvarligt och dessvärre sant, Sverige har tagit emot mängder av terrorister och 300 ISIS mördare har rest fritt mellan Sverige och Irak/Syrien utan att Sverige vidtagit några åtgärder mot dessa grova, kriminella mördare.

    • Your thanks go deep into my heart, my highest esteem for Israel and the honest and civilized Jewish people all over the world ! God save you all !

  2. Heder åt Finland som står med båda fötterna på jorden och aldrig skulle kalla sig HUMANITÄR SUPERSTORMAKT….!
    Finnarna är mer rakryggade och ÄRLIGA, de framhäver sig inte som märkvärdigare än de är, psykiskt starka människor.
    TRIST att vi har sådana politiker som potatisnäsan/svetsarbiträdet Stefan Löven och sjukvårdsbiträdet Margot Wallström….

    • Så är det Ricke! I Finland säger man vad man menar, – och menar vad man säger. Dessutom ser man folk i ögonen man samtalar med och ruskar inte på huvudet typ: Romson.

Kommentera