Finansministern ska fira med tårta

INRIKES. Alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna har enats om ett nytt överskottsmål.
– Fantastiskt, säger finansminister Magdalena Andersson i en kommentar till Ekot.

Hon meddelar också att hon kommer att fira uppgörelsen med tårta. Enligt förslaget ska överskottsmålet sänkas till 0,33 procent från dagens 1 procent över en konjunkturcykel.

-Pettersson är inte nationalekonom men inser att detta på ren svenska betyder mer pengar på invandring och större statsskuld.

18 thoughts on “Finansministern ska fira med tårta

  1. Skulle gärna också vilja fira med tårta genom att sätta den i
    plytet på antingen Statsministern eller finansministern!

  2. Jag tycker Magdalena Andersson kan trycka upp tårtan i ansiktet på sig själv den här regeringen har inte skapat nya jobb dom äldre i det här landet får det sämre o sämre människor bor som kreatur på äldreboenden pensionärer har knappt pengar till mat när hyran är betald osv istället tar man hundratals miljarder till flyktingar??? Istället för att hjälpa sitt eget folk det finns bara ett ord avgå!!!!! Vi kan inte ha idioterna kvar fy fan!!!!!

    • Precis vad jag tänkte när jag läste det hela. Ska f-n vara gammal och svensk i det här landet.
      Här hyllas den som gör sig yngre än han är, dvs. ljuger om sin ålder, ljuger om sin härkomst och ljuger om sina motiv. Får han hit föräldrarna får de ÄFS utan att ha gjort ett iota. Ynglingen kan dessutom blåljuga om att föräldrarna är döda för att få bidrag som föräldralös och sedan få hit dem levande.
      Klart att det är kreativt och nydanande men det sätter folket som lever enligt rikets lagar på pottkanten.

  3. ”Hon meddelar också att hon kommer att fira uppgörelsen med tårta”

    Undrar om finansministern väljer något ”starkt” som dryck till tårtan?

    Jag tror absolut det!

  4. Våra barn och barnbarn får betala….www.statsskuld.com
    Statsskulden ökar med 10.000 kronor i sekunden bara i ränta!

  5. Magdalena Andersson kör mot statskonkurs, Matgot Wallström mutar fattiga småstater, Alice Bah har ansvaret för terroristerna, Fridolin fördärvar skolan…..

    Det är säkrast att vara gammal.

  6. det betyder också att man kan låna upp mer pengar, ha större underskott. Man förslavar framtida generationer genom att ge bort pengar till jihadister. Om ett par år så kommer man vara tvungen att dra ner på något för att visa för gäldenärerna att man kan för att betala tillbaka pengarna. Någon kommer att bli utan sjukvård, studieplats, medicin eller att man får medicin som inte hjälper (som redan nu är en realitet) osv. Det finns en Flashback tråd om hur ludret setts råsupa mitt i veckan under en lunch alldeles ensam men det finns andra som observerat att hon är en alkoholist men det är nog det som är deras minsta gemensamma nämnare. att man är en råalkis, att man ljuger och stjäl och skiter fullständigt i alla så länge ens egenintresse är nummer ett.

  7. Antar att AKB är inbjuden på tårta. Vi i SD får dricka gravöl. Går utför. Snabbt.

  8. Är inte heller nationalekonom men notera att DÖ lever i högsta grad och 87ans väljar har inte lärt sig ett skit !

Kommentera