Anna Linds minnesfond plundrad av sossar

BEDRÄGERI. Efter att Sveriges tidigare utrikesminister Anna Lindh mördades av Mijailo Mijailović på NK i Stockholm 2003 startades en minnesfond i hennes namn, som hittills fått in 21 miljoner kronor. Men nu hotas den Mona Sahlin-ledda fonden av nedläggning eftersom pengarna spenderats – på administration och resekostnader.

Av de 21 miljonerna har tre miljoner gått till de stipendier som var avsett och endast 104.000 kronor kvar i fondkassan, enligt Expressen.

Fonden som har letts av Ingvar Carlsson(S), Jan Eliasson (S) och nu senast Mona Sahlin (S) har istället bränt miljoner på administration, löner, lokalhyror, seminarier och resekostnader för stipendiaterna, enligt tidningen.

Minnesfondens syfte är att stödja personer och organisationer som i Anna Lindhs anda bekämpar likgiltighet, fördomar, förtryck och orättvisor så att de mänskliga rättigheterna efterlevs.

I styrelsen för fonden sitter också två av Mona Sahlins närmaste vänner skådespelaren Rikard Wolff och deckar­drottningen Liza Marklund.

Enligt stadgarna ska fonden läggas ned om det egna kapitalet understiger 100.000 kronor. Därmed väntas verksamheten inom kort inleda en avveckling.

-Pettersson är inte förvånad, det är socialdemokraternas vanliga sätt att handskas med andras pengar…men observera att i detta fall har inte fru Sahlin varit den värsta slösaren, kanske beroende på att det inte fanns så mycket pengar kvar när hon fick jobbet. Men hur fan kan S-topparna göra slut på 1,4 miljoner om året för att hantera en fond. Hoppas riksåklagaren tittar på detta…

Sahlin på gång
Sahlin lever livet

11 thoughts on “Anna Linds minnesfond plundrad av sossar

  1. Alla biståndsorganisationer är en stor bluff. Röda Korset där mesta av pengarna går till feta löner.
    Reklam i TV är en annan av utgiftsposterna.
    Fanns ett bolag som annonserade friskt i TV4, där jag skrev på Twitter och frågade efter deras bokslut och hur mycket av pengarna som delades ut.
    Denna ”biståndsorg.” slutade därefter annonsera. Hade sitt huvudkontor utomlands.
    Hela sossemaffian är en stor bluff med sina underorganisationer.
    Ta Hyresgästföreningen.
    I Malmö har Stena fastigheter börjat göra som Akelius fastigheter gjort i alla år.
    Lyxrenoverar alla lägenheter när en lägenhet blir tom, så att dem kan höja hyran. Finns en lista på hur mycket dem får lägga på som är utformad av Hyresgästföreningen.
    Alla hyresgäster betalar i sin hyra till denna sosseorganisation. Inbakad i hyran. Att sedan dem lockar hyresgäster betala extra genom avgift är bonus.
    För att inte tala om fackföreningar som delar ut massor av pengar till Socialdemokraterna.
    Få bort sossarna från makten.

  2. Pengar i en fond är lika med privata välfärdspengar för dessa genomkorrupta sossar. Ingen kan längre bli förvånad.
    Äckliga, vidriga Mona S kan inte hålla fingrarna i styr hon är en tjyv.

KommenteraAvbryt svar