17 thoughts on “Minsta gemensamma nämnare

  1. Jo just precis Obama! Vi vet precis vem som gör vad så det går bra att höra av sig för verklig specialist rådgivning! Obama du måste själv ha upptäckt nackdelarna med mångkulturellt samhälle! Det funkar ju inte!

  2. Det känns mindervärdigt att skriva , dock människor är miserabla de allra flesta tyvärr och inte minst de som avgudar mammon. Har dessvärre bevis på att även judar i vissa pengalägen ställer sig på arabernas sida, detta handlar om ett litet ärende, dock så har jag upplevt det. ”Det var synd om araberna” till varje pris. Jag fick en råutskällning av en fransk minister , vi bodde i samma fastighet och jag vägrade att släppa in de araber som hon hyste i fastighetens ”pigrum” uppe på vinden, där jag bodde tvärsöver.
    Ja, jag har upplevt mycket som är annorlunda i en svensk vardag.

  3. Obumr er selv muslim og shariasympatisør og vennlig innstilt til å importere terrorister inn i landet. Merkel er DDR-kommunist og vil undergrave den vestlige verden med terroriserende kriminelle muslimer så hun kan få liket til Erich Honecker til å gi henne ros fra grava.

  4. Han kan fråga svenska media, dom vet att terrorister, våldtäktsmän, tjuvar och slemmiga parasiter alltid är svenskar, allra troligast pensionärer och syföreningstanter! Och är det inte dom så är det ändå deras fel!
    Janne

  5. – Hmmm… let me think. I wonder what it could be.
    – Mr, President, if you look at the two columns ”NRA” and ”Christian”, you may find some clue as to the common denominator”
    – Sorry, I just don’t see the connection. We must file yet another bill towards gun control in USA: This shooting must come to a halt.

    ps
    Har just bokat biljetter hem i september för att avveckla mitt gamla liv i Sverige, skriva under säljavtalet för gården och mitt skilsmässopapper. Får nog betala mer än en fucking förbannad miljon kronor i ”reavinst” skatt säger mäklaren, det svider som ett syraangrepp i mitt hjärta av att se MINA pengar försvinna direkt i det slukhålet som kallas ”Migrationsverket” som slussar dem vidare till alla som parasiterar på de stackars ”flyktingarna”. Om det är nån tröst, så finns det 3 miljoner legala och illegala immigranter i USA. Fucking jävla helvete.

    • Förstår dig mer än väl. Svenska idiotpolitikers religion heter NWO, EU och ”Allahs lika värde”. Allt en normalbegåvad människa borde avsky….

      • Eller som jag brukade göra…Skaffa fram kvitton på reparationer i tillräcklig mängd,och med stora nedlagda kostnader i byggnaden/erna ! Vet inte vad det är för en mäklare du anlitat,men dessa brukar ju kunna fixa till sådana handlingar…. Inte f-n skall din vinst gå till islamisterna.
        I nödfall får du öronmärka dem,för de gamla fattiga pursvenskarna som kanske kunde få någon kopp kaffe,eller desert efter maten !

KommenteraAvbryt svar