12 thoughts on “Ungdomens källa

  1. Det är ju Reinfeldt som lockat dem med sin spinna sockervadd. Inte konstigt de slickar sig om munnen. Man ser aldrig Reinfeldt umgås med dem? Är det ingen av dem som undrar vara alla pengar kommer ifrån? Så att de kan åka hem och göra likadant.

  2. Ungdomens källa startar med att slänga id-handlingar och sedan bara säga trollformeln ”jag är 14 år eller kanske 15-16 men absolut inte 18 eller mer” och vips är det bevisat och mat och boende presenteras. En saga av H C Andersen. Nej Magdalena Andersson skriver in det i budgeten. Sim sa la Bim. Och flickor som idag är barn på riktigt kommer att få betala längre fram. Allt för att hålla drömmen om godheten vid liv.
    Jag vill hellre se en hård ragata som håller i portmonnän. Inte en spänn till sånt här skit.

  3. تی تو وک – یه آدم مثل بقیه، شاید بعضی وقتا کمی تنهاتر، شاید بعضی وقتا کمی غمگین تر، شاید ...
    swedenfm skriver:

    I feel offended each time I see a woman wearing hijab in Europe!

  4. Ja tänk hur våra numera världsberömda svenska bidrag kan påverka val av land. Med en extra bonus till den som vill ”föryngra sig” genom att kasta sitt pass och hitta på sin egen ålder. Och våra poltiker säger ”tack för att ni valde Sverige”.

  5. Ja, om jag hade varit en ung, blond och blåögd kvinna i Sverige idag så hade jag sannerligen varit mycket fundersam över min framtid i detta…begynnande haveri.

  6. En flock av efterblivna, ataviska, blodtörstiga vargar med hovar och horn tränger sig fram och krossar allt och alla som står i vägen.
    Svenskar, var inte passiva, gör motstånd, avsätt regeringen – vänta inte till 2018. Då får rödgröna förstärkning av dessa blivande svenska medborgare som naturligtvis kommer att rösta för de blodiglarna på toppen. Orkar ni inte, då ta med familjerna och lämna Sverige. Ett tredje alternativ finns ej.

KommenteraAvbryt svar