Mona Sahlin begär pension

INRIKES. Mona Sahlin gjorde ett klavertramp för mycket. Detaljerna är snaskiga. Sahlin har skaffat sig egna förmåner, hon har ljugit, manipulerad, bedragit, stulit, förfalskat, lämnat osanna intyganden med mera och som tack för detta tänker hon nu, 59 år gammal, gå i pension.

Mona skodde sig själv som så många socialdemokrater före henne men det blev tydligen en gång för mycket.

Mona Sahlin, som lämnade uppdraget som regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism i början av maj har hon nyligen ansökt om statsrådspension. Totalt kan Sahlin, som är 59 år, få ut 3,6 miljoner kronor fram till att hon fyller 65.

Sahlin har som tidigare minister rätt till en pension på 41 600 kronor i månaden året ut. Därefter får hon 54 700 i månaden fram till pensioneringen, förutsatt att hon inte har några andra inkomster.

-Pettersson inser att fru Sahlin bara utnyttjar möjligheterna, men vem och vilka har gjort detta möjligt. Varför ska en frisk 59-årig som gång på gång visat att hon är olämplig för sina uppdrag få gå i pension vid 59 år ålder?

Dessutom har damen fortfarande skulder hos kronofogden. Hur är detta möjligt?

Mer om Mona Sahlin

18 thoughts on “Mona Sahlin begär pension

 1. Fy fan för MonaMuslim och hela politikerträsket ! ja själv jobbat i 43år nu sjukpensionär ska leva på 8500mån ! Allahs lika värde ! för vem ? SD-18

 2. Varför ska hon som står för att ingen ska gå i pension före 61 år (som kanske höjs till 62 eller 63 och med en usel pension) gå i pension redan vid 59 år ??? och med en lyx- och fantasipension?? dessutom på skattebetalarnas bekostnad!! Hon borde föregå med gott exempel och vänta till åtminstone 62 år som s nu vill höja till. Först har de en fantasilön sedan ska de gå tidigt och få en fantasipension också!

 3. Men för att få en pension måste man väl ha utfört arbete och då faller väl hon på det.

 4. citat:
  “av riksdagsdebatten om extremism att döma så är islamism inget problem och inte något som är förekommande i någon omfattning i Sverige. Jag är skeptisk.”

 5. efterbliven Mona ska konvertera till islam .
  hon borde kanske överväga en flytt till valfritt islamistiskt territorium i Mellanöstern/Afrika?
  Dels får hon en ypperlig möjlighet att leva i symbios med sina likasinnade, och dels blir Sverige kvitt hennes tragikomiska utspel.

  varför inte öppna resebyrå för hårdhudade krigare/jihadister?

 6. Vi, folket skulle ju jobba till 75, gäller det inte Sahlin.
  Anders Lindberg hurrar för 59-åringen.

 7. Mona Sahlin har tydligen startat en resebyrå för pendlande IS-krigare .

 8. Mona Sahlin och hennes vänner i politikerfrälset är oerhört fräcka och saknar gränser när det gäller dem själva, de skor sig som makthavarna i en bananrepublik fast det är nog värre i Sverige!
  Ständigt dessa historier om skojarfrälsets fräcka stölder av skattemedel, häromdagen några som fått för 15000 för mycket i månaden under många år men slipper betala tillbaka.
  OSOLIDARISKA är de, de vill inte leva som de lär!

 9. Så då ökar gruppen fattigpensionärer ytterligare.

  På bekostnad av “rättvis” socialdemokratisk fördelningspolitik.

  Som gör skillnad på arbetarkollektivet och det politiskt ledande S-kollektivet.

 10. Om fru Sahlin inte kan arbeta så skall hon gå till doktorn. En doktor kan sjukskriva för eventuella åkommor. Trist för vederbörande så har FK ett tak på sjukpenningen och det duger nog inte åt fru Sahlin.
  Hon är fräckheten personifierad och spottar på oss övriga. Är pensionen verkligen beviljad???

 11. Fy Fan Fuskande sossar. Nej hon kan möjligen få minsta pension ca 5900
  i månaden…….

  • Finns en svensk byggjobbare som drivit eget hela livet, Sahström tror jag han heter, han får ut 2700:-kr efter skatt!
   Så tackar en kriminell regim en hårt arbetande svensk!!

   • Roland Sahlström heter han, finns en artikel i SVD!

Kommentera