Rån och bögvåldtäkt i Norrköping

INVANDRARVÅLD. En man i 25-årsåldern rånades och våldtogs i Norrköping förra året. Nu åtalades tre män misstänkta för brotten. Det var i området Hageby i Norrköping som trion angrep mannen med sparkar och slag. Offret var för dem helt obekant.

En av dem, en 16-åring, misstänks sedan ha tvingat med sig mannen bort från de andra och utfört en våldtäkt. Efteråt tvingade de åtalade männen offret att ta ut pengar från en bankomat.

Flera månader efter händelsen greps männen. Detta efter att polisen lyckades spåra offrets stulna mobil och tagit del av en övervakningsfilm från brottstillfället.

Trion misstänks för grovt rån och grov misshandel. 16-åringen åtalas för grov våldtäkt.

Läs mer på NT.se

-Pettersson  vill bara berätta att ingen av de åtalade unga herrarna har  svenskklingande namn och en av dem är medborgare i Somalia…

8 thoughts on “Rån och bögvåldtäkt i Norrköping

  1. Frågan är varför detta göms men då den som misshandlade sin förra tjej till den grad att hon avled visas med både namn och bild vad är skillnaden i det dödliga våld och dem andra hemskheterna som börjar bli vardag.

    Var inte vi alla lika för lagen och alla lika mkt värda

  2. Det är beklagligt ….saknar ord.
    Margot Wallström fick i genom FN att sexövergrepp riktat mot etniciteter skall ses som krigshandling.
    Sverige tycks vara en blindpunkt

  3. I avskräckande syfte så ska fortplantningsorganet skäras av samt läggas i en glasburk med formalin. Efter detta så ska den grova brottslingen turnera på flyktingförläggningar och sitt hemland där han ska stanna för gott. På sin turne så ska han förklara varför han har sitt onödiga organ i en glasburk och inte kvar på kroppen.

  4. något litet jag lärde mig där jag växte upp.
    – slå först, slå hårt = slipp ur. Detta är det enda som ger dig fri lejd, en chans att fly. Låter man rädslan ta över så får man det som ges.

KommenteraAvbryt svar