Nya Malmö, adjö Malmö……… del två

Det tog några veckor, men så fick jag så svar från polisens tillståndsavdelning omTriangelen, underkastelse dessa hade eller inte hade gett tillstånd för aktiviteter i led med vårt lands pågående islamisering. Svenska polismyndigheten hade sagt JA och ok till shia-islamister med säte i Kista, men jag tillåter mig att undra till vad egentligen.

När jag läser ansökan ser jag att den inte är i överensstämmelse med vad man ansökte om och vad man i sjäva verket gjorde där mitt på Triangeltorgsplatsen i Malmö. Jag kan inte se att man sökt tillstånd att grilla kebabkött, parkera på torgyta, ej heller dryftas det med en enda stavelse att våra gator och torg den där söndagen i maj skulle användas till att provocera och kränka svenskar. Jag såg inte någon förfrågan om missionering för våldsideologin islam.

Här kära Petterssonbloggläsare ( samt såklart alla ni från myndigheter och hatmedia typ sydsvenskan, aftonbladet…..osv som frekvent är härinne och tar del av goda inlägg och artiklar) ska ni få ta del av svaret som polisen sände mig idag:

”Hej.

 

Bifogat är beslut ang er begäran. För kännedom är platsen bytt till Triangeln pga tillgänglighetsskäl.

 

Med vänlig hälsning,

Helena Cruse Hbali
Handläggare
Rättsavdelning Syd

Förvaltningsrätt 5

Telefon: 010-56 17226 (kl. 10-12)

Polismyndigheten
205 90 Malmö
Telefon till polisen: 114 14″

————————————————–

Svenskar med mer nykter syn på livet tar illa vid sig av att se barn och vuxna ligga med röven i vädret och åkalla pedofilprofet och gud, det känns inte alls som en god idé med mer hat och våld, utan precis tvärt om. Jag ställde lite fler frågor med vändande mejl:

Hej Helena!

Tack för informationen.
Men jag har några frågor angående kulturföreningen som ansökte och fick tillstånd att organiserat vara på Triangeln. Deras begäran var att ha en ”konstutställning för att öka sympati för drabbade barn”
DVV-kultur grillade kebabkött hade tält och parkerade stora svarta bilar på Triangeltorget, samt låg på marken och dyrkade allah. Vad anser ni nu i efterhand om deras ansökan och om vad de egentligen gjorde på Triangeln, överensstämmer det som ansökts med ert tillstånd?
Vidare, vet ni vid polismyndigheten vad som döljer sig bakom DVV-kultur med adress Nordkapsgatan 6 16436 Kista?
Deras ansökan gällde 100 personer, var det 100 personer som reste från Kista och hit? Eller var dom fler när man räknar in malmöbor som eventuellt var där parkerade, åt och höll bönemöte?
Minns inte nu ifall jag skickade bilder till er, om ni vill ha så hör av er.
Ni skriver vidare att platsen är bytt från Gustavs Adolfstorg till Triangeln pg.av tillgänglighetsskäl, hur menar Ni vid polismyndigheten då?
Tack på förhand för dina/era svar
Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson

 

24 thoughts on “Nya Malmö, adjö Malmö……… del två

      • Jag har läst texten ovan.
        Det framkommer inte vad de har gjort som är så hemskt. De har bett (och de ligger då på sina knän), att det skulle vara upprörande förstår jag inte då vi har religionsfrihet. Det är varken provocerande eller kränkande att se andra utöva sin religion. De har grillat kebabkött, hur är det provocerande? De har parkerat på torget, vad är problemet?

      • Nej finner du detta OK,så är det bara att besöka dem nästa möte i Malme…(Du kan parkera din Merca mitt på Torget)
        Ska lära dig lite över deras kultur,vad du som kvinna bör veta kring deras lite annorlunda beteenden. Du bör inte besöka mötet som ensam kvinna, (även om du bär tält) i S-Arabien t.ex. får inga kvinnor gå ut ensamma.Minst två måste finnas i gruppen.Sedan skall du sätta/uppehålla dig en bra bit bakom männen,då du annars genom din närvaro smutsar ner dessa.
        Kvinnor har ett värde i deras islamvärld,som motsvarar mellan en och fyra getter ! Bara så du inte skämmer ut dig…..
        Good Luck,som man säger i Emmaboda…numera !

      • PS. Glömde en viktig detalj då du absolut inte får besöka mötet.
        Under din mensperiod får du definitivt inte närma dig dessa heliga muslimer… Du är under denna period,ställd på samma nivå som en spetälskesmittad.Helst skall du stanna hemma på din kammare,och invänta bättre tider. DS.

    • Annelie nyman :
      Kanske inte det men när man ockuperar, invaderar ett annat land så är det minsta man kan begära att…………visa hänsyn.
      Du kanske uppskattar bakändan på vissa, jag gör det inte!

      • Men låt då bli att titta på dem. Jag uppskattar inte att se halva rumpan och kalsonger på killar som har jeansen långt nerdragna eller när tjejer har så korta shorts att de måste vaxa sig innan de klär på sig. Men de har rätt att klä sig så ändå och jag håller tyst och tittar åt ett annat håll.

      • Annelie nyman :
        Kan väl inte säga att jag uppskattar det heller, dock det är inte ideologiskt, politiskt inte heller religiöst ………….där är skillnaden !!!!!
        En gigantisk skillnad.

    • Religionsfrihet ja, gäller det frihet från Religion också??
      Varför i h–vete ska vi Svenskar som inte gillar att man
      håller bönemöte på ett offentligt torg, grillar, parkerar
      där inga andra får lov att parkera acceptera detta??
      Det är sådana som du, som gör att man känner att
      detta förbannade landet redan har havererat!

      För övrigt kan dom hålla sina möten i Moskeerna
      och inte på offentliga platser, detta gör man endast
      av en orsak, dom vet att dom kan jävlas med vårt
      samhälle utan att det händer något och genomflata
      myndigheter går dem till mötes på punkt efter punkt?
      Skrämmande!

      • Du är helt fri att utöva religion eller inte. Du har inte rätt att avgöra hur andra ska utöva sin religion.
        Visst förbjud gärna all religiös utövning på offentlig plats. Men då ska all religös utövning förbjudas.
        Grilla på offentlig plats gör väl alla möjliga människor i alla möjliga sammanhang, marknader, stadsfester, med mera med mera. Vad har religös tillhörighet med saken att göra.
        Jag har den tydligen extrema åsikten att alla som är i landet bör lyda under samma lagar. Och om de gör det har alla rätt att ansöka om tillstånd för att mötas och hålla möten på akl män plats.

      • Tony:
        Instämmer helt med dig… Detta är ett av bevisen för att de fot för fot,söker islamisera Sverige.Tillåtes detta tillåtes nästa.
        Dessa medeltidsfigurer har inte för inte,sökt Absurdistan till sitt fäste i norra Europa.Naiva och till stor del förståndsringa
        underutvecklade personer i landet jamar med,tills de tvingas ligga på knä och slutligen får huvudet skilt från kroppen.
        Dagen dessa yngre försoffade vaknar,är det för sent !

  1. Jag beundrar dig Qvinna som orkar skriva till dessa myndigheter mm och ifrågasätta deras beslut osv. All heder åt dig och ditt engagemang. 👏👏👏👏

    • Tack Nina
      Jag har mina stunder då jag känner, till vilken nytta gör det, och det känns så tungt. MEN så som från ingenstans får jag kraft och agerar och gör. Jag ger aldrig upp

  2. Med myndigheternas välsignelse och under svenskarnas blickar expanderar den kulturfientliga islam sitt territorium och sprider en illaluktande rutten stank av arm- och fotsvett. Det är inget annat än skarpa odören av politiker förakt. Själva politikerna luktar som obalsamerade lik. Gräv en stor anonym grav åt landförrädarna ! Vänta inte på att de ska böka upp den med egna tänder och klor. Det kan ta år efter år och svenska nationen dör ut under tiden.
    Rena rama ding-dong i multibazaren. Tackar gud att jag befinner mig på långt avstånd från svenska modellen !
    Vakna, gott folk !

  3. Det diskuteras om maskering ska förbjudas vid fotbollsmatcher. Undantaget är religiösa förklädnader som burka.
    Kommer nu burka att bli storsäljare inom fotbollsvärlden? Kanske får vi då se mer färgglada än de svarta.

    Såg en dag en kvinna med barnvagn. Det blåste och hela tältet lyfte över hennes huvud så att hon inte såg något. Hon famlande runt innan hon till slut fick bort skynket från ögonen. I en modern värld – hur kan detta religiösa tvång vara tillåtet?

KommenteraAvbryt svar