”Jag mår illa, jag vill inte se islamistmissionärer på våra gator”

Såklart finns vi som inte vill att vårt land ska islamiseras, men nu är det dags igen att bli påmind om att de underkastade ska fasta för att tänka på de fattiga hungriga muslimerna runt om i världen. Nu drar vårt land igång med propaganda för att låta oss få veta så gulligt det är att svälta sig på dagen medan man på kvällen och natten frossar i festmat och godis.

Det finns svenskar som inte alls vill se Sverige islamiserat, vi finns vi som aldrig tänker vända röven i vädret för att underkasta oss. 

 

Jag mår illa, det är andra gången på kort tid som jag gör ett besök i Malmö för att uträtta ärenden, och så möts man av muslimer som informerar om Sveriges nya tradition ramadam, hur sjukt är inte det” han min unga vän var desperat. Vi etniska svenskar med förståndet ännu i behåll reagerar med ilska, ledsamhet och uppgivenhet över islamiseringen av vårt land, det vet dom om. Den politiska eliten har skapat ett ”Vi och ett Dom” där vi är dom som ser vårt livsutrymme krympa dag för dag.

Vårt land har blivit till ”ett Vi och ett Dom” där Dom kämpar på för att flytta fram sina positioner………

Byt ut din regering, innan dom har bytt ut dig.

32 thoughts on “”Jag mår illa, jag vill inte se islamistmissionärer på våra gator”

  1. Jag undrar om musse vet vad godis består av, gelatinet tillverkas av djurben som kokas, GRIS ingår! Hahahaaa.
    Jag sager bara en sak DARURA. ta seden dit man kommer o ät gris musse.. O om de gör det så kan jag bjuda på kalaset.

  2. Bild till förstasidan av turistbyråns information för ”betalande turister” i Sverige……nej jag tror inte det.

  3. Alltid lika ”kul” med ramadan för dom stackare som försöker sova på natten när muhamedanerna ska frossa i dryck och mat just då.

      • Och dem behöver inte äta på dagen. Bara sova så gott hela dagen, efter den, när dem har ätit och frossat under hela natten att dem orkar fasta nästa dagen!
        Konstig ramadan! Vet du varför dem äter och dricker under natten?
        Deras Allan ser inte deras ätande, när det är mörkt ute, då kan dem fasta nästa dagen, med god samvete!

  4. Vem försöker de övertyga. Jag tänker, ingen kan väl ha missat islam, sett en muslim eller genom media blivit bekant med islam, Så vad är det man försöker säga? Och till vem? ”Ormen är inte farlig, den vill bara kela lite” är en klen tröst för den som blivit biten en gång. Jag ser lemlästade veteraner som kämpar för att få tillbaka det liv de hade haft. Om… om inte Washington varit så korkat att de gått in i Quwait en gång i tiden och startat jävelskapet. Fast, det hade kanske varit värre, det är en hypotetisk fråga och jag har ingen aning. På min tid var det Viet Nam och att kämpa mot kommunismen i Viet Cong, det var en annan meningslös fajt som vapentillverkarna skodde sig på.

  5. Eva-Marie….jag mår också illa MEN såg en undersökning att FI (Feministiskt Initiativ) har stöd av 10% av kvinnor mellan 20-30 år! OTROLIGT NAIVT, dessa är värre än Miljöpartiet och infiltrerade av islamister.
    Sveriges befolkning består tyvärr mycket av människor som aldrig skulle vilja göra en fluga förnär och är rädda och veka innerst inne….En tragedi när dessa aggressiva muslimer börjar ställa krav!

      • Tror mer det handlar om bra information till de som inte är så intresserade av politik…..Miljöpartiet gjorde bort sig rejält och media hakade på och gjorde ör en gångs skull ett bra jobb, många insåg att MILJÖPARTIET KAPATS AV ISLAMISTER OCH DÅRFINKAR…..
        I FI är det nog rejält med dårfinkar, trist att de lurar så många som 10% unga kvinnor att tro att de har något bra att komma med för dem, – TRAGISKT….!

  6. Fördelen för oss som bor i arabghetton,är ju att under denna tid kommer grillplatsen att stå öde….Normalt grillar dessa ”skyddssökande” sina stulna får med fällen på.Detta i mitt fall på innergården,(utanför köksfönstret)ni kan föreställa er att det luktar apa ! Även dagarna därpå i hela trapphuset !

    • Vet du hur mycket titanskruv kostar för oss vanliga svenskar?
      Har varit tvungen att låna pengar från banken angående behandling min fram tanden med skruv. Den nya tanden med skruv kostar 25 000,-kr, Som det tar ca tre år för mig att betala lånen tillbaka till Banken, därför att jag är inte muslin!
      Bara vanlig pensioner!

      • Tackar Eva-Marie! Vi är verkligen jätte många, som har inte råd att köpa vad vi vill. Vi måste leva mycket enkelt liv och kan inte frossa med maten!
        Ha en trevlig sommar!

KommenteraAvbryt svar