Schweizisk by betalar för att slippa asylinvandrare


INVANDRING. En av Europas rikaste byar vägrar att acceptera några asylsökande – och har i stället röstat för att betala böter på motsvarande 2,4 miljoner kronor. 

Den superrika alpina orten Oberwil-Lieli i Schweiz fruktar sexattacker på kvinnor och barn samt  störningar i deras fredliga och lugna livsstil, så de valde att säga till tio migranter i en folkomröstning.

Den pittoreska byn, där 300 av  de 2200 invånarna är miljonärer väljer i stället att betala för att slippa sin kvot. Den schweiziska regeringen har lovat att ta emot 50000 migranter och fördela dem över hela landet.

-Pettersson anser att de är smarta i den lilla byn…

Mer på Daily Mail

 


8 responses to “Schweizisk by betalar för att slippa asylinvandrare

 • age

  Muslimer som krigar, muslimer som anfaller, muslimer som bombar, muslimer som avlar barn trots kriget, muslimer som lider, muslimer som flyr, muslimer som drunknar, muslimer som köper flyktresor – av muslimer, muslimer som kommer till Sverige, muslimer som slåss i förläggningarna, muslimer som våldtar våra kvinnor, muslimer som går överallt på gatorna med barnvagnar………………………..

  Är det verkligen vi som har skapat denna kaos?
  Är det verkligen vi som har gjort dem till muslimer (verklighetsfrämmande)
  Är det verkligen vi som ska ta rätt på dem?
  Är det verkligen vi som ska bjuda dem på allt?
  Är det verkligen vi som ska föda dem i framtiden?
  Är det verkligen vi som ska se till att de ”får det bättre”?

  Verkligheten ger svar på frågorna.

  Varje muslim har order av koranen att döda oss!
  Varje muslim ser ner på oss ”otrogna”!
  Varje muslim är muslim!

  Ta ställning till hur du vill att din framtid ska se ut!
  Var och en av oss kan kanske hitta på något som visar vad vi vill.

  Gilla

 • mari svensson

  Billigt för att slippa!!! Det kunde vi säkert skrapa ihop i min hemby också om det behövts – även om vi inte är rika i pengar. Det hade varit värt varenda krona!!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

  Invånarna i den Schweiziska byn är kloka och rädda om sina barn och barnbarn, kvinnor, flickor och vill inte ha dit folket som vill införa islam/koranen/sharia – ideologin från år 600!
  MYCKET KLOK!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

   SVT tycker det är så synd att de drunknar i medelhavet…-det är bättre det än att de kommer hit och lever på socialen och begår grova brott!!!
   HELVETET ÖNSKAR JAG DEM!!!!

   Gilla

   • Suzie

    Satans tjänarna DDR Sweden public service borde skämmas för att medverka till svenska folkets undergång, 17000-18000 gamla dör av vanvård och svält i Sverige varje år,funktionshindrande av alla slag får indragna assistenter och hjälpmedel de lämnas att klara sig själva bäst de kan och riskera att dö om de inte har anhöriga som gratis hjälper dem dygnet runt.Svenska barn och unga vuxna med neuropsykiatriska diagnoser får sällan den akuta eller långsiktiga hjälp de behöver trots Lss lagen när dem mår dåligt,det enda som många kommuner/landsting erbjuder är tunga mediciner att droga ner barn/unga vuxna med,inte ett värdigt liv när man har tex autism Tourette syndrom, mfl diagnoser.Många av dessa så svårt utsatta unga med neuropsykiatriska diagnoser som lämnas åt sig själva tar livet av sig,gör flera självmordsförsök.svenskhatarna som har makten i vårt land har planerat och bestämt sedan länge att just de svagaste i samhället får minst stöd och hjälp,medan vuxna ljugande män i vapenför ålder från Mena som låtsas vara barn får bo på Hvb hem för barn/ungdomar som kostar många miljarder per år.Genomruttet och ondskefullt att göra så mot den egna utsatta befolkningen.
    Allt detta bär den grovt kriminella sjukklövern skulden förmå allt lidande de orsakar alla gamla,sjuka,fattiga och handikappade en dag vända åter på alla oansvariga i sjukklövern på alla nivåer och drabba dem sjufalt ont tillbaka.
    Måtte de kunna ställas inför en folkdomstol en dag och dömas för det folkmord och folkutbyte de så hårt bedriver mot Sveriges etniska befolkning som endast skall betala allt högre skatter för att inte själva få ta del av den välfärd de har rätt till.

    Gilla

 • Synonymen

  Har tittat på de fina bilderna i Daily Mail.

  Hur lång tid tror ni det tar för ett gäng beslutsamma muslimer att förstöra denna idyll och förvandla den till ett inferno av död och misär?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Kostnaden hade blivit större om de tagit emot dem. En investering på många plan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: