Partiledardebatten 29/5

Partiledardebatt 29/5 2016 SVT Agenda.

INSÄNDARE. Jag kräver nu att Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Jonas Sjöstedt, Jan Björklund, Isabella Lövin lämnar sina poster omedelbart.

Ovanstående individer visade tydligt och klart – eftersom de inte markerade – att för dem och deras partier är våldtäkt och sexuell terror mot svenska kvinnor/flickor utförda av invandrarmän en andrahandsfråga.

Jag har aldrig tidigare upplevt något så chockerande som dessa politikers uttalanden i denna fråga.
Endast Jimmie Åkesson och Ebba Busch Thor markerade tydligt att invandrarmän som våldfört sig på svenska kvinnor/flickor skall utvisas efter avtjänat straff.

De övriga gav inget svar som kunde tolkas så att de delade Åkessons och Busch krav.

Detta är skrämmande, ja oförsvarbart. Såväl Löfvens, Levins som Sjöstedts svar kan inte tolkas på annat sätt än att de ser våldtäkter mot svenska kvinnor/flickor som något vi måste acceptera.

Levins jämförelse med vad hon sett i andra länder har inte det minsta med saken att göra. Sveriges regeringar
har inbjudit dessa väldtäktsmän till Sverige. Därför är de skyldiga och deras brott kan aldrig försvaras. De borde skämmas för att göra denna jämförelse.

Svenska kvinnor/flickor har sålunda från de personer som ofta skryter om svensk jämställdhetspolitik fått höra att det av sex partiledare ses som en bagatell att de våldtas. Vilka signaler sänder detta till de presumtiva våldtäktsmännen. Jag trodde faktiskt aldrig att jag från en svensk politiker skulle få höra att man bagatelliserar detta fruktansvärda brott som en våldtäkt utgör.

Detta får inte stå oemotsagt. Nu måste vi förena oss i motståndet mot dessa sex fiender till svenska kvinnor/flickor. Ni alla som kan. Maila dem och tala om vilka kräk de är. Stryk dem på valsedeln.

De har gått för långt i sin feghet att inte våga värna de svenska kvinnorna/flickorna.

Jag är 84 år och har under min levnad lyssnat på flertalet valdebatter. Men jag har aldrig hört något så
fruktansvärt svekfullt, ondskefullt och vidrigt som när dessa sex stackare inte vågade ta klar ställning för att allt skall göras för att skydda svenska kvinnor/flickor.

Jag kan inte längre betrakta dessa sex personer värdiga att sitta i vare sig regering eller riksdag.   De är moraliska krymplingar som varje svensk borde ta avstånd ifrån.

Jag trodde aldrig att jag i en partiledardebatt skulle få höra något så lågt, simpelt som deras feghet i att inte ta klar ställning mot invandrarmäns våld/våldtäkter mot svenska kvinnor/flickor. Att ett så enormt svek mot svenska kvinnor/flickor uttalas av de som skall agera för att skydda dem på alla sätt kommer för alltid att vara den mörkaste dagen i mitt liv.

Stå upp ni alla män, kvinnor/flickor och visa ert hat mot dessa avskyvärda individer.

Olle Ljungbeck

28 thoughts on “Partiledardebatten 29/5

  1. Bra sagt. Ja, allt är helt sjukt nu. När de borde stå upp och försvara vårt land, folk och våra tjejer. Istället säljer de svina ut ALLT, ALLT, ALLT. Ja, ptecis ALLT tillde vidrigt äckliga islamdräggen. De borde få skampåle mitt i stan, och sedan kölhalas 30 gånger, de störda politikeruslingarna, som förstör allt gott och skönt och fredat, vi haft här i väst. Och främst våra fina svenska tjejer som ska besudlas och förstöras av detta vidriga muslimdrägg. Vårt guld, som kastas till dessa amöbesvin, till intet.

  2. Dessa satans rovdjur i sjukklöverjuntan behöver ju inte själva bli utsatta för våldtäkter,rån och mord,inbrott mm då de sett till att ha dyra livvakter dygnet runt bästa larmet på flotta villan/lyxvåningen allt på skattebetalarnas bekostnad.Det är hög tid att dessa kvinnofientliga sjuklöverpartister själva kastas ut till rovdjuren och får smaka på det helvete till (mång) enkultur från Mena som de påtvingar svenska folket i hundratusentals årligen.Fy fan vilken rutten kvinnosyn som råder i Sverige idag 2016,svenska barn och kvinnor har gjorts till lovligt byte för barbarimän ,pedofiler från världens mest dysfunktionella länder i tredje världen.Vem står upp för barnen,kvinnorna ? Ingen alls vad erfarit och ser.Svenska folket måste skaffa sig ryggrad illa kvickt.

  3. Det här är helt sjukt. För ett par år sedan kom man fram till att Sveriges chans att hävda sig på världsarenan var högkvalificerad teknik och innovation. Nu ska vi satsa på enkla jobb bara för att kunna fortsätta nära den heliga kon. Är detta på riktigt eller? Händer detta?

  4. Absolut. Dessutom klargjorde gårdagens debatt varför vi har de problem vi har. 7 klöverns oförmåga och ovilja att se vad det är som händer och famlande efter gamla floskler visar att man saknar både insikt, vilja och förmåga att stabilisera slagsidan på skeppet Sverige. Pinsamt.

  5. Jag kände precis samma sak. Fruktansvärt frustrerad över att Busch Thor och Åkesson´s åsikter som säkerligen svenska folket delar blev så bagatelliserade. Fråga en våldtagen kvinna om hon tycker att det var en bagatell? Fråga våra döttrar som inte vågar gå på stan´om de är bagateller? Bara för att muslimska män inte kan ” ta saken i egna händer” utan måste använda och missbruka kvinnor för sina lustar. Skicka ut dem. Budskapet var klart igår – rösta SD eller KD om du vill att de folkvalda skall bry sig om DIG.

  6. Tittade på ”debatten”. Där stod 8 partiledare varav 7 snackade i två timmar utan att säga någonting. Allt som sades var mantran från förr som folket hört i minst 10 år. Jimmy hade en bra kommentar till det hela när han sade ” Så fort jag får ordet och skall lägga fram min och SD:s synpunkter blir jag avbruten, detta är ju meningslöst.” Jimmy var dessutom den enda som verkade förstå att detta rörde sig om en partiledardebatt. Det enda positiva med den sittande regeringen och resten av 7-klövern är att dom använder sig mer och mer av SD:s politik och överger sin egen idioti.

  7. Läs gärna om en BLÅNEGER som trakasserar en svensk kvinna. Det Fredrik Antonsson skriver gör att man kokar av vrede.

    Den satans blånegern skall hålla sig på mattan fram tills han utvisas eller fängslas. Varför ska vi husera och föda dessa negroida monster?

    Vad hade hon gjort för ont mer än att vara intellektuellt överlägsen den negroida rasen?

    Skicka ut blånegern i en sjöoduglig livbåt!

    http://iotakt.se/blogg/i-stockholmsnatten/

  8. Undrar till vem /vilka som frågan riktar sig ?
    Som svensk med rötter i landet sedan hundratals år så är mitt svar, den svenska urusla politiken och det politiskt korrekta etablissemanget, samt att bli behandlad som en illa omtyckt ”styvdotter” av desamma.
    Det finns de som väller in utan att bidraga men tycker det är härligt med bidrag och inga krav i för dem ”landet gratis”.
    https://pbs.twimg.com/media/CjqGhaZXAAACitE.jpg

  9. Hahaha! I en poll på SVT nyheter har 8600 röstat hittills och 60% anser att Jimmie Åkesson var bäst i partiledardebatten. Tror knappast att det är så att 60% av dom röstande råkar vara Sverigedemokrater. Det finns kanske en anledning till resultatet, Undrar hur länge Svt låter pollen ligga uppe?

  10. Jimmy Åkesson får alltid stryka på foten,trots att han är klokast och mest BILDAD!!!!! De andra kan inte vara riktigt friska!! De kommer aldrig att förstå vad de ställer till med!! De gillar bara sig själva.USCH VILKA FEGA KRÄK!!!!!! TACK!!OLLE LJUNGBECK MYCKET BRA SKRIVET!!!!!!!!

  11. Feministisk regering visar sitt rätta ansikte åter igen.
    Asylrätten och migrationen går före kvinnofrid.
    Hur kan Allianspartierna låta denna regering få fortsätta förstöra Sverige?

  12. Med Lövéns alla utredningar och förda diskussioner mellan himmel o jord har vi ingen arbetslöshet kvar. Han svarade på vartenda fråga med att ”diskussioner förs” och ” vi har tillsatt en utredning”. Lövén har inte ett konkret färdigt förslag på något område, han var utan tvekan absolut sämst i debatten.

  13. Nu är det fint att vara, vad var det nu sjuklövern kallade Sverigedemokraterna för mindre än ett halv år sedan? RASISTER, det var det sjuklövern kallade Sverigedemokraterna!

    Nu är sjuklövern helt inne på det Sverigedemokraterna uttryckte, uttalade och propagerade för sedan flera år tillbaka!

    Nu har till och med Miljöpartiet accepterat åtstramade asylregler! De påstår att ”det är bättre att Miljöpartiet sitter i regeringen än att de står utanför”! Frågan blir självklart ”vem försöker Miljöpartiet föra bakom ljuset? Kan det var de få sympatisörerna som fortfarande kan tänkas rösta på dem?

    Det här är rena löjan när man inte förstår att alla bidrags och välfärdssystem ska begränsas till ett minimum för asylturisterna! Bidrag och välfärd det förtjänar man! Inget som kommer gratis!

    Det finns barn, unga och äldre som inte får den vård och den medicin de behöver därför att det är för dyrt, resurser saknas! Tydligen saknar dessa sjuka individer värde i förhållande till invällande asylturister med ekonomiska asylskäl!

    Det är dags att skriva om och revidera konventionerna om asylrättigheter!

    Det är fan inte meningen att svenska folket ska stå tillbaka för asylturistbehoven!

    Stefan Löfven avgå och utlys nyval!

  14. Debattens höjdpunkt var definitivt när Jan Björklund tog upp integrationsproblematiken med muslimer som lever kvar i 1800-talets värderingar av kvinnor och mäns relationer som han uttryckte det. Jimmy Åkesson framförde då på ett utmärkt sätt att detta är något SD tagit upp under många år men då har Folkpartiet/Liberalerna anklagat SD för att vara ”rasister”.
    Denna ordväxling var denna käbbel debatts verkliga höjdpunkt och visar på det GIGANTISKA hyckleriet i denna fråga!

      • Det mest idiotiska var snacket om ENKLARE JOBB för analfabeterna, de lär vara EN MILLION importerade av det slaget….1) STÄNG GRÄNSEN/ FULLT! 2) SKICKA TILLBAKA!
        Vi kommer att få GIGANTISKA problem i Sverige i framtiden, 1-2 år med dessa grupper – SKRÄMMANDE!!!

    • Framöver kommer den att bli helsvart….Dagligen transporterar EU/ NATO mer än tusen niggrar och negresser,på sina färjor mellan Libyen och Italien. 🙁

  15. Just i denna fråga markerade Ebba Busch Tor starkt att de invandrare som sexuellt antastar kvinnor/flickor bör utvisas, – Islamistiska Miljöpartisten Isabella Lövin markerade ett starkt avståndstagande mot denna åsikt, hon markerade att hon ogillade det Ebba Busch Tor sade och det är inte konstigt då Miljöpartiet varit starkt drivande för massinvandringen.
    Jimmy Åkesson (SD) gjorde ett mycket starkt intryck men behandlades dåligt och avbröts ständigt av SVT:s reportrar och fick inte tala till punkt men han lyckades ändå att mycket bra föra fram sina ståndpunkter.

Kommentera