Amerikanskt band avbokade efter muslimuttalande

ISLAM. Det amerikanska bandet Eagles of Death Metal, som spelade på Bataclan vid terrordådet i november, har blivit avbokade från två franska festivaler. ”Vi tar helt avstånd från hans uttalanden”, skriver arrangörerna till Rock en Seine på sin hemsida.

Jesse Hughes, frontmannen i Eagles of Death Metal har anklagat den muslimska personalen på Bataclan club för att vara inblandad i attackerna som dödade 90 personer på Bataclan och 40 andra i Paris den 13 november 2015.

I en intervju som publicerades i förra veckan, sa Hughes att han var för ökad kontroll av muslimer i västvärlden och hävdade att konservativa kristna orättvist får skulden för globala problem. ”Jag såg muslimer firar på gatan under attacken. Jag såg det med egna ögon. i realtid! Hur visste de vad som pågick? Det måste ha varit samordning ”, sade Jesse Hughes och det får man tydligen inte säga…

Rock en Seine och Cabaret Vert är de festivaler som avbokat bandet.

The Local

Paris, 16 februari 2016

 

 

5 thoughts on “Amerikanskt band avbokade efter muslimuttalande

  1. Det är så märkligt att vi alla förväntas vara islamofiler.

    Muslimer kan inte peka på några som helst framgångar någonstans i världen i modern tid och ändå förväntas vi ställa oss positiva till muslimskt inflytande. Hur tänker man då?

    Det är kvalificerat vansinne.Det är som om vi skulle förväntas vara positivt inställda till kommunister trots att varje normal människa kan observera att kommunister är fullständigt hopplösa som samhällsbyggare.

    Muslimer är precis lika värdelösa som kommunister.

  2. Det visar hur ”hela världen” blundar för verkligheten. Var är demokratin? Får man inte tycka vad man vill? Bojkotta Rock en Seine och Cabaret Vert festivalerna istället.

Kommentera