Vad ska vi göra? Det finns inga tjejer klagar de asylsökande männen

INVANDRING. För första gången i befolkningsstatistikens historia är männen fler än kvinnorna i Sverige, särskilt i unga åldrar, och Mellerud sticker ut.I Mellerud går det bland 20 till 24-åringarna 144 killar på 100 tjejer.

– Det finns inga tjejer, bara killar. Vad ska vi göra? Jag kan inte leva utan tjejer, säger Mohtaz, 19 år.

Mohtaz har rätt – det är dåligt med tjejer på ungdomsgården Stinsen i Mellerud. Något föreståndaren Helena Hultman är väl medveten om.

– Det är klart att det blir grabbigare. Vi försöker jobba så att tjejerna ska hitta sin arena här också. Vi har öppnat fler smårum där tjejer kan dra sig undan om de vill.

Fungerar det då? – Nej, killarna vill vara i de rummen också, skrattar Helena Hultman.

Snedfördelningen mellan killar och tjejer finns även utanför Stinsen. I hela Melleruds kommun går det 144 killar på 100 tjejer i åldern 20 till 24 år.

En förklaring är att det är fler killar som, likt Mohtaz, har flytt till Sverige och Mellerud. Men unga tjejer flyttar också från kommunen i högre utsträckning än killar, bland annat för att studera.

På kommunens enda gymnasium, Dahlstiernska gymnasiet, går det 69 tjejer. Killarna är nästan dubbelt så många, 133 stycken.

-Pettersson tycker att de killar som rest hit som”flyktingar” och lämnat brudarna kvar i länderna där det inte går att leva, ska ha en spark i arslet så de flyger ända hem…

SR.se

26 thoughts on “Vad ska vi göra? Det finns inga tjejer klagar de asylsökande männen

    • Kan hon inte ta sig tid och hjälpa de nödställda, det vore en god sossegärning i rätt anda.

  1. Jag hörde om Boda Värdshus där skyddsombudet anser det för farligt att jobba p g a de stackars ”flyktingarna”. En av dem klagade att det bara fanns män där och naturligtvis att det inte låg mitt i en storstad.

  2. hjälplös

    16 05 2016 at 02:21

    jag har en hund ingen arab j*vel vågar komma nära mig

  3. Mohtaz kan inte leva utan tjejer?ha ha ha ha ha
    finns inga villiga tjejer i hans skit land!
    och om det finns så är tjejerna”täckta” klädda i hijab/burka/slöja/

  4. Det är ju bara en tidsfråga innan massvåldtäkter äger rum dygnet runt i hela Sverige …stackars svenska kvinnor, fly landet medans ni kan för snart är det försent.

  5. hur fixade beduingossarna detta tidigare, i länderna som de lämnat?..menar att där riskerar de som har utomäktenskapliga
    förbindelser stening till döds…vet inte om gossebarnen straffas
    på samma vis ”om de tagit saken i egna händer” ngn som vet?
    …varför är de inte sin religion trogen då de gästar oss, undrar
    man…är Svenskor getter/åsnor i derassyn sett (männen ”hen”)
    …detta vet vi att att de anser, benägen att samtycka, åtminstone
    87% av de som röstade senast

  6. Svitsaren och Miljöpartiet vurmar knappast för de svenska killarna, Sverige och 87:an borde SKÄMMAS och se till att välja politiker som kastar ut parasiterna och STÄNGER GRÄNSEN!!
    Sverige är inte en avstjälpningsplats för hela jordklotets muslimska avskräde!!!
    SKÄMS 87:AN, FYRFALT SKÄMS!!!

  7. Nu vet jag inte var Mohtaz kommer ifrån men jag betvivlar att han hade fri tillgång till unga tjejer. Tror snarare att det var flyktingsmugglarna som lovade honom en massa blonda tjejer i Sverige.
    Det känns lovande att svenska flickor börjat akta sig för dessa invandrares inviter trots att de indoktrinerats så länge om hur synd om dem det är. Men deras handlingar säger mer än ord.
    Till och med forskare har varnat för den sneda könsfördelning som har uppstått i vårt land p g a att det är övervägande män som kommer. Det kommer att bli värre och de kvinnor som vill bilda familj kommer att bli allt kräsnare när de väljer partner. Tyvärr kommer dessa tuffa förortsglin som glider runt och bränner bilar efter att ha skippat skolan inte att stå överst på listan.

  8. I takt med att medvetenheten bland västerländska flickor och kvinnor ökar om ras och artskillnader mellan taurosch”människorna” och den vite mannen minskar chanserna för folkslag med Homo Erectusgener i sig att utan våld få para sig med renrasiga vita kvinnor. Att föda fram hybrider är inget annat än en genetisk återvändsgränd och är likställt med genetiskt självmord. I takt med att samhället degenereras så jämställs återigen ett förut så ”spännande” och ”intressant” partnerskap med någon brun eller kaosblatte som ren dårskap. Och när alla hittepåjobb försvinner och samhället återigen av nöd tvunget blir meritokratiskt så kommer den ansvarstagande, produktive och kreative vite mannen rättmätigt återigen trona som det självklara valet hos alla sunda och medvetna kvinnor.

    Lästips:
    ”Homo Erectus walks among us”.

  9. Regeringen får vél starta några kurser där de små dysfunktiknella muhammed svin kan läre sig hur man runker……..

    • Va det inte Centern som vill tillåter djursex, det kan väl passar dessa Kamel, låt dem håller getter eller får. Så känner de sig som hemma.

  10. Åk hem, landsförrädare som sviker både familj och hemland, usch fyyy faaan vilka djur. Åt helvete med parasiterna.

  11. Frågan är vad regeringen ska göra åt de missnöjda flyktingarna
    Kanske skickar de dit sina döttrar 🙂
    Miljöpartister och sossar vurmar ju för flyktingar

  12. Man lämnar kvinnor och unga tjejer hemma, sedan kommer man hit och gnäller för att det inte finns några att hångla och knu**a med.

    Idioter!!!

  13. Ett gott råd är att flytta hem till det land där dom kom ifrån,
    där är tjejerna, dom som inte lade benen på ryggen och
    fegt flydde mot ett gratisliv tio länder bort? Ni behövs där
    hemma för att bygga upp landet ni varit med att rasera,
    istället för att gå sysslolösa här varje dag.
    Så tack för besöket, hoppas vi slipper att ses igen!

  14. Det låter ju inte som om de svenska tjejerna har ett överdrivet intresse av att umgås med dem. Sett till det ökande våldet och våldtäkter låter det ju inte som om deras sexuella framgångar kommer genom att de stannar här. Undrar om de kan få hjälp med den insikten snabbt eller om de ska tvingas att via fängelsedomar och avtjänade straff samt slutligen utvisning handgripligen behöva få det förklarat på ett sätt som inte behövs för människor med demokratisk bakgrund?

    Hur mycket ska en demokrati behöva avsätta i medel för att förhindra allt det mänskliga lidande som detta fenomen kan skapa? Stämma i bäcken? Böja det som krokigt ska bli?

  15. Det blir hårda bud i Mellerud.
    Snart kommer kanske mass övergrepp på kvinnorna och sen kommer en mysig moské så klart pryda orten i religionsfrihetens friska anda?

    • Vad har dom stackars djuren gjort dig att du önskar dem så fasansfullt öde? Donera åt dessa drönare några plastik-Barbaras istället.

    • Är man djurvän när man skriver så?
      Bättre de sätter på varandra istället, de drabbar ju ingen.

    • Det var bland det dummaste jag läst, Muslimer har en annan syn på djur än vi och behöver tvärtom lära sig att respektera djur!

Kommentera