13 thoughts on “Kulturberikning

  1. bbc220 – Försvarare av Tumba – HAHAHAHA! jag har gjömt mig bakom ett VPN och BRA VIRUSSKYDD. Så därför kan jag tala om för er att jag TOKHATARE AV ISLAM. 2 är denna person jag ÖNSKAR AV HELA MITT sjukt 70 åriga hjätra. Skulle vikja se DÖD!! https://www.s-sanningen.com/slakttradet https://www.s-sanningen.com/ https://petterssonsblogg.se/2014/09/30/vansterpartiets-morka-historia/
    bbc220 skriver:

    Jojo det var London det, gå och sätt er i Botkyrka eller Husby och ta en öl så får ni sharia poliser på er ALLTSÅ inga Svenska poliser

  2. Halvapor !… Nej Gorillor titta på följande video från ett Guldbutiksrån i går i Kista.Lägg märke till hur detta avskum lugnt kan tömma butiken.Medan vakter,och vuxna män står och gömmer sig.Inte förrän packet avlägsnar sig vågar de titta fram och löper nyfikna efter….Detta fega beteende är en typisk symbol för Absurdistan och därför råder också anarki !:
    http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2016/05/2016-05-13-14-32-14_ran_kista.jpg

    • Stenbock :
      Jag fann klippet på you tube………..arma Sverige.
      Vad jag såg så var det ingen som ingrep, helt surrealistiskt, hur ska det sluta ?
      https://www.youtube.com/watch?v=9-PjZmR2ZDM
      Nu kommer fler att göra liknande, lockar säkert även de som redan funderat på att ta sig till landet av ”mjölk och honung”, skrämmande.

    • Har tyvärr problem att lägga in länkar från ”Exponerat”,där hela videon finns i live. När ni tittat på denna,ställer säkert många samma fråga som jag ? Varför stör ingen dem ???

      • Rånarna talade med varandra men inget som jag kunde förstå. Det hade varit ganska enkelt om några av de som sprang efter hade tillsammans gripit tag i den släpande påsen, då kanske hela ekipaget vält.
        Ja det är lätt så här i efterhand att finna lösningar men vi är ju inte vana vid sådant här, dessutom så var en av dem beväpnad, tror dock att vi måste bli rasande arga och agera.

  3. På en uteservering nära dig, sommaren 2016 kommer bjuda på mkt kulturberikning i form av våldtäkt, slagsmål, rån m.m.

  4. Intressant. Om man undantar vad saken handlar om egentligen som ser man två schimpans eller ap-flockar strida om ett revir.

    Man skulle kunna säga att muslimerna här får oss att återgå till ap-stadiet.

    • Alice Bah Kuhnke meddelar att det beror på att britterna inte har några ungdomsgårdar. BTW dessa halva…, f’låt orosmakare lär ha kognitiv förmåga i nivå med en mellanstadieelev.

  5. Kan mycket väl förstå att Engelsmännen vill lämna EU. Detta beteende sprider sig som en löpeld. Hoppas att vi hinner agera innan det är helt kört. ”Hoppas” sade jag !!

    • Hoppas kan vi alltid, men så länge politikerna i EU-rötan inte begriper vad de ställt till så ser det dessvärre jävligt mörkt ut.
      Enda lösningen är att skrota EU-rötan och repatriera slöddren och stäng gränserna igen…

KommenteraAvbryt svar