Nytt Rekord i Barbari

De entusiastiska muhammedanerna (de fredliga och humana) har slagit ett nytt rekord. De har i deras ”huvudstad” Raqqa avrättat, mördat en sjuårig pojke, detta för att han ”förbannat gudomligheten”.

Pojken, som identifierats som Muaz Hassan, spelade fotboll med några vänner i Raqqa, Syrien, när ISIS medlemmar hörde honom säga något ofördelaktigt om den islamska så kallade religionen. En handling som ”ansågs vara en förolämpning mot kalifatet.  Hassan dödades av en sköts av ett antal män på ett centralt torg i torsdags i förra veckan. Han sköts till döds framför hundratals människor, inklusive hans föräldrar, som svimmade enligt vittnen  till barbariet. 

LÄNK

 

7 thoughts on “Nytt Rekord i Barbari

  1. Det statsskicket håller vi på att inrätta i Sverige i en rasande fart.
    Passar som hand i handske för den naive.

  2. Nu blir nog Arnstad, Jonas, Veronica, AFA, Expo o regeringen våta i brallan av upphetsning, för dom hatar bara SD och älskar Islam och IS i synnerhet.

  3. Inga problem. Vi tar hit IS så blir det folk av dem. (Avdelning Miljöpartistiskt tankegods)

  4. ISIS är Miljöpartiets och hatmedias bästa vänner, allt är Rysslands fel enligt dem, de enda som effektivt bombat ISIS rövar- och mördarslödder! Nobels fredspris borde gå till Putin och Assad!

  5. Detta var nog bland det värsta jag läst!!! Vilka odjur till människor!!!

Kommentera