Gustav Fridolin som 11-åring tävlar i Junior Jeopardy


INRIKES. Bara ett år innan 32-årige Gustav Fridolin började jobba ihop med Mehmet Kaplan som tolvåring medverkade utbildningsministern och miljöpartiets språkrör i TV4…

 


7 responses to “Gustav Fridolin som 11-åring tävlar i Junior Jeopardy

 • Köttnäsans utmaningar

  Lillgammal, då som nu.

  Gilla

 • Martin Lund

  Gansa enkelt en ond total blåst idiot.

  Ps. Flera av hans koleger över bred och alla partigränser är BARA ONDA.

  Gilla

 • John

  Jag har aldrig hört någon tala så mycket luft och PK i hela mitt liv. Pojken är uppenbart miljöskadad. 99 procent som kommer ut ur käften är en förnedring mot Svenskar samt kvalificerat käbbel. Kan vi inte få en enda intelligent person att leda Sverige…….

  Gillad av 1 person

 • Galten

  Fjanten är fortfarande kvar på samma intellektuella nivå.

  Gillad av 1 person

  • Lena

   Om man inte är av nöd tvungen så är det mest bekvämt att inte oroa sig för mycket.
   Olika faller ödets lotter, en del kämpar och lyckas en del glider och lyckas. Jag vet vilka som i längden vinner…..de som har kämpat.

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  En söt pojke från ett välbärgat hem, bor i villa, välutbildade föräldrar som backar upp honom, överbegåvad och lätt att lära. Född med silversked i munnen.
  Problemet tror jag är att de aldrig haft ett riktigt jobb, aldrig bott bland vanliga, simpla knegare utan bara flutit fram på en räkmacka inom politiken i ett part tar talets gåva prioriteras, de flesta av dessa är pratmaskiner av Guds nåde, det är främst där de s.k. ”språkrörens” begåvning ligger.
  Sverige och dess befolkning borde välja RIKTIGA människor med ARBETS- OCH LIVSERFARENHET….-det skulle vi alla ha mer nytta av….Miljöpartiet är en katastrof för Sverige och det är hatmedias och SVT:s fel som aldrig granskat dem.
  I Miljöpartiet har nazister och islamister infiltrerat och vi har tom hat en nazist och islamist i Sveriges regering, Miljöpartisten Mehmet Kaplan, vän med Turkiets diktator, en listig, slug orm, INFILTRATÖR OCH SPION!
  Bägge språkrören, Åsa Romson och Gustav Fridolin kommer sannolikt att avgå, vi får se vad som händer….

  Gilla

 • Mike E

  Fridolin är definitivt en av Sveriges mest otilltalande personer. En självgod, uppblåst nolla och islamofil sedan barnsben.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: