11 thoughts on “Även en trasig klocka visar rätt två gånger per dygn

  1. Sverige måste in i Guinness book of records. Det är det land som varit utan regering längst av alla länder. Vi har inte haft någon regering sedan 1969 då Tage Erlander avgick.

  2. Den trasiga klockan eller Humle & Dumle karikatyren på den högra bilden går aldrig rätt då den ändrar sig hela tiden och trots att den står still träffar den alltid fel.

  3. Mannen som hela värden skrattar åt o den idioten skall styra sverige det är skrattretande ha ha ha……

    • Det var det sannaste jag hört på länge. HELA VÄRLDEN ASFLABBAR ÅT DE DUMMA SVENSKARNA och det med all rätta.
      HA HA HA HA.

    • Och ändå enfaldigare är att regeringen vill ha plats i FN:s säkerhetsråd och bidra med sin feministiska politik, som tycks innebära att man gör sig osams med allt och alla.

  4. Jag för min del tycker mest synd om honom. Pressad att bli partiledare, oförmögen att sköta jobbet och tvingas klä skott för vad andra gör. Klarar inte av att läsa innantill eller uttala en mening utan att staka sig. Att han tagit sig fram i politiken säger mer om LO och SAP än om Löfven. Numera går det tretton på dussinet av sossar där det lyser men ingen är hemma.

    Det är Muslimska Partiet som förorsakar Sveriges problem och sossarna agerar hjälpryttare medan den icke-socialistiska majoriteten i riksdagen ”spelar fiol” medan landet brinner, allt för en neurotisk beröringsskräck för det enda partiet som följer den historiska svenska linjen. Om det vore någon heder i tant Grön, tant Brun, tant Gredelin och farbror Blå (fast kanske andra färger) skulle de befria Löfven från hans kval och rädda landet.

    Anna, greppa luren och ring för h….. Åkesson!

  5. Ja även en dum svetsare kan ungefär som en blind höna hitta ett korn heter det ju.

  6. En klok Socialdemokratisk kommunpolitiker sa ang. de ensamkommande skäggebaaarnen som vi måååste ta emot enligt internationella överenskommelser och FN att ” DET ÄR SÅ DUMT SÅ ATT BLOMMORNA VISSNAR OCH KLOCKORNA STANNAR!”
    Detta är GENUINA IDIOTER som kör Sverige i botten, svetsaren Stefan Löven har inte ens 3-årigt gymnasium, en riktigt lågutbildad som aldrig jobbat, bara svamlat sig genom tillvaron.
    Pensionärer svälter i Sverige och de utsätts för grova brott som rån och misshandel, främst kvinnor. Orsaken till den gigantiska otryggheten och den ökande brottsligheten är MASSINVANDRINGEN.
    NU IDAG HAR VI EN HÖGKONJUNKTUR…..-MEN vi vet inte vad som kommer i omvärlden….Så småningom kommer en lågkonjunktur och ökad arbetslöshet – DÅ KOMMER BOSTADSBUBBLAN ATT BRISTA….
    Det är då, någon gång i framtiden, om 1-3 år smällen kommer och de 1000mijarder dollar som 7klövern lagt på Integrationsverket och massinvandringen kommer att slå hårt mot hela samhällsekonomin. Dessa kaosaraber och kaos-muslimer är till 80-90% för all framtid anställningsomöjliga och ska försörjas via bidrag av Försäkringskassan. På detta gratis bostäder. Detta kostar 100-tals miljarder kronor, betänk att Integrationsverket har 5000 anställda till enorma kostnader.
    DETTA ÄR BARA SINNESSJUKT OCH SVETSAREN BORDE UTSE HENRICH HIMMLER ARNSTAD TILL VICE STATSMINISTER…..Eller blir det kanske Mona Sahlin nu när Åsa Romson avgår som språkrör från Islamistiska Miljönazzarna ?!

Kommentera