30-tal personer i bråk med tillhyggen vid badsjö

INVANDRARBROTT. Ett stort slagsmål ska ha startat vid Surtesjön i Ale på söndagskvällen, rapporterar GP. Män ska ha slagits med knivar, järnrör, grenar och vattenpipor, enligt polisens händelserapport. Totalt ska upp emot 30 personer ha varit involverade på ett eller annat sätt. – Ingen har skadats fast knivar var inblandade, tack och lov, säger polisens presstalesperson Ulla Brehm.

-Pettersson säger typisk svenskt – knivar och vattenpipor…

10 thoughts on “30-tal personer i bråk med tillhyggen vid badsjö

  1. Ja det var inte min familj tidningarna menade. Tidningarna har skrivit fel, för det skedde inte i Ale kommun utan i Lövgärdet. Därför såg vi inga poliser, Nu ska tidningarna ändra säger dem. Men men ni hatar väl ändå alla invandrare…. tragiska är ni. Alltså hur orkar ni vara sådana? Varför kan ni inte bemöta livet annorlunda? Jag har aldrig förstått mig på folk som er. Ni mår inte bra av att vara sådana. Och ni förpestar miljön för så många andra som har en annan bakgrund. Jag hoppas ni blir bättre människor.

  2. det skulle inte förvåna mig om det var rasister som er som ringde in för att ha något skit att dela… No life är vad ni är attribuerade med!!!

  3. Detta stämmer inte. Vi var en stor invandrarfamilj där som grillade och spelade fotboll. Ingen polis kom till oss. Detta är fabrikerat. Jag håller på att kontakta polisen nu. De som ringde in var rasister som störde sig på åsynen av oss. Men vi ska tillbak dit och grilla 🙂

  4. Hur kan knivar förekomma, vi har ju en kniv-lag som förbjuder användandet av knivar om man inte sysslar med friluftsliv eller behöver kniv i arbete. Lär dom att följa svenska lag.

  5. Erinrar mig att det förr var olika zigenarfamiljer som drabbade samman. Men nu kan det vara vilka klaner som helst? Låt dem slå ihjäl varandra.

  6. Allt är ”rasismens” fel säger den islamistiska regeringen, Miljöpartiets språkrör ställde sig bakom ANTIRASISTEN Mehmet Kaplan…..Att han uttalade att Hitler och nazisternas judeutrotning är jämförbart med hur Israel behandlar Palestinas befolkning har de ingen kritik mot…..
    MILJÖPARTIET slöt tillsammans med Fredrik Reinfeldt ett avtal om helt fri invandring till Sverige och Sociaaaaal-demokraterna har hakat på detta liksom extrema Centerpartiet…..
    KONSTIGT att vårt politikerfrälse väljer bort att bo med dessa ”trevliga” ”människor” – HYCKLERI kallas det!!!

KommenteraAvbryt svar