Stäng

Rånades på mobiler och kontokort, knuffades sedan i vattnet av utlänningar

INVANDRARVÅLD.  Två män rånades på sina plånböcker och mobiltelefoner – och knuffades sedan i vattnet vid Yttre hamn i Karlstad. – Rena maffiametoderna, säger Thore Persson vid polisens krimjour.

Det hela utspelade sig natt mot söndag. De två männen hade träffat tre andra män på en krog på Herrhagen. På natten tog alla fem en taxi till stan för att ta ut pengar vid en bankomat. Sedan föreslog de två männens nyfunna tre vänner att de skulle ta deras bil från stan tillbaka till krogen på Herrhagen.

– Men de passerar krogen, och i stället åker de till Yttre hamn där en kille tar fram en sax och hotar målsäganden med, säger Thore Persson.

De två männen tvingas lämna ifrån sig plånböcker och mobiltelefoner. Sedan knuffas de från piren ned i vattnet och förövarna lämnar platsen.

– De tog sig upp ur vattnet och träffade på någon långtradarchaufför som ringde polisen.

De tre förövarna beskrivs ha mörkt hår och prata med brytning. En uppges vara smal, runt 160 centimeter lång och ha en röd keps. En av de andra har beskrivits vara 170 centimeter lång och kraftigt byggd. Deras bil ska vara en svart Audi.

-Pettersson läser signalementet ovan på Värmlands Folkblad och tackar för det. I NWT.se får vi bara signalement på bilen, de statskontrollerade vänsterorganen Sveriges Radio och SVT ”glömmer” också signalementet…

8 reaktioner på “Rånades på mobiler och kontokort, knuffades sedan i vattnet av utlänningar

  1. En del av den naiva, godtrogna 87:an….de har gått på Stefan Lövens ”socialistiska” paroller: ”ALLA ÄR LIKA VÄRDA!” och inte minst ”ALLAH ÄR LIKA GODA!!!!!!!!!!”
   Det är RASISTERNA som är onda säger Stefan och drar den om Rödluvan för 87:an…..
   Så kan man få ett helt folk på knä och visa ARSLENA!!!!!!!

 1. Klart det skulle vara stötande att beskriva förövarna om de ser ut som utlänningar. Klart rasistsikt med nuvarande agenda.
  Om de åker fast kommer de dömas mildare än om de var svenskar som förväntas förstå bättre.
  Sverige styrs av politiker som vet bättre än deras väljare!
  Lyssna till din politiker så du får veta vad du skall tycka.

  1. Men vad f-n är det för dårar,som umgås med dessa blattar ? Finns väl tillräckligt med vita i Karlstad, (än så länge) att prata med på krogen ! Måste handla om några ur gruppen 87 %…

   1. ”Stenbock”!
    Bra och saklig bedömning!
    Men vi ska skilja på ”brytning” och ”brytning”.
    Våra närmaste vänner och grannar (i första hand norden, skandinavien och större delen av europa) ska vi värna om.
    Troligen är det inte någon med ”brytning” från dessa länder som beter sig så svinaktigt.

 2. Och så försöker de hävda att det är svenskarna som är rasister? Invandrarna jobbar hårt på att göra sig själva hatade.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: