Stäng

7-åring rånad på glasögon

Från Jessica Anderssons Facebook

”Idag vart vår son på 7 år rånad och överfallen vid 14 tiden på Vargvägen i Västerhaninge av en äldre kille ca 160-165 cm lång, han hade en blå t-shirt, beiga/ljusa byxor troligen kortbyxor, bruna ögon och brunt hår. Hans glasögon som stals är saknade och väldigt betydelsefulla för honom då han inte ser utan dom – svarta glasögon där det står starwars på sidan! Om någon sett eller hört något, eller om någon skulle hitta glasögonen, Ring 114 14. Dela gärna”

10 reaktioner på “7-åring rånad på glasögon

 1. Hej. Det låtter fruktansvärt om allt detta som har hänt.

  Men. Bara prågrund av denna skit blogg så har folk i min yngre brors skola börjat attackera honom och säger att det är han som har gjort det.

  För att han inte är så speciellt omtyckt. Dom barnen i skolan säger att det står hans namn i denna blogg men det gör det inte alls.

  Så snälla radera denna blogg och ring till polisen istället som en mogen person ska göra istället. Jag vet att det är bra att låta andra människor runtomkring få veta men inte i denna situation för barn idag är väldigt elaka mot varandra. Och då menar jag jävligt elaka.

  Tack.

 2. Ska hålla utkik,dom här glasögon bågarna är det nåt man köper hur som helst,eller är det special beställt.Bra o veta om jag ser nån med ett par på sig.

  1. Själva glasögonen är nog specialbeställda eftersom det är ett barn som har dom. Men bågarna är nog inte specialbeställda. Förutom möjligen storleken. Är väl inte så vanligt med glasögon på 7–åringar.

 3. Vore på sin plats om Stefan Löven som förespråkar mångkriminallitet och massinvandring uttalade sig !
  MEN DE ÄR FEGA – VI FOLKET KALLAR DE ”RASISTER”…..FY FAN!!!!

 4. Tölpen Löfvén % Company när sig på folkets lidande och misär. Ut med hela bunten och deras skyddslingar – till öknen, till grottorna och skogsbestarna med vassa gaddar.
  Vampyrer och varulvar är allihopa, de ska jagas med klubbor och spjutar av vildarna där borta.

 5. Gräsligt elakt!! Stackars lilla pojk,

  Och glasögon till barn är inte gratis för svenskar i vårt land.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: