Stäng

Klart var bostäder för flyktingar kan byggas, med kartor och adresser

INVANDRING. Lerums kommunen ska anordna informationsmöten för att berätta var man kan komma att bygga bostäder för personer med permanent uppehållstillstånd. Från och med den 6 maj finns platserna utpekade på kartor som finns på medborgarkontoret KomIn och kommunens webbplats.

Från den 1 mars 2016 gäller en lag som innebär att alla kommuner har skyldighet att ordna bostad till nyanlända, som Migrationsverket anvisar dem. Vilket för Lerums innebär att kommunen i år måste ordna bostäder till 170 personer som har fått permanent uppehållstillstånd.

För att klara lagkravet upphandlar kommunen, i ett första steg, villavagnar och bostadsmoduler för 50-75 personer. Ambitionen är att på sikt bygga hyresrätter för att möta efterfrågan på den ordinarie bostadsmarknaden, i alla kommundelar.

Lerums tidning

-Pettersson tycker inte det var så länge sedan som platserna för asylbostäderna skulle hållas hemliga. Nu visar Lerums kommunpolitiker (utom SD) hur duktiga de är på att bygga nytt och hyra moduler för de stackars ”barnen”…

14 reaktioner på “Klart var bostäder för flyktingar kan byggas, med kartor och adresser

 1. Minns hatet och hotet mot Ted Ekeroth när han ville ha ut offentliga handlingar i Lund.

 2. Oj vad lyckliga vänsterterroristerna känner sig när folkutbytet fortsätter i alla Sveriges kommuner. Vi som mår dåligt kanske skulle ge fan i att gå till jobbet och sjukskriva oss alla på grund av psykisk ohälsa till följd av invasionen.

 3. Aldrig någonsin har väl en ockupation och erövring av ett helt land varit lättare!
  Infiltratörer (landsförrädare) på höga poster i samhället ser till att jämna vägen för inkräktarna på precis alla upptänkliga sätt.
  Effektiva luftlagar skapas för att täppa igen käften på dom rättmätiga ägarna till landet och ser även till att dom inte tillåts försvara sig längre.
  Bostäder bygg i en rasande takt till erövrarna och millionvillor ställs till deras förfogande, dom välkomnas sedan under högtidliga ceremonier och tituleras per omgående som svenskar även om dom bara stått på svensk mark 5 minuter med sina skitiga fötter.
  Sjuka erbjuds specialistvård, hungriga ges specialbeställd föda och brunstiga grobianer får fri tillgång till våra kvinnor och barn! Prostitution är olaglig, men våldtäkter accepteras så länge bara svenskar drabbas.
  Utländska kvinnor med barn får minst 250.000:- kontant i handen, kvinnor utan barn ljuger och påstår att dom har barn och får då även dom en kvarts million. Små föräldralösa utländska barn ges 70.000:- direkt i näven bara för att dom är föräldralösa. Efter 5 minuter dyker mirakulöst föräldrarna upp för att även dom delta i partyt, erövringsfesten!
  Ett land har erövrats!
  Jag kan bara hoppas att dom ansvariga som har skapat detta HELVETE också själva får brinna i helvetets eld för eviga tider när deras dag nalkas!
  Janne

  1. Det är stor risk för att brottslingarna till landsförrädare hinner dö innan rättvisan hinner i kapp dem? Här kanske man kan lära lite från Babbe-land? Bestraffa deras släktingar också. Är du en ”Reinfeldtare” då är det kört för dig!

  2. Och när dom sänkt Sveriges ekonomi till grundvattennivån, när vi inte har någonting kvar, då börjar inbördeskriget som dom är ute efter. De kommer att vända polis och militär emot oss svenskar.
   Nuvarande sk politiker kommer att fly härifrån med sina familjer.

  3. Janne, mycket bra formulerat och ansvariga exempelvis Stefan Löven gömmer sig och vägrar uttala sig om kompisarnas Mona Muslim och Kaplans kriminella förehavanden….Du beskriver bra det PÅTVINGADE MUSLIMSKA helvetet vi tvingas betala!
   Avges såsom eget yttrande till SOCIAAAAL….-”DEMOKRATERNA”……

 4. Svaret kanske ligger i att alldeles för många är skuldsatta upp över öronen för att våga protestera. För jag vägrar tro att svensken är för dum för att ha någon självbevarelsedrift.

 5. Idioter må väl vara det rätta epitetet på dessa 7-klöverpolitiker som inte ens gör motstånd mot landsförrädarna i Sthlm.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: