De riskerar att skickas hem


INVANDRING. Lokaltidningen hade i lördags en artikel om ungdomar och som riskeras att skickas hem och naturligtvis är det väldigt synd om dem. SN nämner inte med ett ord att samtliga kommer att få sin sak prövad i flera instanser innan de eventuellt nekas uppehållstillstånd.

SN_risker

SN tar inte med ett ord upp det orimliga i att Sverige med två procent av EU:s befolkning tar emot 40 procent av de ”ensamkommande barnen” i EU.

Lokaltidningen nämner inte att ”barnen” har rest genom mängder med fredliga länder där de kunnat söka asyl, innan de tog sig till Sverige och jag tror inte att det är klimatet som lockar.

-Pettersson tror att många, kanske de allra flesta ljuger om sin bakgrund och ålder. Och jag tycker de ska skickas hem, deras föräldrar behöver dem och en del ser till och med ut vara så gamla så deras fruar och barn behöver dem…

Medias_rapportering


23 responses to “De riskerar att skickas hem

 • Luntan

  Så länge som daltet och bidragen fortsätter att delas ut till olika sorters invasiva så kommer invällarna att fortsätta att ta sig hit. Har lösning(ar) men vill inte skriva dem här.

  Gilla

 • Petter (SD senast 2018)

  Snyft snyft …… så synd så synd om dom små lyckosökarna!

  Gilla

 • Mimi N

  En rolig men sund tradition i de gamla rumänska furstedömen Valakiet och Moldova bestod av … stryk som minneshjälp. Fursten brukade ta med hovet och kronprinsen till gränsen med ett grannland och där fick kronfursten stryk av fadern själv – med spiran eller ett spö på rumpan för att sonen aldrig skulle glömma faderns ord: ”Kom ihåg att HÄR går gränsen mellan ditt rike och grannens rike. Du skall varken gå in på hans mark med dolda tankar, eller skall du tillåta något grannland att invadera din mark.”
  Lillfursten skulle lägga på minnet var gränsen låg genom associationen med stryk.
  Det måste finnas en gräns i allt !!!

  Gilla

 • Janne

  Jag ser ingen på bilden som över huvud taget skulle ha släpps in i Sverige! Dom ska ut hela jävla bunten!
  Janne

  Gilla

 • Lena

  Det mest sanna som jag har läst från honom………..men vi menar nog diametralt olika han och jag.
  https://pbs.twimg.com/media/Ch81A2OWMAABL_s.jpg:large

  Gilla

 • Lena

  Den bilden fungerar utmärkt som omslagsbild till turistbyråns försök att locka betande turister till Sverige.

  Gilla

 • Kurt

  Första raden till vänster, han se väldig barnsligt ut, va tro dessa reporter om oss?, att vi är kollektiv lobotomerad?

  Gilla

 • Mimi N

  De riskerar … ? Det är svenskarna, deras barn och barnbarn som riskerar livet om dessa ‘ungdomar’ får stanna här. Landets namn Sverige kommer från Svea rike, svenskarnas rike som förfäderna lämnat i arv, samma rike som skall vidare gå i arv till barnen i generation efter generation.
  Ingen multikulturell stat, tack !

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Mimi N….Mycket bra formulerat! De s.k. ”antirasisterna” i islamistiska Miljöpartiet vill nog byta namn på Sverige till något mer islamistiskt….HELVETET MED DEM!

   Gilla

 • Svennne

  Måste man plugga för att bli arbetslös eller torka bord på mc Donalds,det håller väl ner arbetslöshetsstatistiken en stund till i allafall.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Oooooooj va det är synd om allah som inte har tillgång till Sveriges Försäkringskassa….!!!!! Inte kan de utvisa dessa vuxna män och kvinnor till sina respektive familjer där de kommer ifrån.
  Vi är GODAST: Vi är SUPERSTORMAKT; Vi är ANTIRASISTER; Vi som bestämmer är islamister och Miljöpartister i Sveriges regering….!

  Gilla

 • Lena

  Polen lägger ner sin motsvarighet till svenska DO, klokt beslut.
  http://www.friatider.se/polen-l-gger-ned-do

  Gilla

 • Involuntarium

  Var är barnen på bilden???? Fel bild som publicerats???? De kan inte mena att de här individerna är pensionsräddare, tycker det ser ut som om de har svårt att ens klara sin egen försörjning i framtiden!!!!

  Vem försöker media lura med sina amsago???? Tror media att svenskafolket inte ens har ledsyn???? Tycker det verkar som om medias journalister och reportrar har svårt med synen, frågan är har de ens ledsyn????

  Gilla

 • Tja

  Ser mest ut som vuxna manniskor pa bilden

  Gilla

 • Mimi N

  Duca-se pe pustii ! Så lyder ett gammalt rumänskt uttryck och översättningen ord för ord är ”Gå till öknen”. Ända från gamla tider associerade rumänerna öknen med det onda. Det gäller särskilt idag …

  Gilla

 • ossie

  Enkel hem tack !!

  Gilla

 • Falköga

  Följ internationella regler så är beslutet enkelt. Men det begriper inte media.

  Gilla

 • Kjell Hedlund

  Dom får åka hem och göra karriär i öknen.

  Gilla

 • Dumstruten

  Det här är inte barn. Behövs ingen teknisk utrustning för att misstankar ska väckas om att det rör sig om vuxna människor.

  Vi får se om Sveriges politiker är smartare än vad de är?

  Gilla

 • Dumstruten

  Skickas bort?
  De är borta?
  De ska skickas hem.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: