Metod-anpassning i Saudibarbarien

Kvinnor som dömts till döden i Saudibarbarien har gjort mer motstånd mot halshuggning än mänen, vilket fått myndigheterna att tillåta ändring av metod så att man kan skjuta dem i stället, enligt en en välkänd Saudi bödel .

Abu Bandar Al Bishi, en kraftig man som har halshuggna mängder av dömda brottslingar på offentliga platser i de muslimska kungariket, säger att de flesta av dem fördes ut för att halshuggas verkar vara i ”trance” före sin död. Han förnekar bestämt att de är drogad före sin avrättning.

bbbbbbb

Abu Bandar Al Bishi

”När det gäller kvinnor, de är mer motsträviga mot halshuggning än män … vi brukade halshugga dem, men kan ändra utförande till att skjuta dem istället.

Han sade att många fångar har någon sista fråga innan de avrättas, en bad om en cigarett. ”Naturligtvis kan vi inte ge honom en cigarett … om han hade bett att få be före sin död, då det skulle ha varit mycket bättre.”

Bishi sade att han använder en pistol för att döda kvinnor genom att skjuta dem i huvudet och tillade att han inte hålla sig till läkarens anvisningar: att skjuta dem i hjärtat.

”Läkaren gör en markering var hjärtat är på fångens rygg ,  men jag skjuta dem i huvudet, eftersom kulan kan missa hjärtat om dom rör sig.

Emirates24

Abu Bandar Al Bishi kan ses under yrkesutövning  Här

6 thoughts on “Metod-anpassning i Saudibarbarien

  1. Har helt tappat min empatiska förmåga, känner ingen empati, bara hat och åter hat!

    Arbetat hela fyrtioett år av mitt liv och får en skit pension som knappt kommer gå att leva på! Medan asylturister förnöjer sig å det grövsta på bland annat min framtida pension, min sjukvård mina barn och barnbarns framtida välfärd! Fy fan för PK patrasket som i sin självgodhet förstört livet och framtiden för de hårt arbetande etniska svenskarna genom sin aningslöshet, naivitet, enfald, svagsinthet och sin nedärvda svagbegåvning!

  2. Något som jag undrat över ett bra tag nu är om Kjelle verkligen är helt svensk? med hans mellanöst/temperament

    För inte fan ser han då ut som en, man kan se skillnad på en svensk och en arab.

    Jag har då aldrig sett en svensk som ser ut som en tvättäkta arab.

    Kjell ser ut som en tattare. ( resande?)

    Skulle jag vara tvungen att gissa på någon influens på Herr Bergqvists släktträd, skulle jag dra till med georgier, eller iransk bonde/getfösare från norra bergstrakterna runt kaukasus.
    Yoghurtpaketsomslagspojke måhända?

    • Han har invandrarbakgrund och det är nog pga den som han gjort karriär på det viset…

      (Makteliten premierar dem som gärna säljer sig till anti-svensk globalistpropaganda).

  3. citat:
    Kjell Bergqvist
    fyktingfrågorna väcker mycket engagemang. Men också ont blod – varför tror du det är så?
    – På ett sätt verkar tiden stå still i folk. När jag växte upp sa man ”finnjävlar”. Så fortsatte det och nu är det flyktingarna.
    – Jag har via Ecpat besökt områden med barnsexhandel och träffat sexslavarna. På nåt konstigt sätt verkar de utsatta flickorna ha närmare till skratt än folk här.

    Därför är det så tragiskt med Sverigedemokraterna – förr var jag stolt över att säga att jag kom från Sverige men nu…
    Samtidigt finns det ju faktiskt mycket bra – och 95 procent här är snälla. Det är den där lilla klicken, den som vill utöva makt, som ställer till det.

    KJELL nej ingen är stolt att komma från Sverige samma land som kommer ISIS ,jihadister mm.

KommenteraAvbryt svar