Svenska småstadsbor är idioter

Läs orden igen; ”Svenska småstadsbor är idioter”.

Orden är direkt riktade till de miljoner svenskar som bor i de av Wikipedia beskrivna orter runt om i hela Sverige. Orden är också direkt riktade till både etniska svenskar och invandrare som valt att bo på dessa orter.

”Lantisar” som 19-åriga Frida Kjell Valkola kallar de som bor i småstäder, är enligt hennes definition Sverigedemokrater, homofober och dåligt utbildade. Dessa småstadsbor, eller ”lantisar” som 19-åriga Frida kallar dem, ska heller inte ha rätt att debattera politik då de inte har en aning om vad som sker ute i världen.

Huruvida 19-åriga Frida är bekant med det som sker utanför krogarna och klubbarna i Göteborgs innerstad har jag ingen aning om. Dock misstänker jag att hon skulle få svårt i en debatt om livet utanför hennes trygga värld och huruvida hon skulle klara sig i en politisk och faktabyggd debatt med mer insatta människor från Sveriges småstäder vore ett intressant inslag i Agenda, Opinion Live eller andra samhällsprogram. Ett tips SVT.

Nyheter24

Omröstningen och kommentarerna är inte till 19-åriga Fridas fördel. Jäkla ”lantisar” som gaddar ihop sig och förstör omröstningar och kommentarsfält….

Hennes hemsida är inte up to date, men besök den och dra era egna slutsatser.

Hennes bilder på Instagram säger kanske mer.

40 thoughts on “Svenska småstadsbor är idioter

  1. Stockholmare är dessutom de enda i landet som vet vad Höger-regeln är och hur Blixtlås i trafiken fungerar.

    Om man nu inte gillar Stockholm, så är det väl bara att låta bli att åka hit.

  2. Som stockholmare blir du lätt en hackkyckling i övriga Sverige.
    Bara att du bor i huvudstaden är provocerande för många.
    Stockholm förknippas lätt med översitteri då makten finns där.

  3. 2015 min kompis har knullat Frida och blev bjuden på Klamydia.

    han behandlades med Azithromax 1000g mot Klamydia

  4. Hon ser väl inte ut att vara den vassaste kniven i lådan själv. Om man säger så… Haha

  5. Jag fruktar den dag då jag som småstadsboende ska uppleva det som storstadsboende har i sin vardag.
    https://www.youtube.com/watch?v=qSi6dkw0m0M
    (klippet är 6 månader gammalt och inget har förändrats till det bättre)
    Tyvärr så smetas problemen ut till varenda liten by över hela landet.

  6. Den enda fördelen med Sverigeistan och islamiseringen är att sådana som Frida och Romsson bara försvinner bakom en burka!

  7. Tyvärr finns det många som är lika bakom flötet som denna
    Frida, vad består hennes så kallade utbildning av? Förmodligen
    bara i att vara stor i käften, ett typiskt problem bland många
    unga som har gått ut den Svenska flumskolan, dummare än den
    dag dom börja skolan. Frida är ett utmärkt exempel på det!

  8. Hjärnan är inte färdigutvecklad hos människan förrän vid 25 års ålder. Kan bero på det att hon har svårigheter att jämföra olika tankesätt. Möjligtvis är hennes tanke värld något begränsad och avskärmad från den värld av tankar hon ännu inte har kapacitet att hantera?

  9. Inget fel med att ha piercing med en ring som en ko
    men varför vill hon absolur visa juvern ?

  10. Bilderna på Ingstagram berättade mer än en miljon ord! Något mer pantat får man nog leta efter! Vem fan tror hen att hen är!

    Gillar inte konspirationsteorier men nog undrar man vilket berusningsmedel fruntimret använder för något berusningsmedel använder hen, syns tydligt på vissa bilder!

    Inte vidare smart ge sig ut för att vara förmer än de hen kallar småstadsbor och lantisar, själv tycks fruntimret tro att hen är världens medelpunkt och att solen och månen är i omloppsbana runt hen!

    Ett gott råd till hen, sitt ner tänk efter och omvärldsbevaka en stund, låt oss säga ett par timmar om dagen till att börja med! Du kommer att förundras över vad det är för en galen värld du lever i och vilka galna individer det bor i större städer! Fullständigt aningslösa, naiva och enfaldiga! Garanterat en bättre kick än den som berusningsmedlet ger!

    • Det är alltid intressant att snabbkolla bakgrund.
      Namnet tyder på en inblandning från Finland, alltså har vi ett fall av medfödd rotlöshet och svårighet att bottna i sina rötter. Till det kommer givetvis längden som hon uppenbarligen lider av, eftersom hon gör så stor sak av det.
      Kollar man föräldrarna så är fadern född i Göteborg(sområdet), farfar likaså och farmor i Borgsjo i Västernorrland.
      Modern är född i Torp också i Västernorrland, ligger inte långt från Borgsjö. Mormor och syskonen födda i Finland. Fader? antas också vara finsk.
      Torp och Borgsjö, i synnerhet Torp, var en stor invandringsort för svedjefinnarna som kom hit i slutet av 1500-början av 1600-talen. Svedjefinnarna fanns även i Borgsjöområdet.

      Och ja, tjejen är totalt intelligensbefriad.

      • Alltid lika intressant med bakgrundsfakta, tösabiten hade inte så mycket storstad att yvas över, släkten har väl sagt upp bekantskapen på grund av personliga skäl!

        Kanske bortskriven avseende arv! Man vet aldrig med nittonåringar och hämndaktioner mot äldre släktingar! Tydligen har flickebarnet ett stort landsorts och småstads påbrå!

        Kommer osökt att tänka på en bilaffär jag genomförde med en grabb från Jämtland för ca tjugofem år sedan! Grabben var spekulant på en av mina amerikanska bilar en jeep, i byte skulle en tysk småbil lämnas och en bunt kontanter skulle byta ägare! Precis när pappren skulle skrivas under, frågar grabben får jag låna telefonen, måste kolla en sak bara! Självklart får grabben låna telefonen och samtalet som följde fick mig att tappa hakan! Grabben ringer någon av sina mor eller farföräldrar och ställer följande fråga! Om jag byter min bil mot en amerikansk jeep, kommer jag att bli bortskriven ur testamentet? Svaret blev nej! Efter samtalet när pappren undertecknades var jag tvungen att fråga grabben, är det vanligt i släkten att bli bortskriven ur testamenten när man gör egna affärer. Svaret blev ja och så kom förklaringen! Någon hade utan att fråga släktens gamla militär, gjort en affär som inte föll den gamle mannen på läppen och blev därmed raderad ur den gamle mannens testamente!

        Berättelsen kanske inte hör hit men den är förbannat rolig!

  11. Den borde ägna sin tid åt smink och bröstförstoring istället för att lägga sig i vuxenvärlden. En mediekåt exhibitionist.

  12. Hon har nog rätt i att det finns fler av det lätta gardet i våra storstäder.
    Fler alkoholister, fler knarkare och knarklangare, fler arbetsskygga och fler horor, gangsters, bedragare, tjuvar, mördare, våldtäktsmän och inte minst fler invandrare, som dessutom i större skala dyker upp som något av de ovan nämnda friskarorna .

  13. Vem bryr sig om en 19-åring som tror sig veta allting men har noll erfarenhet? Vilken idiot som helst kan kläcka ur sig en åsikt men hon kommer ha svårt att backa upp sina påståenden med någon som helst fakta.

  14. Inte är det platsen man är född eller bor på som avgör! Själv föddes jag i Helsingfors men som pensionär flyttade jag till landsorten för lugnets skull. Den IQ man fått är genetiskt betingad. Vad man intresserar sig för avgör likaså. Barnen blir inte lika i sinnet trots att föräldrarna är desamma.

  15. När denna barnrumpa har nyktrat till från sin vinfylla så kanske hon inser att hon inte skall öppna truten innan hjärnan är tillräckligt utvecklad.

  16. Nu har jag kollat bloggen – ingen kan väl ta detta seriöst????? Vem läser sådan skit? Fjortisar?
    Hon kan ha gått i lära hos Kindberg-Batra för hon har ju samma åsikt om oss lantisar.

    • Kanske barnrumpans förebild är Madame AKBar?

      ”Stockholmare är smartare än lantisar” – Anna Kinberg Batra

Kommentera