Homosexuella ryter ifrån

Operatenoren Rickard Söderberg rasar mot islamisten Salman al-Odah som i helgen befann sig i Malmö, inbjuden som talar av miljöpartisten Kamal al Rafai.

Det är al-Odahs beskrivning av homosexualitet som får Söderberg att ilskna till.

“Först fylls jag av en helig vrede över att det finns människor som hatar kärlek så till den milda grad att de bereder plats för en legendarisk homofob.”

Söderberg nämner dock inte i texten att de som beredde plats för denna homofob var muslimer i Malmö stad och att den ytterst ansvarige för inbjudan är en miljöpartistisk representant från skånska Burlöv.

Söderberg refererar också till Halmstad moskés imam, som för någon månad sedan förklarade att homosexualitet är en sjukdom som måste botas. Vi som följt alternativa- och utländska medier är väl medvetna om att al-Odah och imamen i Halmstad inte är ensamma bland muslimer i sin syn på homosexualitet.

“För det verkar nästan som om ni inte förstår att ni spär på rasismen mot alla de vidsynta och älskande muslimer som jag lever sida vid sida med, när ni beter er som om ni inte visste bättre?”

Tro mig Rickard. Det är inte främst islams syn på homosexualitet som får människor att titta snett på muslimer. Exemplen på hur islam tillåts påverka det svenska samhället blir bara fler och tillåter man att detta sker, lär Sverige snart vara ett land där homosexuella och andra minoriteter lever ett allt otryggare liv. Flertalet förorter har redan förvandlats till något vi annars förknippar med Mellanöstern och Afrikas horn, men med regeringens tvingande lagstiftning om samtliga svenska kommuners mottagning av asylsökande, lär detta spridas lika snabbt som antalet muslimer i Sverige ökar.

Nu har Rickard Söderberg gjort det, Alexander Bard har gjort det tidigare och nu väntar vi på att Jonas Gardell gör det. Gör vad då? Jo, inser att det är islam som utgör det största hotet mot HBTQ-världen.

SVT

Om Söderberg nu är uppriktig och det tror jag han är, borde han ta ytterligare ett steg än orden i denna debattartikel. Rickard, bjud in dig själv på en rundresa till Sveriges moskéer och föreläs om homosexualitet, innan eller efter fredagsbönen. Gör du det, kommer jag att uppgradera min syn på dig.

7 thoughts on “Homosexuella ryter ifrån

 1. Sakta men säkert förstår fler och fler grupper vilket hot islam/muslimer
  utgör för vårt land.
  Nu väntar vi på att Feministerna ska fatta allvaret också.
  I vissa andra fall tycks de i alla fall hänga med omvärlden lite grann.
  En muslim är en muslim! Det fattar nog de som blir våldtagna av dessa
  hederliga individer.
  Om vi tar in fler blir det säkert bättre, — eller?

 2. Bögar är lika illa som muslimer vad det gäller att trycka upp sitt privatliv i en annans ansikte.

 3. Jag bli lite förvirrad här, I Pakistan, Afghanistan är det kutym att våldföra sig på små pojkar sexuellt, hur vill dessa get och barn knullare ha det Mankastar bögar från höghus taket men på kvällen förlusta man sig med små pojkar utklädd till flickor? Vilka äckliga missfoster.

 4. Till Rikard Söderberg kan jag meddela att jag är precis lika jävla
  trött på att se hans spacklade ansikte i varenda program så
  fort man slår till Tv n. Snacka om linslöss, maskara på damer
  kan förhöja effekten på deras face, men på halvgamla gubbar
  som R.S ser det enbart för löjligt ut.
  Hans läggning ger både jag och många andra fullständigt fan i,
  bara han behåller det för sig själv, men han är ju en av många
  som välkomnat importen av figurer från Mellanöstern hit, och
  då uppstår det ju problem med deras åsikter om sådana avarter!

 5. Heder åt Söderberg som säger ifrån, – för mig är sexuell läggning en privatsak men just dessa muslimer är extrema då de mördar homosexuella genom att kasta dem från hustak. Etiskt ? Rätt eller fel?
  Men vad spelar det för roll denna POLITISKA IDEOLOGI anser sig ha rätt att mörda ALLA ICKE-MUSLIMER….
  Märkligt att partier som Miljöpartiet och Socialdemokraterna ställer sig bakom dessa ynkryggar och mördare!

 6. Det skulle bli problem inom familjen om Jonas Gardell skulle gå ut och öppet kritisera islam. Som alla vet är ju brodern Mattias Gardell en stor förespråkare av islam. Så, nej, Jonas kommer inte att kritisera islam och dess syn på homosexuella.

Kommentera