Skilda badtider gynnar islamisterna

Tyskland var först i världen med gemensamma bad för män och kvinnor. Sverige följde snart efter och i skånska Mölle kunde man 1905 se män och kvinnor bada tillsammans för första gången i vårt kära land.

Idag skriver vi 2016 i almanackan och nu börjar allt fler kommuner införa separata badtider för kvinnor och män, ivrigt påhejade av landets allt fler muslimer. Sara Mohammad, själv muslim, hävdar att detta bara gynnar islamisterna.

“Vi kom hit till Sverige med högt ställda förväntningar på ett fritt samhälle. Vi ville bli en del av ett fritt land och det som den svenska kvinnofrigörelsen hade uppnått.”

Dock ser vi åter hur religionen påverkar samhället i allt större utsträckning och den religion som utmärker sig är importerad och bygger sin samhällssyn på en bok från 600-talet. Sara Mohammad ser det här ske på betydligt närmare håll än de flesta av oss vill.

“Vi har upplevt det, vi känner igen det, vi vill inte drabbas igen.”

Så skriver hon i en debattartikel och vi som tidigare inte upplevt det på nära håll vill definitivt inte göra det heller, varken nu eller i framtiden. En uppdelning av män och kvinnor är ett bevis på hur islamisterna utövar sin makt och det Sverige nu ser är en kapitulation för det förtryck som många kvinnor flytt från.

“När religiösa ledare får ett lillfinger dröjer det inte länge innan de tar hela handen. Börjar vi vänja oss vid att ge företrädare för den människosynen att sätta agendan, vet vi inte var vi hamnar.”

Separata badtider är ett bevis på detta och separata badtider är inte bara en liten detalj, utan en viktig bit i det pussel islamister håller på att bygga. Mohammad pekar på bilder från 60- och 70-talet vi kunnat se från länder i den muslimska världen och konstaterar att man i dessa länder går mot en utveckling som leder jämlikheten hundratals år tillbaka i tiden. Nu ser vi samma utveckling i Sverige och det vill Sara Mohammad motarbeta.

“Idag är det vi som flytt från förtryck som drabbas. Snart påverkas hela samhället.”

Det är helt uppenbart att politiker, myndighetsutövare och journalister fallit till föga för islamisternas krav. Huruvida den senaste debatten om islamisters inflytande i Miljöpartiet leder fram till förslag och åtgärder som på allvar säger stopp till denna medeltida religions mest destruktiva utövare, återstår att se. Till er journalister, både på riks- och lokal nivå, har Mohammad samma fråga att ställa som vi på Pettersson har.

Glöm inte att fråga vad kvinnor som Sara Mohammad en gång flydde från.

SVT

 

 

10 thoughts on “Skilda badtider gynnar islamisterna

 1. Varför ska vi, normala människor rätta oss efter en sekt med hjärntvättade individer?
  Alla vet att dessa individer har en styrd tankeverksamhet, som avser att hata oss och ta över vårt land.

  Vilka muslimer är muslimer ? (= ALLA!)

 2. När sker nästa islamistiska särbehandling? Varje negativ särbehandling som på något sätt gynnar islamisternas förhållningssätt till t.ex. Kvinnor, stärker islamisterna och deras sak!

  Det svenska PK patrasket har svårt med förståelsen för handling och konsekvens!

  Vi får hoppas att de aningslösa, enfaldiga och fruktansvärt naiva svenska beslutsfattarna själva sekundärt drabbas av sina vansinniga beslut!

 3. Texten ger intryck av att det fanns en “islamistisk”, könsseparerad badordning i Sverige fram till 1905. I själva verket förekom inte aktiviteten nöjesbadning alls fram till runt år 1900.

 4. Detta glömde Stefan Löven att ta upp i sitt 1:a maj tal samt att hans minister Kaplan förnekat förintelsen och Adolf Hitlers brott mot mänskligheten samt att vice statsminister Åsa Romson umgåtts med blodtörstiga islamister….
  Så djupt har Socialdemokraterna sjunkit, bortom all räddning! HELVETET MED DEM!

  • Såg en liten skylt om islam i ett demonstrationståg….” Bekämpa islamofobin…!”
   Stefan Löven sa inte ett ord om islam eller Kaplan i sitt tal, inget avståndstagande från ISIS…..
   En ynklig skylt som anklagade de 22 kristna kopter som blev slaktade i Libyen för “islamofobi….”
   DET ÄR SÅ SOCIALDEMOKRATERNA SER PÅ VÅR TIDS VÄRSTA MÖRDARE!!
   SKÄMS FÖR SATAN!!!

 5. Varför lämnar hon inte islam?
  Tror inte på folk som säger ett och gör ett annat.

  • Hon Sara lever inte som hon lär.
   Varför lämnar hon inte förtryckar-islam? Vågar inte?

   • Hon kör islam-light. Hon får tro på vad hon vill. Trädgårdstomten eller sina tarot-kort.

    Jag skiter i vad och vem folk tror på. Men inte att det innebär makt över andra människor. Min man tror inte alls på nåt (mer än sig själv…), och jag är medlem i en frikyrka. Makt över andra är samma diktatur oavsett om det är inom husets fyra väggar eller staten som tvingar folk att tro. Vi är fria människor och ska accepteras som sådana. Jag är bekant med ett par där hon är anställd av Svenska Kyrkan och han är katolik… frihet för alla.

    Skilda badtider innebär att den ena vill förtrycka den andre med sina åsikter. “Du får inte bada när jag badar. Jag vill inte att andra badar medan min fru badar”…

Kommentera