Svartklubbar ett normalt tillstånd i landet Ding Dong

Min stad Malmö går ner sig längre och längre ner i skiten, den svenska polismakten glad polistittar på. Man har abdikerat, och med man menar jag myndigheter, politiker och vanligt folk.

Vanligt folk rycker på axlarna, vi är vana och en acceptans har smygit sig på om att det är inte lönt. Idioter tillåts att bete sig medan myndigheter och politiker med makt åstadkommer på sin höjd en ”utredning”, medan vi sjunker.

Vanligt folk som har råd flyttar till ”bättre” stadsområden, vanligt folk flyr staden men till vad. Istället för att fly måste vi kämpa, och kämpa kan vi göra på olika sätt. Bara det att Du läser detta kan inge kamplust och ideer om att till exempel skriva ett mejl……….många bäckar små, eller talesättet det är droppen som urholkar stenen.

Hej polismakten!

Jag vill ha en förklaring på en grej jag undrat över i många år.
När polismakten bevisligen vet om svartklubbar, varför gör ni inget åt dessa så att det blir vita klubbar? Med det vill jag ha sagt att Ni vid polismakten vet att i dessa klubbar förekommer kriminalitet i form av som jag har förstått det narkotika, smuggelsprit, smuggelcigaretter ”kryddat” med hot, våld och vapen.
Senast i natt fick en ung man en kniv instucken i magen vid en svartklubb och Ni redovisade det såhär:

2016-04-30 02:47, Mord/dråp, försök, Malmö

Knivhuggen man anträffad på akuten.

En polispatrull som befinner sig på akuten i ett annat ärende påträffar en knivhuggen person som nyss blivit skjutsad dit av en privatperson. Det visar sig snart att den 21-årige mannen blivit knivhuggen i buken utanför en svartklubb på Industrigatan. Mannens tillstånd beskrivs inledningsvis som stabilt. Ärendet rubriceras som försök till mord.

Organisation

Text: Calle Persson. Publicerad: 2016-04-30 07:14.”
————————————————————-
Tack på förhand för svar på mina frågor.
Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson
 21459 Malmö
Mobilnr:

13 thoughts on “Svartklubbar ett normalt tillstånd i landet Ding Dong

  1. Tror inte Kling och Klang besitter förmågan att ingripa mot varken svartklubbar eller någon annan asylturist verksamhet!

    De vägrar ju kliva ur bilen eftersom att resurser saknas i en omfattning som ta mig fan inte går att beskriva med ord! Det saknas helt enkelt ekonomiska och praktiska resurser för att göra några ingripande överhuvudtaget!

    Den enda verksamhet som ännu fungerar är att skydda PK patraskfeministerna i EXPO och andra vänster socialist inspirerande organisationer vid folketsdemonstrationer!

    Den övriga ordningsmakts verksamheten har de tydligen överlämnat till diverse PK patraskfeminist drivna projekt, där deltagarna och de som ska hantera buset själva är mycket, mycket kriminellt belastade!

    Det här kommer sluta på samma sätt som för tidigare poliskommissarie Olle Liljegren och hans okonventionella aktiviteter! Olle beblandade sig med buset på ett sådant sätt att han först höjdes till skyarna men sedan framkom oegentligheterna och då fick Olle sin nyss så lysande lysande karriär fullständigt spolierad! Vapen och narkotika hanterades som ja vad ska man kalla det fullständigt okontrollerat och fullständigt oansvarigt! Det okonventionella hanterandet av individer som inte tillhörde ordningsmakten och det fruktansvärda hanterandet av tipspengar gjorde att Olle och hans kompisar fick sparken och vissa av deras aktiviteter prövades rättsligt i svensk domstol!

  2. Många om inte de flesta av dessa skumma banditklubbar sponras av sossarna via ABF med våra skattepengar.
    Polisen är maktlös, så länge ABF betalar.

  3. Eva-Marie jag kommer nu att framstå som en riktigt ”naiv” svensk, dock vad är en svartklubb ?

    • Bra fråga, Lena. Själv vet jag inte heller, men ”pendlar” mellan 2 alternativ: kan det handla om en dold, hemlig klubb med en skrupelfri bulvan, eller syftar begreppet på färgen, helt enkelt ??!

      • Tack för era svar, en svartklubb befinner sig alltså i zonen illegalt och kriminellt.
        Varför finns de då kvar ?

    • Hejsan Lena!

      På en svartklubb försiggår det allt möjligt skit, och polismakten, politiker och diverse myndigheter vet om det. Man säljer insmugglade oskattade varor, plus att sådant säljs som man varken får lov att köpa eller inneha. Tror inte heller att innehavarna av svartklubbar är med i momsklubben. Faktskt riktigt oroväckande att myndigheterna vet om att dessa existerar, men låter bli att agera……… som sagt vi lever för tillfället i landet Ding Dong

      https://petterssonsblogg.se/2014/03/14/mest-svarta-cigaretter-i-malmo/

    • Lena. Åk till Norra Grängesbergsgatan i Malmö, där dräller
      det av svartklubbar, som sysslar med all slags kriminell
      verksamhet, detta vet Malmös Politiker om, och även Polisen,
      för det har hållit på i minst 20 år, men det tillhör väl staden
      Malmös policy att viss kriminell verksamhet är bra för staden,
      precis som att flera Araber kan ha parkeringsböter på
      uppemot 50 miljoner utan att det görs ens en insats att
      konfiskera deras egendomar? Det finns kungar i Malmö
      som gör precis så som dom själva behagar utan Malmös
      politiker lyfter ett finger

  4. inga pengar i världen räcker till för att reparera ett trasigt Sverige.

  5. Du är ett föredöme, Eva-Marie! Det fina Malmö har tyvärr blivit en kloak tack vare framförallt sozzarnas idiotpolitik. Likt förbannat sitter en sozzehäxa, tillika invandringsförespråkare vid makten.
    Måtte vansinnet få ett slut innan vi lämnar denna sjuka värld….

Kommentera