Svartklubbar ett naturligt tillstånd …del två

Det finns så mycket som politiker, myndigheter och polismakten känt till länge, men glad polissom man inte gör något åt. Vi helt vanliga medborgare utan politisk makt undrar och undrar varför man har oegentligheter rakt framför sina myndighetsögon utan att göra något.

Jag skrev ett mejl till Polisen Skåne om varför till och med dom benämner vissa klubbar för svartklubbar…….jag menar, man vet ju då att där inne i dessa svarta klubbar sker brott såsom försäljning av smuggelsprit, smuggelcigaretter, vapen, narkotika, prostitution……..you name it. Läs mer HÄR 

Poliskonstapel Freddy tackade mig för mitt personliga engagemang via mejl, men eftersom jag mejlade tillbaka med ännu fler frågor ansåg Freddy att det var bättre att ringa upp för en dialog. Han ringde och ringde men eftersom han använde sig av ett ”Dolt nummer” svarade jag inte i första taget. Men till sist när nyfikenheten tog över och när jag hade tid tog jag luren, och vi pratade en god stund.

Jag fick reda på att ”svartklubbar är ett brett begrepp” det kan vara att man inte har tillstånd att bedriva klubb alltså ej tillståndsgivna tillställningar, och då blir det brott mot ordningslagen. Det verkade vara ett snårigt dilemma med dessa svartklubbar och jag fick intryck av att ofta har polis svårigheter att göra något åt det för man vet inte alltid vem som hyr eller vem som är uthyraren och äger svartklubben, sedan ligger kriminella element steget före och det händer att när man stängt en svartklubb återuppstår den i annan lokal, det verkade vara satt i system.

Räddningstjänsten var bra att ta till för att få bukt med svartklubbar då lokaler inte alltid är godkända ur brandhänseende. Freddy bedyrade att polisen gör sin del i att bekämpa svartklubbseländet, för att bättre kunna göra ett fullgott arbete såg polismakten framemot och önskade ändrade lagar och hårdare straff.

Freddy tog till sig det faktum att de inte på sin egen hemsida kan skriva ”svartklubb” för då blir det missförstånd och folket gör som jag kallar polisen för Kling och Klang.

Efter detta givande samtal om kriminalitet passade jag på att fråga om muslimerna från i söndags hade tillstånd att parkera på Triangeln på torgytan samt ifall man begärt tillstånd för att ha tält, grilla kebabkött samt ligga på gågatan för att underkasta sig avgudadyrkan. Freddy visste inte då detta inte var hans bord utan Parkering Malmö har hand om felparkerare och att vi har religionsfrihet i Sverige så då får man ligga och be lite här och där i grupp………ähh. Nej detta kan inte vara möjligt, för mig som ateist är detta provocerande……. Och här kom jag inte längre för som sagt Freddy var inte säker utan en annan polis får ringa upp mig om islamisters beteende i min stad Malmö. Jag tackade för samtalet och lät berätta att jag är väldigt nöjd med att poliser ringer upp mig nästan varje gång som jag mejlar dom 🙂

Polisen Freddy svarade mig:
Hej Eva-Marie,

Jag vill börja med att tacka för ditt personliga engagemang i frågan. Polisen arbetar för att förhindra och motverka alla former av brottslighet, även den brottslighet som finns/begås i nöjesmiljö. Polisens arbete bedrivs vidare i stor utsträckning underrättelsestyrt och är det så att du känner till ej tillståndsgivna tillställningar (”svartklubbar”) tar vi tacksamt emot denna information för att kunna arbeta vidare med den. Önskar du lämna tips gör du detta lämpligast till 114 14.

Med vänlig hälsning

Freddy Nilsson
Polisområde Malmö

———————————————————-

Hej Freddy Nilsson!

Tack för ditt mejl.

Nej jag känner inte till några svartklubbar då jag inte är en person som går på sådana ställen, men eftersom ni känner till dessa så undrar jag såklart varför ni inte stänger ner dessa och låter lagföra de personer som bryter mot lagen?

Tar tacksamt emot svar i frågan.

Vänliga hälsningar
Eva-Marie

 

8 thoughts on “Svartklubbar ett naturligt tillstånd …del två

  1. Tror inte Kling och Klang besitter förmågan att ingripa mot varken svartklubbar eller någon annan asylturist verksamhet!

    De vägrar ju kliva ur bilen eftersom att resurser saknas i en omfattning som ta mig fan inte går att beskriva med ord! Det saknas helt enkelt ekonomiska och praktiska resurser för att göra några ingripande överhuvudtaget!

    Den enda verksamhet som ännu fungerar är att skydda PK patraskfeministerna i EXPO och andra vänster socialist inspirerande organisationer vid folketsdemonstrationer!

    Den övriga ordningsmakts verksamheten har de tydligen överlämnat till diverse PK patraskfeminist drivna projekt, där deltagarna och de som ska hantera buset själva är mycket, mycket kriminellt belastade!

    Det här kommer sluta på samma sätt som för tidigare poliskommissarie Olle Liljegren och hans okonventionella aktiviteter!

    Olle beblandade sig med buset på ett sådant sätt att han först höjdes till skyarna men sedan framkom oegentligheterna och då fick Olle sin nyss så lysande lysande karriär fullständigt spolierad!

    Vapen och narkotika hanterades som ja vad ska man kalla det fullständigt okontrollerat och fullständigt oansvarigt!

    Det okonventionella hanterandet av individer som inte tillhörde ordningsmakten och det fruktansvärda hanterandet av tipspengar gjorde att Olle och hans kompisar fick sparken och vissa av deras aktiviteter prövades rättsligt i svensk domstol!

  2. Polisen skiter i detta och dem skall inte påstå dem inte vet.
    Ringa 11414 kommer ta minst 2 timmar innan/om du blir kopplad till handläggare.

    • Tyvärr är det nog så att de tjänar på denna verksamhet, kanske inte alla, och jag hoppas för vårat samhälle att dom TÖRS ta itu med detta kriminella beteende,,,,,,,,,
      Eller vill dom inte ??????

  3. Civilklädd polis som är beväpnad, undrar just vad typerna hade gjort om det var en obeväpnad medborgare. De skrek sina vidriga meningar som alltid, ”du är son till en hora”, hördes tydligt.
    https://www.youtube.com/watch?v=lHX5jsomq_U
    Inte ens när de behärskar språket så kan de beté sig normalt.

  4. Inte för att jag vet varför du är ateist men pröva Asatron.
    Blota på torget – skär upp en blodpudding och sprid ut.
    Och så grillar du griskött på andra sidan torget – se till att röken går rätt väg.

Kommentera