Knivhuggen man hittad på akuten i Malmö

2016-04-30 02:47, Mord/dråp, försök, Malmö
Knivhuggen man anträffad på akuten.

En polispatrull som befinner sig på akuten i ett annat ärende påträffar en knivhuggen person som nyss blivit skjutsad dit av en privatperson. Det visar sig snart att den 21-årige mannen blivit knivhuggen i buken utanför en svartklubb på Industrigatan. Mannens tillstånd beskrivs inledningsvis som stabilt. Ärendet rubriceras som försök till mord.

Polisen

4 thoughts on “Knivhuggen man hittad på akuten i Malmö

  1. Förslag:
    Inrätta särskilda vården heter för de som tillkommit starkt under senare tid. Knivstuckna, beskjutna och den typen av våldsbrott eller olyckor för att använda ett Romsonskt uttryck.
    Här kan specialutbildade psykologer och poliser, kriminologer, rättsmedicin samt representanter för rättssystemet ha fasta anställningar.
    Genom att koncentrera dessa till särskilda enheter ges en ökad överblickbarhet, ett effektivare utredningarbete och en mer specialiserad vård. Tanken är att de inte heller fortsatt skall stjäla resurser från den ordinarie vården.
    Här kan särskild taxa råda och ekonomer kan utveckla metoder för att enheterna ska bli ekonomiskt hållbara. Finansiering av skador orsakade av kriminella utövare kan då kopplas till en försäkring eller liknande som erläggs av de som förekommer i de kretsarna. Ingen försäkring ingen vård? För att försäkringen ska gälla skall samarbete ske med myndigheter som polis, rättsväsende.
    Annars – betala själv.

    Utvisning skall alltid följa som ett alternativ vid rättegångar knutna till dessa våldsbrott. Stenhård regel. När utvisning inte kan ske så skall det finnas utsourcade fängelser i länder där lägre standard är regel och detta är ett alternativ för länder med ansträngd ekonomi som önskar ett tillfälle att tjäna pengar.

    Forskningen som bedrivs kommer att leda till att olika vapen, våldsmetoder och annat kommer att visa på mönster som pekar i olika riktningar.

    Som man sår får man skörda, sa miljöpartisten?

  2. Det har funnits svartklubbar i Malmö så länge jag kan minnas. Polis vet var dessa är men inget görs.
    Oftast kallas dessa för någon förening. Är något som inte stämmer.
    En kristen Kyrka fick stänga ner för fastigheten hade inte inskrivet denna verksamhet på Industrigatan. 10 meter bort i grannfastigheten ligger det en källare moské som tydligen får vara kvar. Fast det inte är inskrivet denna verksamhet.
    Ingen följer gällande detaljplaner. Gäller även livsmedelsförsäljning i området (Abdos).
    Den svartklubb denna knivskurna kom från är högst troligt en serbisk.
    Ingen koll länge men vet det ligger en annan klubb på Monbijougatan som det handlas med stöldgods, droger, spritförsäljning och pokerspel. Legat där i årtionde.
    Polis känner till allt men gör inget.

KommenteraAvbryt svar