Träffsäkert av Marcus Birro

”Är ni inte trötta på er undfallenhet mot den perverterade form av islam som hotar oss och våra barn?”

Marcus Birro skräder inte orden när han angriper etablissemangets undfallenhet mot den växande islamism som ätit sig in i samhället under några decennier.

Efter dagens löpsedlar om IS-terrorister som kommit till Sverige i syfte att döda så många oskyldiga som möjligt, ställer Birro den givna frågan.

”Hur kom de hit?”

Han fortsätter med sin beska kritik i samma stycke.

”Tutade det upptaget i Monas lur? Har de kunnat gömma sig hos släkt och vänner?”

Det största hotet mot vårt demokratiska samhälle kommer från islamismen, konstaterar Birro och gör därmed gemensam sak med terrorforskare, experter och Säpo. Marcus Birro har fått betala ett högt pris för sin frispråkighet. Samma etablissemang som nu förfasar sig över den utbredda islamismen i ett av våra riksdagspartier och de annalkande terrorhoten, är samma etablissemang som nyss vände Birro ryggen och kastade ut honom i kylan.

Birro förklarar varför han inte räds sanningen och de orden borde dessa mähän till artister, idrottsprofiler och tv-kändisar ta med sig istället för att ståta med sina leende nunor i galor och upprop.

”…jag vill kunna se mina barn i ögonen och säga att jag gjorde vad jag kunde för att vara en motkraft mot barbariet.”

Tack Marcus Birro. Sverige behöver fler som dig och färre av Magnus Betnérs sort.

GP

15 thoughts on “Träffsäkert av Marcus Birro

  1. Tror klockan slår tolv inom en snar framtid och då om inte förr, kanske svenska 87an vaknar med en skräll och förstår sammanhangen!

    Mångkultur att gilla olika och älska mångfald är fullständigt omöjligt för de individer som bekänner sig till feminismen och kämpar för ett jämställt samhälle! Helt och hållet oförenligt det blir så helvetes motsägelsefullt att blommorna vissnar och klockorna stannar!

    Mona Sahlin har målat in sig och socialdemokraterna i ett hörn precis som hela MP genom sina uttalanden!

    Stefan Löfven leder en uttalat feministisk regering och talar vitt och brett om mångfald, mångkultur och mänskliga rättigheter! Inte en gång reflekterar Löfven och hans regeringsfriends över vad de egentligen uttrycker!

    Orden jämställdhet och feminism passar inte in i de kulturer och religioner som t.ex islam som ser kvinnan som en ägodel och dessutom som en lägre stående varelse vilken patriarkatet behandlar som de vill! De patriarkala kulturerna och religionerna bestämmer över kvinnans liv och död!

    Det är precis det här som Stefan Löfven, hans regeringsfriends och alliansen säger att de ””gillar olika och älskar mångfald””! Därför att i de ”olika” kulturer de säger sig gilla och den mångfald de säger sig älska ingår just det, uttalat och praktiskt utfört människoförtryck och framförallt kvinnoförtryck! Vi behöver bara följa media för att varje dag få bevis på vad dessa så kallade ””gilla olika och älska mångfald”” religioner och kulturer ställer till med var eviga dag i landet Sverige!

    Konstaterar krasst att genom sina uttalanden accepterar hela sjuklövern människoförtryck, kvinnoförtryck och alla andra olustiga detaljer som förekommer i det svenska mångkulturella samhället med ””olika religioner och kulturer””!

    får nog anledning att återkomma till ämnet så småningom!

  2. En stor majoritet av det svenska folket, håller utan tvekan med Marcus Birro, i det han säger.

    Tyvärr styr MonaS parti en minoritetsregering, tillsammans med ett Mindre Panik slaget parti Sverige.

    Tänk så det kan bli i politiken och hur man kan låta bli att ta det viktiga ansvar som en regering ska ta.

    Så att människor i sin vardag kan känna sig trygga och ha förtroende för sitt lands styrande.

    • En stor majoritet av Svenska folket läser med stor sannolikhet inte Marcus Birros texter. Det är PKmedia i alla dess former som fortfarande är Nr1 som nyhetsförmedlare hos majoritetsbefolkningen.

  3. Professorn 123Rose • för 4 timmar sedan

    Det finns inga ofarliga muslimer!

    Koranens olika sura (verser som predikas i alla moskéer:
    Sura 2:191 ”Dräp de otrogna var ni än finner dem.”
    Sura 3:28 ”Muslimer får inte ha otrogna som vänner.”
    Sura 3:85 ”Ingen annan religion än Islam är godtagbar.”
    Sura 5:33 ”Lemlästa och korsfäst de otrogna om de kritiserar Islam.”
    Sura 8:12 ”Terrorisera och hugg huvudet av dem som tror
    på andra heliga skrifter än Koranen
    Sura 8:60 ”Muslimerna måste mönstra alla stridsmedel
    för att terrorisera de otrogna.”
    Sura 8:65 ”De otrogna är enfaldiga.
    kräv att muslimerna bekämpar dem. Sedan, när de heliga
    månaderna passerat, döda de otrogna var ni än finner dem,
    och ta dem i fångenskap, belägra dem
    och ligg i bakhåll för var och en av dem.
    Men om de ångrar sig och börjar be [till Allah]
    och skänker till välgörenhet, så låt dem vara.
    Sura 9:30: ”Judarna och de kristna är perversa. Kriga mot dem.
    Sura Kriga mot de otrogna som bor i din omgivning.”
    Sura 9:31: ”Bestraffa de otrogna med brinnande klädnader,
    järnkrokar, kokande vatten. Smält ner deras hud och underliv.
    Sukta inte efter fred med de otrogna och
    hugg huvudet av dem när ni griper dem.”

    • Tja, är man sionist så är man. Jag har dock svårt för ert hyckleri. Ni anklagar oss nationalsocialister för att vara islamistkramande barbarer, vilket tyder på att ni inte har läst på om nationalsocialismen.

      • TJa, är man antisemit så är man. Ni gör vad som helst för att utplåna Israel och skada judarna, inklusive gå i säng med muslimerna.

      • Hitler samarbetade verkligen inte med islamister. Han ansåg att araberna hade rätt till en egen stat, men hade inga planer på att göra gemensam sak med dem. Hitler brydde sig först och främst om Tyskland och det tyska folket. Vi NS:are är på intet sätt några ”islamistvurmare”, tvärtom. Vi vill se ett etniskt homogent Sverige, vilket innebär att vi vill utvisa alla icke-vita. Mitt råd till er: läs igenom NMR:s partiprogram, därefter kan ni ta ställning!

      • Jag har inget emot judar, det är skillnad på judar och judar. Det finns mäktiga judar som vill ha ett Europa som är mångkulturellt, alltså slå ur etniska invånare. Det är detta vi ser i Europa nu, massinvandringen är planerad. Varför tror ni Reinfeldt fick det toppjobbet han har nu? Vad tror ni Löfven får för jobb efteråt?
        Så bara för att man har ngt emot new world order så innebär inte det att man går runt och hatar judar. Dom mäktigaste bankerna, tv-kanalerna och tidningar ägs av dessa mäktiga judar och ni måste inse att de har makten över oss och politiker runt om i världen.
        Varför tror ni att dessa mäktiga judar hatar Trump? Han kan inte köpas dom Obama, Clinton osv.

        Under 2:a världskriget fanns det mäktiga judar som var på hitlers sida och hade koncentrationsslavar som arbetskraft.
        Jag vill inte att judar inte ska existera men jag vill inte uppleva new world order heller. Men tyvärr så är det ju det vi gör nu, ett splittrat Europa.
        Ni som hatar muslimer ( jag gillar inte islam) ni borde verkligen fundera på varför det ser ut som det gör i Europa idag. Inget bara blir utan det finns alltid en plan bakom allt och detta är en djävuls plan, dödsstöten för Europa.

Kommentera