Islamister uppmanade muslimer att rösta på V eller Mp i valet 2014

“Det är väldigt påtagligt att Sverigedemokraterna som är ett starkt rasistiskt och islamofobiskt parti och som vill begränsa muslimers rätt att praktisera sin religion vunnit starkt fäste och är i dagsläget Sveriges tredje största parti…”

“Vi rekommenderar att man röstar på något av följande i riksdagsvalet”.

 1. Miljöpartiet de gröna. 2 Vänsterpartiet.

Detta kunde man läsa i en fatwa som utfärdades av imamen Abo Raad i Gävle moské, lagom till riksdagsvalet 2014.

Raad som är en ledare inom salafismen i Sverige har granskats hårt av Gefle Dagblad, en granskning som ledde fram till ett mordhot på tidningens chefredaktör. Patrik Oksanen på Helahälsingland förvånas inte över att Miljöpartiet nu sammankopplas med islamister. Partiet har i jakten på makt glömt bort sina principer och deras inkluderande förhållningssätt har lockat många med tvivelaktiga intressen.

Oksanen menar att Miljöpartiet står inför ett vägval.

Dels kan man använda den pågående krisen till att rannsaka sig själva och ta fram principer och ett förhållningssätt som ska bli vägledande, eller…

…så kan man vara ett parti med naivt synsätt och på så vis fortsätta locka salafister och andra kufar.

Helahälsingland

Läs om Gefle Dagblads granskning av Gävle moské.

23 thoughts on “Islamister uppmanade muslimer att rösta på V eller Mp i valet 2014

 1. Tror klockan slår tolv inom en snar framtid och då om inte förr, kanske svenska 87an vaknar med en skräll och förstår sammanhangen!

  Mångkultur att gilla olika och älska mångfald är fullständigt omöjligt för de individer som bekänner sig till feminismen och kämpar för ett jämställt samhälle! Helt och hållet oförenligt det blir så helvetes motsägelsefullt att blommorna vissnar och klockorna stannar!

  Mona Sahlin har målat in sig och socialdemokraterna i ett hörn precis som hela MP genom sina uttalanden!

  Stefan Löfven leder en uttalat feministisk regering och talar vitt och brett om mångfald, mångkultur och mänskliga rättigheter! Inte en gång reflekterar Löfven och hans regeringsfriends över vad de egentligen uttrycker!

  Orden jämställdhet och feminism passar inte in i de kulturer och religioner som t.ex islam som ser kvinnan som en ägodel och dessutom som en lägre stående varelse vilken patriarkatet behandlar som de vill! De patriarkala kulturerna och religionerna bestämmer över kvinnans liv och död!

  Det är precis det här som Stefan Löfven, hans regeringsfriends och alliansen säger att de ””gillar olika och älskar mångfald””! Därför att i de ”olika” kulturer de säger sig gilla och den mångfald de säger sig älska ingår just det, uttalat och praktiskt utfört människoförtryck och framförallt kvinnoförtryck!

  Vi behöver bara följa media för att varje dag få bevis på vad dessa så kallade ””gilla olika och älska mångfald”” religioner och kulturer ställer till med var eviga dag i landet Sverige!

  Konstaterar krasst att genom sina uttalanden accepterar hela sjuklövern människoförtryck, kvinnoförtryck och alla andra olustiga detaljer som förekommer i det svenska mångkulturella samhället med ””olika religioner och kulturer””!

  får nog anledning att återkomma till ämnet så småningom!

 2. Ja man får inte ha sina egna åsikter i dagens samhälle utan att bli smutskastad.

 3. Invandringspolitiken i det här landet är en stinkande bomb som ingen politiker kommer ta i med tång om dom inte är tvingade.

  Röstar man då på SD så tvingar man politikerna i dom etablerade partierna att agera.

  Plus att vi öppnar upp debattklimatet i Sverige, det är helt grundläggande, idag kan vi inte diskutera invandringen, för den minsta kritik gör att du blir kallad RASIST.
  Man löser inga problem om man inte kan diskutera dem.

  Där har ni två anledningar till varför en röst på SD är konstruktiv även om man anser att SD är ett skitparti.

 4. NON ME INTERESSA!

  Konrad har du våldtagit kvinnor eller tvingat småpojkar /småflickor till sex?

  TILL:”österrikisk”
  Konrad Welz

  26 04 2016 at 19:01
  Hej!
  Jag är ursprungligen född i Somalia, men adopterades av en i Stockholm bosatt österrikisk familj när jag var två år gammal. Jag är uppväxt med den österrikiska kulturen, och har tyska som modersmål. Många har sagt till mig att jag är väldigt ”österrikisk” av mig, och dessa anser att jag är välkommen här i Sverige. Då är frågan, varför finns det vissa här som anser att jag bör utrotas?

 5. Islamisk Center i Malmö rekommenderades muslimer rösta på Socialdemokraterna. Märker inte folk att muslimer röstar på de partier där de har möjlighet få fram sina positioner?
  Ilmar Reepalu (S) “Israel är en varböld”.
  Se till och vakna och få bort islam, sossar, vänster, miljöpartister, liberaler, centerpartister. Moderata väljare bör tänka på vem deras politiker samarbetar med.
  Finns bara ett parti just nu. SD!

 6. Mp-politikern kan få fängelse

  Sexuellt utnyttjande av underårig. Åklagaren skriver: “NN har vid minst fyra tillfällen i sin bostad haft sexuellt umgänge med en 14-årig pojke genom att suga på hans penis.”

 7. hej

  26 04 2016 at 19:57
  Varfor ar detta ej i riksnyheterna??!!

  *********************************************

  DE skyddas av gammelmedia och enbart lyfts fram av alternativmedia.

  jounalister är miljöpartister

 8. Hej!

  Jag är ursprungligen född i Somalia, men adopterades av en i Stockholm bosatt österrikisk familj när jag var två år gammal. Jag är uppväxt med den österrikiska kulturen, och har tyska som modersmål. Många har sagt till mig att jag är väldigt “österrikisk” av mig, och dessa anser att jag är välkommen här i Sverige. Då är frågan, varför finns det vissa här som anser att jag bör utrotas?

   • Vissa tycks anse det. Kanhända är dessa kommentarer skrivna i affekt, men ändå.

    Jag bor sedan 2011 i Somalia, och hoppas att mina landsmän följer mitt exempel.

    Var sak på sin plats! Ordning och reda, pengar på fredag!

  • Så långt jag kan se har Pettersson bara skrivit negativt om en enda Österrikare – och han hette Adolf i förnamn.

   • Jag är ju inte en österrikare, utan en somalier som har anammat den österrikiska kulturen.

  • Hej
   Jag är egentligen idrottare. Där jag kommer ifrån har vi fotkuber. Det gör att vi inte behöver springa så mycket som om vi som ni hade fotbollar. Jag tycker faktiskt att ni gör fel som har runda bollar. De är mycket svårare att få dem dit man vill. Hemma är det bara män som spelar fotkub. För att kunna styra dem ännu mer fäster vi ett tygstycken på dem. Och för att göra dem lättare borrar vi ett hål rakt igenom. På det viset kan vi använda dem till massage efter våra idrottspass. Det är bättre att ni som är så skickliga med de sfäriska bollarna avstår från att använda dem och sänker er till vår nivå. På det viset kan vi spela tillsammans. Det passar bra nu när våra planer är förordade och vi tvingas fly hals över huvud för att hitta vatten och gröna gräsmattor samt sponsorer för vår idrott. Vi finner det angenämt att komma till ert land där vi kan ha bostad och mat gratis. Ni har pengar och lånar mer för glädjen att ta emot oss fotkubspelare som kommer att revolutionera er värld.

   Finns jag på riktigt? Någon som är fyrkantig i kubik. Har vassa hörn och inte kan glida smidigt genom en folkmassa utan att lämna skador efter mig. Medan er boll sveper ljudlöst genom luften, signalerar er enorma tankekraft och förståelse för fysikens lagar.

   Varför skulle jag vilja att ni tar avstånd från den fulländade runda smidiga bollen och stället övergår till ett samhälle med kuben som ersättning för den?

   För att jag kommer från en annan kultur och inte är tränad att ingå i ett samhälle där smidighet är en merit. Mitt högsta mål är att vara kantig, kränkt och hindra en lycklig stuns på jorden?

   Knasigt?

  • Vi har ju Mona Walter från Somalia som det skrivs om här ibland, hon verkar vara mycket uppskattad här.

 9. Dagens vänster- och miljöpartister är för det mesta hjärndöda idioter, som låter sig manipuleras av islamisterna. Annat var det på min tid. Då hade många vänstermänniskor Sverigevänliga åsikter.

Kommentera