Fotboll, halalkorv, säpo, och IS


Så då har man pratat med en polis, han ringde upp. Polistjänstemanglad polis Pierre ser inget fel i att sparka fotboll och grilla halalkorv ute i stadsdelarna, i förebyggande syfte.

Men om Islamistiska statenterroristen Rosengård/Seveds-grabben Osama Krayem varit med vid dessa förebyggande aktiviteter visste han inte något om då han endast visste vad media skrivit i saken om mördarens vistelse i Seved.

Sedan pratade vi om malmöprojektet ”Våra Liv” som ska förebygga malmöungdomars radikalisering och mina farhågot om deltagarna där, jag vill förstår ni inte inom en snar framtid, eller lite längre fram säga ”vad var det jag sa”. I detta projekt finns en imam från ”Islamakademin” som inte svarar på mina mejl.

Tar du avstånd från sharia? Att inte svara är också ett svar. Polisman Pierre ville jag skulle ta kontakt med projektdeltagarna om jag var orolig, men det har jag ju redan gjort vid ett flertal tillfällen och i dessa dagar med uppvaknande vad beträffar ”svenska” islamister, vill jag att polismakten gör något, ”du får kontakta projektgruppen”….vi hamnade i ett moment 22.

Vi gled i samtalet även över till zigenartiggar-ockupationer, besittningsrätt och juridik, tills vi avslutade med ett snack om SÄPO. Jag vill inte en dag kunna säga ”vad var det jag sa”. Jag får tillstå att polismakten jag i samtalet var i kontakt med visade ett svalt intresse av islamistterror, jag kan ha fel.

Varje dag drar jag mitt strå till stacken i att bygga ett tryggt land, jag anser mig skyldig som svensk att göra allt jag kan för att hejda och stoppa islamiseringen av vårt land. Polisman Pierre ville inte kontakta sina kollegor vid säkerhetspolisen ”jag har inte den information som du har, det är bättre att du kontaktar”.

För en vecka sedan skrev jag till Polisen Skåne:


13 responses to “Fotboll, halalkorv, säpo, och IS

 • Involuntarium

  Oavsett när man kom som asylturist till Sverige så har det bara handlat om ett fullständigt överutnyttjande av svensk välfärd och de svenska transfereringssystem! Det är alldeles för många asylturister som aldrig någonsin arbetat en endaste timma i Sverige, de har inte bidragit med en endaste skattekrona, utan har levt på de svenska frikostiga transfereringssystemen som det hårt arbetande svenskafolket, alltså det svenska skattekollektivet betalt in!!!! Asylturisterna lider total brist på empati och solidaritet med det betalande hårt arbetande svenskafolket!

  Självklart finns det individer som har skyddsbehov och de är de individer som klassificeras och får flyktingstatus av UNHCR! Dessa individer lever oftast under mycket svåra förhållanden. De ska självklart beredas plats i vårt samhälle! Resten är ju fullt friska individer utan skyddsbehov det har ju återvändarna själva bevisat och de flyr inte för sina liv, utan för att de inbillar sig att de får det socialt och ekonomiskt bättre i välfärdslandet Sverige!

  Det är otroligt viktigt att välfärden och bidragen ur transfereringssystemen går till de som betalt för den! Sveriges hårt arbetande befolkning i många generationer har betalt höga skatter för att bygga det svenska välfärdssamhället! Ingen normalt funtad individ med fullt utvecklad hjärna ger bort allt och går dessutom och lånar stora summor ekonomiska medel för att försörja fullt friska arbetsföra individer, förlåt! Menar självklart tidigare och nyss hitkommna asylturister!

  Löfven avgå och utlys nyval!

  Gilla

 • Laki Osman

  Hej alla! Mitt namn är Laki Osman. Jag kom till Sverige 1994 tillsammans med mina föräldrar och åtta syskon. Min första kontakt med det svenska blev genom den gymnasieklass jag började på Gislaveds gymnasium. Där blev jag snabbt en i gänget och vi hade tre roliga år tillsammans. Nåväl efter gymnasiet läste jag ett par år på högskola innan lusten att försörja mig själv tog överhanden och jag slutade skolan och startade en egen firma.

  Idag har jag ett 20-tal anställda i mitt företag och bor i en villa tillsammans med min man Balog och våra två barn.

  Tack för en bra blogg!

  Gilla

  • Eva-Marie

   Tack själv du, men vad anser du då om Islamiska statenterrorister som vi till och med har i vårt land? Har Sverige förändrats från då du kom tills nu?

   Gilla

   • Laki Osman

    FAKKA JO!!

    Gilla

   • Eva-Marie

    Kan jag be att få en översättning

    Gilla

   • Stenbock

    Eva-Marie:
    Det är just detta som är et av problemen med mångkulturen..
    Man begriper ju inte ens vad de talar om.Eftersom han skrev med Versala bokstäver,är det nog inget vänligt ! 🙂

    Gilla

   • Eva-Marie

    Helt klart blir man lite förvirrad, och det känns sorgligt ifall man ska behöva tolk på en svensk blogg. Det blir nog lite knäppgökvarning på den konstiga kommentaren.

    Gilla

   • Stenbock

    Kan vara så enkelt,att han liksom Kaplan tycker att kvinnor är mindre värda,och vill kanske inte byta ord med dig.Finns ju niggrar som tagit sig namnet Jönsson,Petterson och Olsson.
    Denne kanske hette Ali Ban Khan i sitt hemland ?

    Gilla

   • Involuntarium

    Eva-Marie jag har genom MP fiaskot under de senaste veckorna kunnat konstatera att det uppkommit ett moment 22 mellan mångkultur, mänskligarättigheter, feminismen och den svenska jämställdheten! De här fyra ska vi kalla dem för ideologier eller kanske synsätt på livet är fullständigt oförenliga!

    Kommer vid lämpligt tillfälle att kommentera och skriva om dessa oförenliga

    Gilla

  • Bosse

   Vad gör dina åtta syskon idag?
   Hur mycket tror du att ni kostade svenska skattebetalarna innan ni kom i ordning här, gratis var det inte?
   Varifrån kom ni?
   Var det.krig i ert land när ni for eller ville ni bara höja levnadsstandarden genom att flytta till vårt land och leva på de svenska skattebetalarna?
   Fick du startaegetbidrag när du startade ditt företag?
   Är dina syskon lika framgångsrika som du, har de lyckats hålla sig utanför kriminalitet?
   Förstår du att det är mycket som du har att tacka oss för vad gäller dina framgångar som vi har varit med och betala, din första tid i Sverige, din gratisutbildning och säkert en hel del till?
   Så ”FAKKA JO” på dig själv och stava åtminstone rätt när du skriver fuck you.

   Gilla

 • Janne

  En sån polisman vill inte jag ha i mitt kvarter, inte heller i min stad, jag tycker uppriktigt sagt att han bör söka ett nytt arbete. Knappnålsfabriken i Borås -eller om det var Göteborg- söker ansvarslösa, aningslösa driftiga och vassa försäljare har jag hört!
  Janne

  Gilla

  • Eva-Marie

   Det var en modern polis, men sedan vet jag ju inte alls om han undanhöll något för mig för jag inbillar mig inte en sekund att man snackar om allt som man vet, jag tror att dom spelar lite dumma, faktiskt.

   Gilla

  • Mr Q

   Du har läst fel Janne…Det var en tjänst som knapphålsförsäljare som var ledig ! 🙂

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: