Ämne: Terroristfunderingar

Det kan låta banalt i sammanhanget men jag kom att tänka på korvgrillning och dess ekorvventuella positiva resultat bland ungdomar som man vill ska välja vanligt svenssonliv.

I Malmö sparkar polisen fotboll med en del ungdomar, i Malmö grillar polisen halalkorv åt vissa ungdomar

Ämne: Terroristfunderingar

Hej!

Jag undrar ifall ni vid polisen i Malmö har varit i kontakt med den tillfångatagne IS-krigaren Osama Krayem? Idag har man kunnat läsa att Osama brukade hålla till på Seved och där har ni poliser spelat fotboll och grillat halalkorv, var Osama Krayem med vid dessa fritidsaktiviteter?

Jag undrar även ifall Ni vid polismakten har gjort någon utvärdering om hur era fotbolls och halalgrillfester slagit ut, var det såhär långt lyckade initiativ?

Tack på förhand för svar
Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olssonpoliskorv

7 thoughts on “Ämne: Terroristfunderingar

  1. Har ni internet access på Hall mitt i nätterna Ulhan? då vore det bättre att du loggar in på din SFI kurs så du kan lära dig Svenska, ännu bättre vore det dock om du åker hem dit du kom ifrån efter avtjänat straff.

  2. Några har funnit den perfekta lösningen för att göra merparten av de svenska väljarna lyckliga.

  3. Det finns sedan länge tillbaka artiklar och krönikor från de kunniga och orädda, dessvärre är de inte gemene folks massmedia. Om de hade varit det och folket var i stånd att förstå vad de läser, så hade Sverige varit ett fungerande land även för svenskar.
    https://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/
    Sverige skildrat av en sverigeälskare.

  4. Eva-Marie, skicka med en hälsning från mig att de ska byta metod. Jag tror inte att halalkorvsgrillning fungerat så bra på klientelet.

Kommentera