Kuggad på uppkörning – misshandlade trafikinspektör

INVANDRARVÅLD. En trafikinspektör misshandlades av en 30-årig Trollhättebo för drygt ett år sedan när han inte klarade uppkörningen för bilkörkort. Tingsrättens dom blev skyddstillsyn och skadestånd.

Åtal mot den 30-årige mannen väcktes i somras och rubricerades som våld mot tjänsteman. Han åtalades även för två fall av misshandel, olaga hot och ett ofredande.

Efter uppkörningen för körkort i slutet av mars förra året satt 30-åringen kvar i bilen tillsammans med trafikinspektören. När han fick veta att han blivit underkänd reagerade han med ilska och frustration.
Inspektören har uppgett att 30-åringen slog hårt mot ratten med händerna för att sedan slå honom med knytnäven i ansiktet två gånger. Dessutom skallades han på näsan efter att han försökt värja sig genom att ta tag om 30-åringens handleder.

Enligt 30-åringen minns han bara att inspektören grep hans handleder och sedan såg han att inspektören hade fått näsblod.

Tingsrätten i Vänersborg anser att trafikinspektören är trovärdig. Och eftersom 30-åringen och inspektören befann sig i en bil hade inspektören svårt att freda sig eller komma undan. Denna omständighet bidrar till en fällande dom för våld mot tjänsteman och ringa misshandel av hustrun i höstas.

30-åringen frias på övriga åtalspunkter som också gällde hustrun. Under rättegången ville kvinnan inte svara på frågor eftersom hon fortfarande är gift med mannen. Inte heller deras dotter ville vittna.

Domen blir skyddstillsyn med behandlingsplan, samt skadestånd på 10 000 kronor till trafikinspektören.

-Pettersson vill bara berätta att Trollhättebon, född 1986 är turkisk medborgare…

…minns ni kaosturken från Rosengård?

TTela

13 thoughts on “Kuggad på uppkörning – misshandlade trafikinspektör

  1. Jaha, det var en islamist och Miljöpartist, ”begåvade” människor Socialdemokraterna/Miljöpartiet massimporterat för att göra kaos med Sveriges befolkning….
    Beträffande våldet mot trafikinspektören, detta är ett brott som ALDRIG FÖREKOM INNAN MASSINVANDRINGEN AV ARABER/MUSLIMER!

  2. Det pågår väl inte något krig i Turkiet, och vad fan gör han då
    här, okej turistar han så får han väl befinna sig här, annars ska
    han åka ur landet, för att han skulle jobba här är väl osannolikt?

  3. TURK?? Har han asylrätt här?? Beter man sig på detta sätt så skall man skickas hem igen. Vad hade hänt om trafikinspektören varit en kvinna??
    Bevare oss väl! Våld mot tjänsteman och ”ringa” misshandel av hustrun?
    Ursäkta men vad är ringa misshandel?? Inte med i EU, inget krigsoffer, ingen arbetsplats invandring vad jag ser – Vad gör han här??? Eftersom Turkarna håller i trådarna vid medelhavet så kan de ju behöva ha hem sina landsmän – starta med denne idiot!!

  4. Det uppstod en okontrollerad situation. Han ville signalera något?

    Varför kommer turkar hit? Varför gör det inte insatser i Turkiet? Kanske han jam ta körkort där?

KommenteraAvbryt svar